Anker’den sınırları aşan yeni kulaklık: Soundcore Liberty 3 Pro

En son trendlerden ve teknolojilerden yararlanarak genişlettiği ürün gamıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Anker, ses sistemleri geliştirdiği Soundcore kategorisine yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Kulak içi kulaklıklarda ezber bozan Anker, etkileyici dinleme performansı için geliştirilen ANC özelliği, üst düzey ses kalitesi için geliştirilen ACAA teknolojisi ve LDAC codec desteğiyle yükseltilmiş ses kalitesi sunan Soundcore Liberty 3 Pro’yu Türkiye’de satışa sundu.

Soundcore kategorisi altında kulak üstü kulaklıklardan hoparlörlere, ses sistemlerinden kulak içi Bluetooth kulaklıklara kadar her bütçeye ve her kitleye hitap eden ürünler sunan Anker, yeni kablosuz kulak içi kulaklığı Soundcore Liberty 3 Pro’yu Türkiye’de satışa çıkardı. Çift sürücülü ACAA teknolojili kulaklık, ses kalitesinde beklentileri aşan bir performans vadediyor. Çevreye uyumlu ANC teknolojisiyle dinleme deneyimini artıran ve aktif gürültü engelleme özelliği sunan Liberty 3 Pro; 360 derece ses sistemi, kulağın iç basıncını analiz eden HearID yapay zekâ teknolojisi ve LDAC codec desteği sayesinde kullanıcılarına yükseltilmiş bir ses kalitesi sunuyor.

Önceki modellere göre daha küçük ve daha rahat kullanıma sahip olan kulaklık, ANC özelliği açıkken 6, kapalıyken 8 saatlik; kutu içerisinde ise sırasıyla 24 ve 32 saatlik çalma süreleriyle kullanıcılarla buluşuyor. Suya ve tere dayanıklılık açısından da IPX4 sertifikasına sahip Liberty 3 Pro;  siyah, beyaz, gümüş, gri ve mor olmak üzere dört farklı renkte piyasaya sunuluyor.