Hakman’dan Sevgililer Günü’ne özel h

Hakman Elektronik, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgisini keyifli ve fonksiyonel bir hediyeyle ifade etmek isteyenler için; Baseus, BaByliss, Coway, Cuisinart, Laurastar, Melitta ve Qwetch gibi dünya markalarından cazip seçenekler sunuyor.

Yılın en romantik zamanı yaklaşıyor. Sevgililer Günü, duygularınızı ifade eden ve sevdiğiniz kişinin kişisel tutkularını kabul eden bir hediye vermek için eğlenceli bir fırsat sunuyor. Ona hem düşünceli hem de anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız, Hakman Elektronik’in Türkiye pazarıyla buluşturduğu dünya markalarının birbirinden cazip hediye seçeneklerine göz atmanızı öneriyoruz.

Taşınabilir şarj aletlerinden kablosuz kulaklıklara, saç şekillendiricilerden kurutma makinelerine, kahve makinesinden hava temizleme cihazına, narenciye sıkacağından taşınabilir termos ya da ütüye kadar birbirinden fonksiyonel ürünlere; www.hakman.com.tr internet sitesinden veya Türkiye’nin önde gelen e-ticaret siteleri ve mağazalarından uluşabilirsiniz.

Onu akıllı teknoloji ile mutlu edin…

Temel amacı insanların hayatını kolaylaştırmak olan Baseus’un kablosuz kulaklığı Baseus E8 Bowie True Wireless Bluetooth Kulaklıklarda bulunan gelişmiş TWS teknolojisi, su geçirmezlik ve net sesi sayesinde nereye giderseniz gidin, en sevdiğiniz müziği saatlerce yanınızda taşımanıza imkan veriyor. Baseus E8 Bowie sadece müzik dinlemenizi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda aktif aramalar yapmanızı da sağlıyor. Dokunmatik panel, tek parmak dokunuşuyla aramaları yanıtlamanıza ve reddetmenize olanak tanıyor. Baseus E8 Bowie kulaklıkların kompakt boyutu nedeniyle taşınması çok kolay. Ancak diyelim mi kulaklıklarınızı nereye koyduğunuzu unuttunuz… App store ve Android marketten indirebileceğiniz özel Baseus uygulaması sayesinde telefonunuz, kulaklık konumunu hızlı bir şekilde bulabiliyor ve bir zil sesi çalarak kayıp kulaklığınızın konum bilgilerini hatırlatıyor.

BaByliss ile her zaman güzel ve bakımlı 

Kişisel bakımın gözde markası BaByliss de sevgilinizi mutlu edecek seçeneklere sahip. Soğuk hava teknolojisine sahip BaByliss C112E Curl Styler Luxe şekillendirici sayesinde sevgilinize  kendini her gün özel hissettirebilirsiniz. Tek bir hareketle kolayca kalıcı bukleler oluşturma imkanı sunan ürün, kuvars-seramik kaplama plakaları yardımıyla saçı önceden ısıtıyor. 36 mm’lik büyük silindir, pürüzsüz bir döngü sağlıyor ve soğuk hava kanalları, uzun süre kalıcı bir sonuç için saç demetinin hemen kıvrılarak sabitlenmesine izin veriyor. Tüm saç tiplerinde kullanım için 160 °C, 180 °C ve 200 °C olmak üzere 3 farklı sıcaklık ayarı bulunuyor.

Kişisel bakımın gözde markası BaByliss de sevgilinizi mutlu edecek seçeneklere sahip.

 Hydro-Fusion Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ise saçları nemlendirirken şekillendiriyor. Gelişmiş plazma iyon teknolojisine sahip ürünün, 700 W yüksek performanslı, 50 mm çift yöne dönen fırçası bulunuyor. Hacimli görünüm sağlayan gelişmiş plazma teknolojisi, negatif ve pozitif iyonların bir karışımını yayarak, saçta yumuşak ve doğal hacimli parlaklık sağlıyor.

BaByliss Hydro-Fusion Saç Kurutma Makinesi de saçları kuruturken bakım yaparak parlak görünmesini sağlıyor ve elektriklenmesini engelliyor. Saçları yumaşatarak neme doyuruyor. Gelişmiş plazma iyon teknolojisine sahip 2100 W yüksek performanslı saç kurutma makinesi, belirgin bir yumuşatma ile güçlü, hızlı kurutma sağlıyor. Düzgün hacim oluşturmaya yardımcı olan plazma teknolojisi, negatif ve pozitif iyonların bir karışımını yayıyor. Saçı karşı konulamaz derecede yumuşak ve doğal bir hacimle parlaklık sağlıyor.

