HyperX, dünyanın ilk 300 saatlik kablosuz oyun kulaklığını tanıttı

HyperX, CES’teki Urun Grubunda Yer Alan, Oyun Pazarındaki En Uzun Ömürlü Pile Sahip Cloud Alpha Kablosuz Kulaklık, HyperX Clutch Android/PC Kontrol Cihazı ve Pulsefire Haste Kablosuz Fare İçeren Yeni Kablosuz Oyuncu Ürünlerini Sergiliyor

HP Inc.’in oyun çevre birimleri ekibi, oyun ve e-sporda marka lideri HyperX, CES 2022’de ödüllü oyun aksesuarları serisine yeni eklemeler yaptığını duyurdu. Kablosuz oyun ihtiyaçlarını destekleme taahhüdünün altını çizen en yeni HyperX ürünleri, 300 saate1 kadar pil ömrüne sahip HyperX™ Cloud Alpha Kablosuz oyun kulaklığı, HyperX Clutch™ kablosuz oyun kumandası ve Pulsefire Haste kablosuz oyun faresini içeriyor. HyperX, kablosuz çevre birimlerine ek olarak, HyperX Red ve Aqua mekanik anahtarlı Alloy Origins™ 65 mekanik oyun klavyesini, yeni beyaz ve pembe renkte Cloud II oyun kulaklığını ve DTS® Headphone:X® sesli Cloud Core kulaklığı da tanıttı.

“2022’de tüketici teknolojisinin gidişatını belirleyen CES, HyperX ‘in en son yeniliklerini paylaşması ve oyunculara yüksek performanslı ürünler sunmaya devam eden kararlılığımızı göstermesi için harika bir zaman.” diyen HyperX EMEA Başkan Yardımcısı Paul Leaman sözlerine şöyle devam etmiştir; “Profesyonel oyun sınıfı aksesuar üreticileri olarak HyperX, oyun ve e-spor topluluklarını uzun süreli oyun oturumlarında, e-spor turnuvalarında veya arkadaşlarla gündelik oyunlarda en iyi ürünlerle donatmaya kendini adamıştır.”

HyperX ’in en yeni ürün serisi, yeni konfor, performans ve kontrol seviyeleri sunarak her seviyedeki oyuncuların oyun deneyimini geliştirmek üzere tasarlanmıştır.

