Soğuk kış günlerinde sağlıklı nefes alın

Dünyada tanınmış uzman hava temizleme cihazları markası Coway’in etkili filtrasyon sistemi sayesinde toz ve ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelleyen ürünleri, soğuk hava nedeniyle kapalı ortamlarda geçirdiğimiz uzun saatler boyunca, daha sağlıklı bir nefes alma imkanı sunuyor.  

Kış aylarında soğuk hava nedeniyle ev ve ofisleri havalandırmayı genellikle ihmal ederiz.  Birçoğumuz pencereleri açsak bile, dışarının soğuğunu içeriye taşımak istemez ve kısa sürede kapatırız. Oysa havalandırılmayan ortamlarda oluşan toz, polen, evcil hayvan tüyü, koku gibi sağlığımız için önemli birer risk unsuru oluşturuyor. Özellikle pandemi devam ederken ve Omicron varyantı hızla yayılımını sürdürürken, temiz ve hijyenik ortamlarda bulunmak kadar sağlıklı nefes almak da büyük önem taşıyor.

Tazeliği içinize çekin

24 yıllık hava temizleme uzmanı Coway, üstün teknoloji ürünü cihazlarıyla kışın soğuk günlerinde bile evinizin ve ofisinizin havasını temizleme imkanı sunuyor. Kendi alanında Güney Kore pazarının lideri konumunda olan Coway’in hava temizleme cihazları, havadaki toz, polen, evcil hayvan tüyü ve kokuyu temizleyerek, sağlıklı nefes almanıza yardımcı oluyor.

Coway’in Airmega AP-1515H, AP-1018F ve  AP-1516D Hava Temizleme Cihazları etkili filtrasyon sistemi sayesinde toz ve ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelliyor. Coway’in temiz havayı ortama vermeden önce organizmaların iyice filtrelendiğinden emin olmak için özenle tasarladığı hava temizleme sistemleri, evinizin havasını kontrol altında tutmanızı ve daha sağlıklı nefes almanızı sağlıyor. 500’ün üzerinde patentinin bulunduğu ve 74 uluslararası tasarım ödülünün sahibi Coway’in hava temizleme cihazları, Türkiye’de Hakman güvencesiyle satışa sunuluyor.

Kirli havayı emmek için çift fan kullanıyor

Coway Airmega AP-1515H Hava Temizleme Cihazı, kompakt tasarımı, verimliliği ve akıllı özellikleri ile dikkat çekiyor.  Cihaz ikili güç sistemi sayesinde, kirli havayı emmek için çift fan kullanıyor. Temizleyicinin her iki tarafı da havayı daha hızlı ve daha fazla temizliyor.  Üç farklı akıllı ayara sahip Coway Air Mega, Akıllı Mod Özelliği ile çevresine kolaylıkla uyum sağlıyor. Fan hızları, odanın hava kalitesine (Kirli/Temiz) ve aydınlık (Gündüz/Gece) durumuna göre otomatik olarak ayarlanıyor. Karbon filtre özelliğiyle de ince tozları ve ayrıca bazı gazları hapsederek etkili bir şekilde azaltıyor. Böylece filtre değiştirmek de çok daha kolaylaşıyor. Ayrıca Coway mobil uygulama ile Air Mega Hava Temizleme cihazı kontrol edilebiyor ve hava kalitesi  mobil uygulama üzerinden izlenebiliyor. Cihaz aynı zamanda 61.2 metrekarelik bir etki alanına sahip.

Sağlıklı ve ferah bir yaşam alanı

Ortamdaki kirli havayı temizleyen ve kötü kokuları engelleyen Coway AP-1018F Hava Temizleme Cihazı, ferah ve temiz bir yaşam alanı sunuyor. Dört aşamalı filtre sistemi ve şık tasarımı sayesinde ev ve yaşam alanlarını çok daha sağlıklı bir hale getiriyor. İki mikrometreye kadar olan partikülleri başarılı bir şekilde filtreleyen cihaz, farklı çalışma modları ve görsel uyarılarla da kullanım deneyiminizi zenginleştiriyor. İnce tasarımıyla yer tasarrufu sağlıyor ve 33.9  metrekare alanı kolaylıkla temizliyor. Cihaz, yıkanabilir/silinebilir ön filtresi ile büyük toz, polen, hayvan kılı gibi parçacıkları hapsediyor. Polen filtresi ya da sarı toz filtresi gibi kişiselleştirilmiş filtreleri ile ihtiyacınıza uygun seçenekler sunuyor; aktif karbon koku giderici filtre ile yemek, sigara, gaz ve diğer kötü kokuları da gideriyor. Aktif karbon filtre, doğal Hindistan cevizinden üretiliyor. Saha testi araştırmaları sonucu geliştirilen hava temizleme filtre sistemi toz ve ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelliyor. Cihazın hava çıkış başlığındaki renkler gerçek zamanlı ortam hava kalitesi hakkında bilgi veriyor. Yatarken uykuya engel olmaması adına halka ışığını kapatmak mümkün. Fan hızı ortamdaki havanın temizliğine göre ve ışığa göre otomatik olarak ayarlanıyor. Hızlı ve yoğun şekilde havayı etkili biçimde temizleyen  AP-1018F, akıllı ekonomik mod ile hava kalitesine göre enerji tüketimini ayarlayarak tasarruf sağlıyor. Yüksek performanslı hava temizleme sağlayan cihaz, akıllı özellikleri sayesinde kolay bir kullanım deneyimi sunuyor.

Akıllı mod ile anlık takip

Bulunduğu kapalı ortamlarda hava sirkülasyonu sağlayan ve havayı daha temiz kılan Coway AP1516D Hava Temizleme Cihazı, yaşam kalitenizi artırmaya aday. Yüksek kalitede hava temizleme sunan Coway’in AP-1516D Hava Temizleme Cihazı, 49.5 metrekare alanı temizleyebiliyor. Diğer modellerde olduğu gibi etkili filtrasyon sistemi ile ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelliyor. Farklı ihtiyaçlar için kişiye özel filtre seçimi sunan ürün; ofis, ev, restoran, hastane, okul, havaalanı gibi birçok mekanda kullanılabiliyor. Hava çıkış başlığındaki renkler gerçek zamanlı ortam hava kalitesi hakkında bilgi veriyor. Halka kırmızı renk olduğunda kirli, sarı olduğunda orta, yeşil oluğunda temiz, mavi olduğunda ise çok temiz anlamına geliyor. Akıllı mod sayesinde hava kirliliğini anlık olarak takip etmeye yardımcı oluyor. Sayaç fonksiyonu ile belli bir süreden sonra otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlıyor.  3 farklı hava akım gücü ve 3 mod seçeneği (otomatik – hava kalitesine göre, sessiz, yoğun) ile ihtiyacınıza göre havayı temizliyor.