Škoda’dan yeni modellerde geçerli yüzde 1.99 faiz oranlı kampanya

Škoda, yeni yıl için kampanyasını duyurdu. Birçok modelde geçerli kampanya ile suv dahil pek çok modelde cazip ödeme koşulları sunuluyor.

ŠKODA  2022 yılını tüm modelleri için geçerli olan çok cazip kredi kampanyası ile karşılıyor.  Garanti BBVA işbirliği ile gerçekleşen kampanya kapsamında tüm sıfır kilometre Kodiaq, Karoq, Kamiq, Octavia, Fabia ve Scala modellerine yüzde 1.99 faiz oranı ile sahip olunabiliyor.

Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla

Kampanya kapsamında kredi kullanmak isteyen ŠKODA müşterileri, eşit ödemeli kredilerde yüzde 1.99 faiz oranıyla ŠKODA sahibi olabiliyor. Kredi geri ödemesinin ilk taksiti, isteğe bağlı olarak araç teslim alındıktan 6 ay sonrasına ötelenebiliyor. ŠKODA Yetkili Satıcılarında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler Garanti BBVA “Bayide Anında Kredi (BAK)” sistemi üzerinden kredilerini şubeye gitmeden hızlı bir şekilde kullanarak araçlarına sahip olabilecekler. ŠKODA Yetkili Satıcılarında cazip fiyatlara ilave olarak sunulan iddialı faiz oranına sahip kredi imkanı, 2021 ve 2022 model yılı araçlar için şubat ayı boyunca geçerli olacak.