Toyota Yaris Hybrit az yakıyor, çok performans sunuyor

Toyota’nın en küçüğü olan Yaris Hybrit’i HardwareLab okurları için test ettik. Otomobil hem ekonomik yatık tüketimi, hem çevikliği, hem de üretiminde kullanılan sağlam malzeme ve işçilikle tam bir aile otomobili.

Toyota Yaris 1.0 versiyonu bugüne kadar kullandığımız en güzel otomobillerden biriydi. Çok şık tasarlanmış dış görünüşünün yanında, rahatlıkla 5 kişinin seyahat edebileceği bir iç ferahlığa hakim otomobil, mühendisliğin geldiği son nokta açısından önem taşıyor. Bugünlerde yakıt fiyatlarının küresel sebeplerle oldukça yüksek seyrettiğini düşündüğümüzde, 4.5 LT tüketimi ile Toyota Yaris, günümüzün en cimri otomobillerinden biri. Özellikle hybrit versiyonunun da devreye girmesi ile beraber otomobilin sağladığı ekonomik fayda daha da üst noktaya çıkıyor.

  • Premium LED Ön Farlar
  •  Ön Cama Yansıtmalı Renkli Gösterge Ekranı (Head-Up Display)
  •  Akıllı Telefon Entegrasyonu
  •  Kablosuz Şarj Ünitesi

Yakıt cimrisi bir araç

Toyota mühendislerinin kaliteli malzemeler ve nitelikli bir işçilikle bir araya getirdiği Toyota Yaris, geniş görüş açısı, donanımlı bir LED ekranın yanı sıra çevik bir performansa sahip üstelik yakıt cimrisi motoruyla da günümüz koşullarında büyükşehirlerde tercih edilebilecek araçların başında geliyor.

Tam bir fiyat performans ürünü

559 bin TL’den başlayan fiyatı ile Toyota Yaris Hybrit, verdiğiniz paranın karşılığını yakıt tüketiminden kazanacağınız, yine hybrit özelliği sayesinde size birçok seyahat avantajı getirecek bir otomobil. Lansman rengi kırmızı hali ile yollarda hayli dikkat çeken Toyota Yaris Hybrit’e, HardwareLab olarak 5 yıldız veriyoruz.