Huawei Sound Joy ile sesin eğlence frekansını belirliyor

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Huawei’nin taşınabilir hoparlörü Sound Joy’u inceledik. Yüksek ses çıkışı, şık tasarımı ve taşınabilir özelliği ile Sound Joy, müziği gittiği her yere götürmek isteyenlerin ilk alternatifi durumunda. İster bisiklet gezisinde olun, ister açık havada bir eğlence düzenleyin, isterseniz de otomobilinizle kırlara gidin yanınıza mutlaka Sound Joy’u alın.

HardwareLab olarak tüketicilerin paralarının tam karşılığını satın alması bizim en önemli ilkemiz. Dünyanın en değerli markaları sıralamasında büyük sıçrayışlarla ilk üçte yer alan Huawei’nin son ürünü Sound Joy’u sizlerle bu bakış açısıyla değerlendirdik. Şu anda liste satış fiyatı 2.700 TL olan ve kampanyalarla 2.400 TL bandında satılan Sound Joy, acaba fiyatının karşılığını hak eden bir ürün mü?

Hassas ses sitemine sahip

Öncelikle size Sound Joy’un özelliklerinden bahsedelim. Devialet Dual-sterio ses sistemine sahip ürün 20W tam kapsamlı hoparlör ile tam spektrumlu ses sağlıyor. Ayrıca 10W tweeter ile kristal parlaklığında ses çıkışı sağlıyor. 2 metreye kadar 79dBA ses iletimi olan Sound Joy’da etkin hoparlör eşitleme ve simetrik tasarım da yer alıyor. Devialet tarafından geliştirilen hassas ayarlama sayesinde ses kalitesi ve gücü yükselirken, 20kHz’e kadar yüksek frenaks özellikleri bulunuyor. Öte yandan 1 adet 20W tam frekanslı hoparlör, bas seslerin daha güzel yankılanmasını sağlayan karbon fiber diyaframa sahip.

Biz Huawei Sound Joy’u kapalı alanda test ettik. Ve söyleyebiliriz ki evde bir müzik salonu bulunmadığına komşularımızı ikna edemedik! Öte yandan ürünün dış kullanıma da hayli uygun olduğunu dile getirmek gerekiyor. Özellikle İstanbul’da bisiklet kullanan bizler gibi sporseverler için Sound Joy, bisikletin tekerleği kadar olmazsa olmaz bir ürün haline geliyor. Özetle evde yapılacak kutlamalar, boş geçirilen zamanlardaki müzik ve podcast dinlemeleri ile sesli kitap ile vakit geçirmek ve dışarda çeşitli aktivitelerde bulunmak için Sound Joy, birçok özelliği bir arada bulunduruyor.

Daha uzun iletim mesafesi ve yayın imkanı

Ürünün geleneksel bir görünümü olmadığını da söylemek gerekiyor. İki kutu kolanın üst üste koyulmuş halini andıran Sound Joy, Push-Push subwoofer konfigürasyonu sayesinde karşılıklı konumlandırılan çift pasif radyatörle yüksek seslerin uyum içinde ortamda bulunmasını beraberinde getiriyor. Öte yandan Bluetooth 5.2 iyileştirmesi

-Daha hızlı transfer

-Daha uzun pil ömrü

-Daha fazla bağlanabilir cihaz

-Daha uzun iletim mesafesi

-Daha kararlı iletim sinyali imkanlarını beraberinde getiriyor.

Hızlı şekilde aktarma özelliği

Şunu da belirtmek gerekiyor ki 26 saatlik çalma ömrü olan Sound Joy, 10 dakikalık şarj ile 1 saat çalışabiliyor, 3 saatlik şarj ile tam şekilde doluyor. Bunun yanında ultra hassas kuşam gövde sayesinde ürün düşmelere ve sürtünmelere karşı da korunuyor. Öte yandan iki adet Sound Joy sallanarak eşitlenebiliyor ve parti seviyesini üst noktalara taşıyor. Bunun yanında telefonunuzla hızlı şekilde müziği Sound Joy’a aktarma imkanı da bulunuyor.