  • HyperX Cloud Alpha Kablosuz Oyun Kulaklığı: Cloud Alpha Kablosuz, tek bir şarjla 300 saate1 varan pil ömrüyle bir kablosuz oyun kulaklığında2 bulunabilecek en uzun süre dayanan pili sunuyor. DTS® Headphone:X®3 ile sürükleyici bir ses deneyimi sağlayan, orjinal kablolu versiyonun sesini ve performansını korurken daha ince, daha hafif bir tasarıma sahip yenilenmiş ve geliştirilmiş kulaklık, özel tasarım Çift Odacık Teknolojisi ve HyperX 50mm sürücüleri kullanır. Cloud Alpha Kablosuz, uzun ömürlü dayanıklılık ve denge için yumuşak, bükülebilir deri ve özel hafızalı köpüğü ile dayanıklı alüminyum çerçevesiyle HyperX ’in konfor imzasını sunar. Kulaklıklı mikrofon seti, LED durum göstergesine ve kulaklık kapağında bulunan yerleşik ses kontrollerine sahip, çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofona sahiptir.
  • HyperX Clutch Kablosuz Oyun Kumandası: Gelişmiş mobil oyun kontrolü için oyun içi performansı artırmak üzere bilindik bir kumanda düzeni ve rahat dokulu kumanda tutamakları sunar. Bluetooth 4.2 veya 2.4GHz kablosuz alıcı aracılığıyla Android mobil cihazlar için kablosuz destek sağlar. PC’de de kablolu bağlantı ile oyun oynamak için USB-C / USB-A kablosu yer almakta olup, kullanıcıların birden fazla cihaz aracılığıyla bulutta oyun oynamanın tüm avantajlarından yararlanmalarını sağlar. Clutch Kablosuz Kumanda, 41 mm’den 86 mm’ye kadar genişleyen, çıkarılabilir ve ayarlanabilir bir cep telefonu klipsi içerir. Tek bir şarjla 19 saate kadar pil ömrü sunan dahili şarj edilebilir bir pil ile donatılmıştır.4
  • HyperX Pulsefire Haste Kablosuz Oyun Faresi: Pulsefire Haste kablosuz fare, daha hızlı hareket ve havalandırma sunan ultra hafif bir petek altıgen tasarıma sahiptir. Güvenilir bir 2,4 GHz frekansında çalışan ve tek bir şarjla 100 saate kadar uzun pil ömrü, düşük gecikmeli kablosuz bağlantı ile oyun sınıfı kablosuz teknoloji sunar.5 Pulsefire Haste kablosuz fare, yerleşik belleğe sahip altı adet programlanabilir düğmeye sahip olup, 80 milyon tıklamaya kadar derecelendirilmiş TTC Golden mikro toz geçirmez anahtarları kullanır. Ayrıca toz tutmaz ve suya dayanıklı IP55 derecesine sahiptir. Zahmetsiz kayma hareketi için düşük sürtünmeli, saf saf PTFE kızaklarla inşa edilen Pulsefire Haste, farenin her iki tarafı için kavrama bandının yanı sıra sol ve sağ fare düğmeleri için de yedek PTFE kızak seti içermektedir. Pulsefire Haste kablosuz, HyperX NGENUITY yazılımıyla özelleştirilebilir, kullanıcıların DPI ayarlarını, RGB aydınlatmasını, düğme atamalarını ve makroları kaydetmesini sağlar.
  • HyperX Alloy Origins 65 Mekanik Oyun Klavyesi: Alloy Origins 65, işlevselliği en üst düzeye çıkarmak için ayrılmış ok tuşları, silme, yukarı ve aşağı sayfa tuşları ile masaüstü ortamında yerden tasarruf sağlayan yüzde 65 form faktörüne sahiptir. Klavye, performans ve uzun ömür için tasarlanmış HyperX mekanik anahtarlara sahip olup, anahtar başına 80 milyon ömür boyu tıklama oranı ile derecelendirilmiştir. Parlak aydınlatma efektleri ve beş farklı ayarlanabilir parlaklık seviyesi ile daha parlak aydınlatma için açıkta kalan LED tasarımına sahip, arkadan aydınlatmalı RGB tuşlar bulunmaktadir. Origins 65’te , uzun süreli kullanım ve dayanıklılık için ikincil tuş işlevlerine sahip, birinci sınıf doubleshot PBT tuş kapakları bulunmaktadir. HyperX NGENUITY yazılımı, kullanıcıların aydınlatma6 ,Oyun Modu ve makro ayarlarını kişiselleştirmesine olanak tanıyarak yerleşik bellek ile üç adete kadar profil sunar. Klavye, HyperX Red lineer anahtarlı veya HyperX Aqua dokunsal anahtarlı olarak sunulmaktadır.7
  • HyperX Cloud II Pembe Oyun Kulaklığı: Cloud II, 7.1 sanal surround ses8 sunan gelişmiş bir ses kontrol kutusu bulunan ve uzun süreli oyun oturumları için dayanıklılık, kararlılık ve üstün konfor için HyperX imzalı hafızalı köpüğü, birinci sınıf suni deri ve dayanıklı alüminyum çerçeve içerir. Gelişmiş ses kontrol kutusu, bağımsız ses ve mikrofon ses kontrolü ile 7.1 sanal surround ses sunar. Oyuncular  tek tuşla 7.1 sanal surround ses arasında kolayca geçiş yapabilirler. Kulaklık, netlik ve hassasiyetle zengin, etkileyici sesler sunan özel olarak ayarlanmış 53 mm sürücüler kullanır. Cloud II, çoklu cihaz uyumluluğu9 sunarak, daha net ses kalitesi, oyun sesi ve azaltılmış arka plan gürültüsü için çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofon kullanır. Cloud II, yepyeni pembe ve beyaz renk grubunu HyperX imzalı konfor ve sesiyle birleştiriyor.
  • HyperX Cloud Core DTS Oyun Kulaklığı: Cloud Core oyun kulaklığı, doğru 3D ses sunan DTS® Headphone:X®3 ile sürükleyici bir oyun içi ses deneyimi için tasarlanmıştır. Cloud Core, uzun süreli dayanıklılık için dayanıklı alüminyum çerçeve ve ayarlanabilir kafa bandı ile üretilmiştir. HyperX imzalı konfor için HyperX hafızalı köpük ve yumuşak deri kullanır. Kulaklıklı mikrofon seti, Discord ve TeamSpeak sertifikalı olup, esnek, çıkarılabilir bir gürültü önleyici mikrofon içerir.

