Her yaşa, her tarza uygun yılbaşı hediyeleri Hakman’da

Hakman Elektronik, yeni yıla girerken sevdiklerini birbirinden keyifli hediyelerle mutlu etmek isteyenler için her yaşa her tarza uygun seçenekler sunuyor. Baseus, BaByliss, Melitta, Laurastar , Cuisinart ,Coway ve  Qwetch gibi dünyanın en iyi markalarının en gözde ürünlerini Türkiye pazarıyla buluşturan Hakman’ın hediye alternatiflerini www.hakman.com.tr internet sitesiyle önde gelen e-ticaret siteleri ve mağazalardan satın alabilirsiniz.

Tüketici elektroniği sektöründe dünyanın dev markalarını Türkiye pazarıyla buluşturan Hakman Elektronik, yeni yıla sayılı günler kala sevdiklerinizi mutlu edecek hediye önerilerini sıraladı. Hakman, teknoloji aksesurlarından kişisel bakım ürünlerine, mükemmel bir kahve keyfinden en iyi ütü deneyimi yaşatacak ürünlere kadar çok çeşitli hediye seçenekleri sunuyor. Üstelik cazip indirimlerle…

Baseus ile mutluluğu hediye edin!..

Temel amacı insanların hayatını kolaylaştırmak olan Baseus, taşınabilir şarj aleti, kablosuz kulaklık, araç içi aksesuarlar, kablosuz şarj üniteleri, kablolar, dönüştürücü ve USB hub’lar, oyun aksesuarları ve telefon kılıfları gibi başlıklar altında 11 ayrı ürün grubu sunuyor. Baseus Bipow Dijital Ekranlı 20W 10000mAh Powerbank, son derece şık ve işlevsel bir hediye seçeneği. 10000mAh kapasitesine sahip olan taşınabilir şarj cihazı, Type-C ve USB bağlantı noktaları sayesinde aynı anda birden fazla telefonu şarj etme imkanı sunuyıor. 

Baseus Encok AirNora True Wireless Earphones W2 ise TWS teknolojisi sayesinde mükemmel ses kalitesi sunuyor. Yüksek hassasiyetli MEMS mikrofonu ve Wireless 5.0 IC uyarlanabilir gürültü azaltma algoritması ile sesi daha net bir şekilde almanızı sağlıyor.  Şarkıları değiştirmek, bir aramayı cevaplamak, sesli asistanı etkinleştirmek gibi eylemleriçin parmak uçlarınızla kulaklığınıza dokunmanız yeterli oluyor. Uzun ömürlü pili, 24 saate kadar müzik dinleme imkanı veriyor.

Baseus Super Si QC 20W Type-C Şarj Cihazında Quick Charge 3.0 ve Power Delivery 3.0 20W teknolojileri şarj verimliliğini artırıyor. Akıllı çip teknolojisine sahip, ergonomik bir tasarımı bulunan cihazda gelişmiş bir enerji yönetim sistemi optimum şarj akımına izin veriyor. ABS malzemesi küçük mekanik hasarlara karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. Kararlı ve güvenli çalışmayı sağlayan, şarj edilen cihazın hasar görme riskini ortadan kaldıran yerleşik akıllı koruma sistemine sahip bulunuyor.

BaByliss ile her zaman bakımlı

Kişisel bakımın lider markası BaByliss, şıklıktan ve bakımdan taviz vermek istemeyen sevdikleriniz için mükemmel hediye seçenekleri sunuyor. BaByliss Hydro-Fusion Saç Kurutma Makinesi, saçları kuruturken bakım yaparak parlak görünmesini sağlıyor ve kabarmasını engelliyor. Saçları yumaşatarak neme doyuruyor. Gelişmiş plazma iyon teknolojisine sahip 2100 W yüksek performanslı, süper HTDC saç kurutma makinesi, belirgin bir yumuşatma ile güçlü, hızlı kurutma sağlıyor.. Hydro-Fusion Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ise saçları nemlendirirken şekillendiriyor.

BaByliss, saç sakal kesme ve şekil verme ürün ailesiyle erkekler için de en iyi hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim için hassas olarak tasarlanmış koleksiyon, dijital saç kesme makinesi, sakal düzeltici ve 12’si 1 arada yüz ve vücut kitinden oluşuyor. Japon çeliği kullanılarak imal edilen, hassas kesici ve folyo tıraş başlığı özelliklerine sahip BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı yüz ve vücut bakım kiti, son derece yetenekli ve fonksiyonel bir cihaz. Su geçirmeyecek şekilde tasarlanan ürün, güçlü ve çok yönlü özelliğiyle duşta da rahatlıkla kullanım imkanı sunuyor.

Melitta ile yeni yılı da kahve kokusu sarsın!

