Türkçe anlayan iRObot internette indirimle satışa çıktı

30 milyondan fazla kullanıcının temizlik alışkanlıklarını değiştiren iRobot, yenilikçi ürünlerini kendi internet mağazası üzerinden kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı. Robot süpürge teknolojisi sayesinde zamandan tasarruf edilmesini sağlayan iRobot, internet mağazasının açılışına özel kasım ayı sonuna kadar Roomba 900 ve i serisi ürünlerine özel indirim kodu ile yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. 

Dünya çapında milyonlarca ailenin temizlik alışkanlıklarını temelden değiştiren robot süpürgenin mucidi iRobot, yeni teknolojilerini kendi internet mağazası üzerinden tüketicileriyle buluşturmaya başladı. Hayata geçirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla rakiplerinden farklılaşan robot teknolojilerini, kullanıcıların beğenisine sunan iRobot, ürünlerinde 2 yıl garanti ve satış sonrası servis desteği sunuyor. Robot teknolojisi ile dünyanın temizlik alışkanlıklarına bakışını değiştiren iRobot, internet mağazasının açılışına özel Roomba 976, Roomba i3, Roomba i3+, Roomba i7 ve Roomba i7+ modellerinde sunduğu yüzde 10’luk indirim fırsatı ile herkesin bu teknolojiden yararlanmasına olanak sağlıyor.

İnternet mağazasının açılışına özel yüzde 10 indirim   

İnsanların hayatlarını kolaylaştıran yardımcı robotlar geliştiren iRobot, profesyonel robot teknolojisini bütün kullanıcılara ulaştırmaya devam ediyor, satış sonrası destek ve ürünlerinde 2 yıl garanti olanağı sunuyor. Roomba 900 ve i serisi ürünlerinde kasım ayına özel indirim kampanyası sunan iRobot, benzersiz özellikleriyle evdeki en önemli temizlik yardımcısı oluyor.

Roomba 900 ve Roomba i serileri temizliğe bakış açısını değiştiriyor

iRobot Roomba robot süpürgeler, çift kauçuk fırça, kenar süpürme fırçası ve yüksek emiş gücünden oluşan patentli ‘3 Aşamalı Temizleme Sistemi AeroForce’ ile sert zeminde ve özellikle halılarda üstün performans gösteriyor. Birbirine zıt yönde hareket eden patentli çift kauçuk fırça sistemi ile rakiplerinden farklılaşan ürünler, Roomba’nın çekim performansını çok daha güçlü kılıyor. Ayrıca saç ve tüylerin sarılmadığı kauçuk fırçaların bakımı da çok daha kolay oluyor. Kir Saptama Teknolojisi (Dirt Detect) özelliğine sahip Roomba robot süpürgeler, üzerinde bulundurduğu sensör teknolojisi ile kolaylıkla kirli alanların algılanmasını sağlıyor. Roomba i3+ ve i7+ modelleri, Otomatik Kir Boşaltma (CleanBase) fonksiyonu ile toz haznesini kendi boşaltıyor ve ev temizliğinin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. iRobot Home uygulaması üzerinden kolaylıkla yönetilebilen ürünler, Türkçe dil desteğiyle birlikte geliyor.