Mevcut COVID-19 durumu nedeniyle, HyperX ’in bazı ürünlerinde ve nakliyesinde gecikmeler yaşanabilir. HyperX, bu durumun müşterileri üzerindeki etkiyi en aza indirmek, ürün kullanılabilirliğini ve zamanında teslimat sağlamak için ortaklarıyla mümkün olan her türlü tedbiri almaktadır.

Cloud Alpha Kablosuz Oyun Kulaklığı Teknik Özellikleri

Parça Numarası   4P5D4AA

Kulaklık

Sürücü             Dinamik, 50 mm neodim mıknatıslı

Tip                  Kulak üstü, çevresel, geri dönüş kapalı

Frekans yanıtı 15 Hz – 21 kHz

Empedans       62 Ω

Hassasiyet       1 kHz’de 103 dBSPL/mW

T.H.D.              ≤ %2

Çerçeve tipi    Alüminyum

Kulak yastıkları           Hafızalı köpük ve birinci sınıf suni deri

Mikrofon

Eleman           6mm Elektret kondenser tipi mikrofon

Kutup düzeni   Çift yönlü, Gürültü önleyici

Frekans yanıtı             50 Hz – 7,2 kHz

Hassasiyet       1 kHz’de -15 dBFS/Pa

Bağlantılar ve Özellikler

Ses bağlantısı             Kablosuz USB

USB ses formatı          Stereo

USB özelliği                USB 2.0

Örnekleme oranları   48 kHz

Bit Derinliği                24 bit

Dahil edilen sanal surround ses DTS Headphone:X

Ses kontrolleri                        Yerleşik ses kontrolleri

Pil

Tip                   Şarj edilebilir lityum polimer

Pil Ömrü         300 saate kadar

Şarj süresi       4.5 saat

Kablosuz

2.4 GHz

Kablosuz kapsama alanı         20 metreye kadar10

Fiziksel

Ağırlık                         322g

Mikrofonlu ağırlık      335g

Kablo uzunlukları ve türleri   0,5m USB şarj kablosu

HyperX Clutch Kablosuz Oyun Kumandası Teknik Özellikleri

Parça Numarası         516L8AA

Kumanda Özellikleri

Bağlantı tipi                2.4GHz kablosuz / Bluetooth / kablolu

Uyumluluk                  Android, PC

Pil Özellikleri

Pil ömrü                      19 saate kadar7

Pil kapasitesi              600mAh

Fiziksel Özellikler

Uzunluk                       110.3mm11

Yükseklik                     75,1 mm11

Genişlik                       155,6 mm

Mobil klips boyutları 41mm – 86mm

Ağırlık (kablosuz)        270g11

Kablo tipi ve uzunluğu                       2.95m ayrılabilir USB-C kablosu

HyperX Pulsefire Haste Kablosuz Oyun Faresi Teknik Özellikleri

Parça Numarası Siyah – 4P5D7AA

                             Beyaz – 4P5D8AA

Fare Özellikleri

Şekil                Simetrik

Sensör             Pixart PAW3335

Çözünürlük      16000 DPI’a Kadar

DPI Ön Ayarları          400 / 800 / 1600 / 3200 DPI

Hız                   450 IPS

Hızlanma        40G

Düğmeler       6

Sol / Sağ Düğme Anahtarları             TTC Altın Mikro Toz Geçirmez Anahtar

Sol / Sağ Düğme Dayanıklılığı           80 milyon tıklama

Işık Efektleri                           LED Başına RGB aydınlatma

Yerleşik Bellek                                   1 profili

Bağlantı Türü                         2.4GHz kablosuz / kablolu

Şarj Tipi                                  Kablolu

Yoklama Hızı                          1000Hz

Kızak Malzemesi                    Saf PTFE

Pil Özellikleri

Pil Türü                       370mAh Li-ion polimer pil

Pil Ömrü                     100 saate kadar

Fiziksel Özellikler

Uzunluk                       124,3 mm

Yükseklik                     38,2 mm

Genişlik                       66.8mm

Ağırlık (kablosuz)        Siyah – 61g

                                        Beyaz – 62g

Ağırlık (kablolu)          Siyah – 95g

                                        Beyaz – 96g

Kablo Tipi                   Ayrılabilir HyperFlex USB-C Kablosu

Kablo Uzunluğu          1.8m

Alloy Origins 65 Mekanik Oyun Klavyesi Teknik Özellikleri

Parça Numarası         HyperX Kırmızı Anahtar

                                   4P5D6AA#ABA İngilizce (ABD)

