Homend çay makinesi bitkileri kıvamında demliyor

Homend’in Royaltea 1709h Konuşan Çay Makinesi ile 15 Aralık Dünya Çay Günü’ne özel, bitmeyen bir çay keyfi yaşayacaksınız. Çelikten üretilen özel çay filtresi sayesinde çayın eşsiz tadına varmanın keyfini yaşatan Royaltea, istediğiniz bitki çaylarını zahmetsizce demlemenizi sağlıyor.

Mutfakta hayatınızı kolaylaştıran Homend, şimdi de Royaltea 1709h Konuşan Çay Makinesi ile 15 Aralık Dünya Çay Günü’ne özel, bitmeyen bir çay keyfi yaşatıyor. Çelikten üretilen özel çay filtresi sayesinde çayın eşsiz tadına varmanın keyfini sunan Royaltea, istediğiniz bitki çaylarını zahmetsizce demlemenizi sağlıyor. Homend Royaltea Konuşan Çay Makinesi, çay demlediğinde ya da su kaynamaya başladığında size konuşarak haber veriyor.

Royaltea çelikten üretilen özel çay filtresi sayesinde size çayın eşsiz tadına varmanın keyfini yaşatıyor. Demliği 1 litre, su haznesi ise 1,9 litre olan Homend Royaltea 1709h ile 8 kişilik çay demlemek artık çok pratik. Üstelik su sızdırmayan özel gaga yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde bir damla bile suyu ziyan etmiyor.

Özel tasarımı ile bebeklerinizin suyu da saf ve berrak 

Royaltea Konuşan Çay Makinesi mama suyunu 40°C’ye getirerek sizin için ideal mama suyunu hazırlayarak, bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz saf ve berrak suyu elde etmenizi de sağlar.

.