Piyasanın en iyi bluetooth kulaklıkları

Tüketicinin parasının tam karşılığını istediği ürünleri sıralamayı sürdüren HardwareLab, bugün internette arama listelerinin favori ürününü incelemeye aldı. Genel satış oranları ve müşteri memnuniyetine ek olarak kendi deneyimlerimizden de yola çıkarak hazırladığımız listede, kulak içi olarak kullanılan kablosuz kulaklıklar kategorisini ele aldık.

Elektronik ürünlerde fiyatın performansın tam karşılığı olması, tüketicilerin başlıca arzusu. Bunu sağlamanın yolu da doğru ürünleri doğru tedarikçiden sağlamaktan geçiyor. Bugün online satış kanallarında tüketicinin memnuniyetini sağlamak için birçok enstrüman mümkün. O zaman geriye doğru ürünü seçmek kalıyor. Bugün kablosuz kulaklık kategorisinde, özellikle telefonlar için kullanılan kulak içi ürünler kategorisini ele aldık. Sizler için önemli bir liste hazırladık.

Kalitesi ile Ön Plana Çıkıyor

Baseus Sımu S1 Anc Tws 5.1:

Dünyanın en önemli teknoloji markalarından Baseus’un Sımu S1 Anc modeli, kulak içi modellerin en büyük sorunu olan dış gürültünün duyulması sorununu gürültü azaltma özelliği ile ortadan kaldırıyor. Ambiyans ses modu özelliğine de sahip üründe, 10 mm neomidyum manyetik hareketli bobin ve yüksek kaliteli ses kod çözme fonksiyonları bulunuyor. 300 saat bekleme, 4.5 saat müzik dinleme özelliğini barındıran ürün, 10 metrelik bluetooth çekim alanına sahip. Bunun yanında Baseus’un kullandığı malzemenin kalitesi ve kulaklıkta her türlü sesin en üst verim ile alınması ürünü listemizin ilk sırasında tutuyor. Satış fiyatı ise 900 ile 1.300 TL arasında değişiyor.

Otomatik Bağlanma Özelliği

Anker SoundCore R100 TWS: BassUp teknolojisine sahip üründe, gerçek zamanlı bas sesler tam netlikle duyulabiliyor. Tek şarj ile 6.5 saat çalışan ürün, R100 iki adet mikrofona sahip. IPX5 suya dayanıklılık özelliği de bulunan Anker SoundCore R100, kutudan çıktıktan sonra otomatik bağlanma özelliğine de sahip. Ürünün satış fiyatı ise 400 ile 500 TL bandında değişiyor.

Dokunmatik Nitelikleriyle Önde

Omix MixPod Pro TWS:

Piyasaya girişinin üzerinden henüz kısa bir zaman geçmesine karşın Omix’in, MixPods Pro TWS modeli kulaklığı tüketici tarafından oldukça beğenilen ve tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 4 mikrofon özelliğiyle benzerleri arasında hemen fark edilen ürün, tam şarj ile 8 saate kadar kullanım olanağı sağlıyor. Şarj kutusu ise 30 saatlik şarj olanağı tanıyor. ENC teknolojisine sahip ürün arka gürültüyü azaltırken, dinleme ve konuşma sesini ise netleştiriyor. Öte yandan dokunmatik özelliğe sahip üründe tek ve çift dokunma ile şarkıyı durdurma, değiştirme çağrıya yanıt verme ve sesli asistana geçme nitelikleri yer alıyor. Ürünün satış fiyatı ise 649 TL.

Ucuz Ürün Arayanlar İçin

Xiaomi Redmi Airdots Tws:

Çinli üreticinin fiyatta rekabet için kablo ve şarj aleti olmadan satışa sunduğu ürünü, internet listelerinin gözdelerinden. 35.4 gr ağırlığa sahip ürün 10 metrelik konuşma mesafesine sahip. 12 saat kullanım sunan Xiaomi Redmi Airdots Tws, 2 saatlik şarj ile 4 saatlik müzik dinleme olanağını tanıyor. Üründe çağrı cevaplama, terleme kontrolü gibi yan özellikler de bulunuyor. İnternetteki satış fiyatı ise 190 TL.

Bir Fiyat Performans Canavarı

Baseus Encok WM01 Plus True Wireless:

Uygun bütçeli kulaklık arayanların en önemli tercihlerinden biri yine Baseus oluyor. Markanın Encok WM01 True modeli 50 saatlik şarj imkanı ve 5 saat şarj olmadan kullanımı ile yoğun mesailerin baş gözdesi. Öte yandan 5.0 modülü ile enerjiden de tasarruf ettiren modelde, bas ve tiz sesler kontrol modu, 10 metre içindeki tablet ve diğer elektronik cihazlardan ses akışı ve yüksek çözünürlüklü ses teknolojisi bulunuyor. Dokunmatik kontrollerle dinlenen şarkıyı açıp kapa özelliği de bulunan cihazda çağrılar da net olarak yanıtlanabiliyor. Ürünün satış fiyatı ise 360 ile 540 TL arasında değişiyor.