Sevgiliniz Coway ile daha sağlıklı nefes alsın!..

Soğuk kış günlerini ev ya da ofis gibi kapalı ortamlarda geçirmek zorunda kalan sevgilinizin daha sağlıklı nefes almasını sağlamak için, Coway’in Airmega AP-1515H Hava Temizleme Cihazı hediye edebilirsiniz. Kompakt tasarımı, verimliliği ve akıllı özellikleriyle dikkat çeken cihaz, ikili güç sistemi sayesinde, kirli havayı emmek için çift fan kullanıyor. Temizleyicinin her iki tarafı da havayı daha hızlı ve daha fazla temizliyor. Üç farklı akıllı ayara sahip Coway Airmega, Akıllı Mod özelliğiyle çevresine kolaylıkla uyum sağlıyor. Aynı zamanda 61.2 metrekarelik bir etki alanına sahip olan cihaz, max2 ikisi bir arada filtre sayesinde ince tozları ve ayrıca bazı gazları hapsederek etkili bir şekilde azaltıyor.

Mutfaktaki sağ kolunu Cuisinart olsun

Sevgilinizin hazırlayacağı birbirinden güzel sofralar için ona bir yardımcı tutmak yerine, kendini mutfak sanatına adamış bir marka olan Cuisinart’ın ürünlerinden hediye edebilirsiniz. Cuisinart Kompakt Blender RPB100E ile nerde olursanız olun taze harmanlanmış sonuçlara kolayca sahip olun. Kablosuz özelliği ile kullanım kolaylığı sağlarken, güçlü performans gösterir. Bununla birlikte bıçak setinin güvenli bir şekilde yerleştirilmesi için iyon bıçak koruma kapağı içerir. Softanızı zenginleştirecek tarifleri yaptıktan sonra aparatları bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Güçlü ve kompakt yapısı sayesinde, sofraları renklendirmek artık çok eğlenceli.

Laurastar’dan ütü seven sevgililer için…

Yüksek kaliteli ütü sistemlerinde dünya lideri Laurastar, günlük ütüyü daha verimli ve etkili hale getirmeye yardımcı olan bir ürün ailesi sunuyor. Eğer şıklığından ödün vermek istemeyen bir sevgiliniz varsa  Laurastar’ın üstün teknolojili ürünlerini mutlaka incelemelisiniz. Laurastar Lift Buhar Kazanlı Ütü, güçlü ve sertifikalı DMS buharıyla kırışıklıkları açarken, giysilerinizi ve eşyalarınızı güvenilir şekilde dezenfekte ediyor. Herhangi bir kimyasala gerek kalmadan davetsiz misafirlerin yüzde 99,9’unu ortadan kaldırıyor. Eşsiz tasarım ve kompakt yapısı sayesinde, ütü yapmak, artık hiç olmadığı kadar kolay…  

Kahve tutkunu sevgilinizi unutmayın!..

Kahve tutkunu bir sevgiliniz varsa onu mutlu edebileceğiniz en güzel hediye seçenekleri Melitta’da… Melitta Latte Select F63/0-201 tek kazanlı otomatik kahve makinesi, aynı anda iki tür kahveyi saklamak için iki hazneye sahip bulunuyor. Böylece kişisel zevke göre iki haznedeki çekirdekler arasında seçim yapmak mümkün oluyor. Süper sessiz çelik konik öğütücü, kahve çekirdeklerini hızlı ve sessiz bir şekilde öğütüyor. Paslanmaz çelik damlama tepsisindeki yüksek kaliteli plastik ek parça sayesinde çizilmelere karşı dayanıklılık gösteriyor.

Sevginizi yanında hissetsin…

Fransızların ünlü termos markası Qwetch de Sevgililer Günü için keyifli ve fonksiyonel hediye seçenekleri sunuyor. Qwetch yalıtımlı şişe, tekrar tekrar kullanılabilmesi için paslanmaz çelikten üretiliyor. Sadece dayanıklı değil aynı zamanda estetik bir görünüme sahip olan şişenin birçok boyutu arasından sevgilinize en uygun olanı seçerek onu düşündüğünüzü belli edebilirsiniz. İçecekleri 12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutma özelliğine sahip şişe, BPA içermiyor.