Kahve tutkunu sevdikleriniz varsa yılbaşında onları mutlu edebileceğiniz en güzel hediye alternatifleri Melitta’da… Bunlar arasında, 20 santimetre genişliğiyle en son teknolojiyi temsil eden, dünyadaki en kompakt tam otomatik kahve makineleri arasında yer alan Avanza başı çekiyor. Ekstra büyük kahve çekirdeği bölmesi ve 1,5 litrelik su haznesi sayesinde Avanza, ‘büyüklerle’ kolayca rekabet edebiliyor. Entegre kolay süt köpürtme sistemiyle öne çıkan Avanza, baristaların hazırladığı sütlü kahve spesiyalitelerini kolaylıkla evde yapabilmenize yardımcı oluyor. Melitta Aroma Fresh Filtre Kahve Makinesi ise gerekli miktardaki kahve çekirdeğinin taze olarak öğütülmesini sağlıyor. Kahve doğrudan filtre torbasına düşüyor ve demleme işlemi otomatik olarak başlıyor.

Şıklığın yol arkadaşı Laurastar!

Eğer şıklığından ödün vermek istemeyen ama hijyen tutkusu da olan bir sevdiğiniz için hediye arıyorsanız alanında dünya lideri olan İsviçre markası Laurastar’ın üstün teknolojili ürünlerine mutlaka göz atmalısınız… Laurastar, hijyenik yüzde 100 kuru mikro ince buhar teknolojisiyle davetsiz misafirlerin 99,9’unu yok ederek, sevdikleriniz için yüksek hijyen sağlıyor. Koruyucu ek taban sayesinde, ısıya duyarlı olan hassas kumaşlara zarar vermiyor. Avrupa’da üretilen Laurastar ürün ailesi, Türkiye pazarına Hakman tarafından, 5 yıl garanti ve 30 gün koşulsuz iade fırsatıyla sunuluyor.

Laurastar ailesinin standart bir buharlı temizleyiciden daha fazlasını sunan üyesi IGGI’nin Lüks paketini yılbaşında sevdiklerinize hediye ederek onların hayatını güzelleştirebilirsiniz. Laurastar’ın gelişmiş modeli olan Laurastar Ütü Sistem Ürünleri ile giysiler için hiçbir çaba harcamadan mükemmel ve profesyonel düzeyde bir ütü deneyimi yaşatarak hayatı kolaylaştırıyor.

Coway ile temiz hava almak gibisi var mı?

Coway’in temiz havayı ortama vermeden önce bakteri ve organizmaların iyice filtrelendiğinden emin olmak için özenle tasarladığı hava temizleme sistemleri, bulunulan ortamın havasını kontrol altında tutmayı ve daha sağlıklı nefes almayı sağlıyor. Etkili filtrasyon sistemi sayesinde toz ve ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelleyen Coway hava temizleme cihazları, daha sağlıklı bir nefes ve daha iyi bir yaşamın anahtarını sunuyor. Markanın AP-1516D ürünü, 49,5 metrekare alanı temizleyebiliyor. Hava çıkış başlığındaki renkler gerçek zamanlı ortam hava kalitesi hakkında bilgi veriyor.

Cuisinart ile mutfakta zaman kazanın

Kendini mutfak sanatına adamış bir marka olan Cuisinart’ın, mutfak meraklısı sevdiklerinize ilham verecek çok geniş bir ürün portföyü bulunuyor.  3’ü 1 arada Kablosuz El Blenderı, tezgahta fazla yer kaplamadan mutfaktaki en yakın yardımcı olması için tasarlandı. Cihazın karıştırma, çırpma ve ezme için çok kullanışlı, saklaması ve temizlemesi kolay 3 parça aksesuarı bulunuyor. Cuisinart RWO100E Kablosuz Şarap Açacağı, 2 saatte tam şarj oluyor ve 50 şişeye kadar açabiliyor. Cuisinart CJK429E Isı Ayarlı Su Isıtıcısı ise hızlı kaynatma özelliğine sahip ve içi tamamen paslanmaz çelik malzemeden oluşuyor.

Plastik şişe kullanmaktan sıkılanlar için çözüm Qwetch!

Tek kullanımlık bardak ve şişe miktarını azaltmaya yardımcı olmak için, şık tasarıma sahip yalıtımlı şişeler üreten Qwetch’in renkli dünyasından seçeceğiniz bir hediye tam dostlarınıza göre… Qwetch yalıtımlı şişe, tekrar kullanılabilmesi ve süresiz olarak yıkanabilir olması için paslanmaz çelikten üretiliyor. İçecekleri 12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutma özelliğine sahip şişe, BPA içermiyor. Sadece dayanıklı değil aynı zamanda estetik bir görünüme sahip olan şişenin birçok boyutu arasından sevdiklerinize en uygun olanı seçerek onları mutlu edebilirsiniz.