                                   4P5D6AN#UUW İskandinav

                                   4P5D6AX#ACB Rusça

                                   HyperX Aqua Anahtarı

                                   56R64AA#ABA İngilizce (ABD)

Klavye Özellikleri

Anahtar           HyperX Switch

Tip                   Mekanik

Arka Işık          RGB (16.777.216 renk)

Işık Efektleri    Tuş Başına RGB aydınlatma6 ve 5 parlaklık seviyesi

Yerleşik Bellek 3 profilleri

Yoklama Hızı   1000Hz

Yanlış tuş algılamayı önleme                        %100 anti-ghosting

Aynı anda basılan tuşları doğru algılama     N tuşu

Medya Kontrolü                                             Var

Oyun Modu                                                    Var

İşletim sistemi uyumluluğu                           Windows® 10, 8.1, 8, 7

Anahtar Özellikleri

Switch                                                HyperX Red, HyperX Aqua

Çalışma Tarzı                                     Doğrusal, Dokunsal

Çalışma Gücü                                                45g, 45g

Çalıştırma Noktası                             1.8 mm

Toplam Hareket Mesafesi                 3.8 mm

Kullanım Ömrü (Tuş Vuruşları)         80 milyon

Tuş Özellikleri

Malzeme        PBT12

Fiziksel Özellikler

Genişlik           315.06mm

Derinlik           105.50mm

Yükseklik         36.94mm

Ağırlık (kablolu)          827.7g

Kablo Tipi Ayrılabilir USB-C, Örgülü

Kablo Uzunluğu          1.8m

Cloud Core Oyun Kulaklığı Teknik Özellikleri

Parça Numarası         HX-HSCC-2-BK/WW

4P4F2AA

Kulaklık

Surucu             Dinamik, 53 mm neodim mıknatıslı

Form faktörü Kulak üstü, çevresel , geri dönüş kapalı

Frekans yanıtı 15 Hz – 25 kHz

Empedans       60 Ω

Hassasiyet       1 kHz’de 98 dBSPL/mW

T.H.D.              ≤ %2

Çerçeve tipi    Alüminyum

Kulak yastıkları Hafızalı köpük ve birinci sınıf suni deri

Mikrofon

Eleman           Elektret kondenser tipi mikrofon

Kutup duzeni   Tek yönlü, Gürültü önleyici

Frekans yanıtı             100 Hz – 12 kHz

Hassasiyet       -42 dBV (1 kHz’de 1 V/Pa)

Bağlantılar ve Özellikler

Ses bağlantısı             Kablolu 3,5 mm (4 kutuplu CTIA)

Dahil edilen sanal surround ses        DTS Headphone:X

Ses kontrolleri                        Hat içi ses kontrolleri

Fiziksel

Ağırlık                                     283g

Mikrofonlu ağırlık      295g

Cloud II Oyun Kulaklığı Teknik Özellikleri

Parça Numarası         4P5E0AA

Kulaklık Özellikleri

Sürücü             Neodimyum mıknatıslarla dinamik, 53 mm

Form faktörü  Kulak üstü, dairesel, arkası kapalı

Frekans tepkisi           10Hz-23kHz

İç direnç          60 Ω

Duyarlılık        1kHz’de 98dBSPL/mW

T.H.D.              < %2

Çerçeve tipi    Alüminyum

Kulak Yastıkları                      Hafızalı köpük ve birinci sınıf deri

Mikrofon Özellikleri

Eleman           Elektret kondenser tipi mikrofon

Kutup Düzeni  Tek yönlü, Gürültü önleyici

Frekans tepkisi           50Hz-7.5kHz

Duyarlılık        -42dBV (1kHz’de 1V/Pa)

Bağlantılar ve Özellikler

Ses Bağlantısı Kondansatör (arka elektret)

USB Ses Formatı         Stereo

USB Spesifikasyonu    USB 2.0

Örnekleme Oranları  8kHz, 16kHz, 32kHz, 44,1kHz, 48kHz

Bit Derinliği                16 bit

Dahil edilen Sanal Çevresel Ses        HyperX Sanal 7.1 Çevresel Ses

Ses Kontrolleri                        Ses kontrol kutusu

Fiziksel Özellikler

Ağırlık             320g

Mikrofonlu ağırlık      330g

Kablo Uzunluk(lar)ı ve Tip(ler)i         1m kulaklık kablosu

USB Ses Kontrolü Mikser Ağırlığı      71g

USB Ses Kontrolü Mikser Kablo Uzunluğu     2m