Vertiv, E&I Engineering Ireland ve Powerbar Gulf LLC’i satın aldı

 Alanında dünyanın en önemli markalarından olan Vertiv, E&I Engineering Ireland ve Powerbar Gulf LLC’i satın alma işlemini tamamlandı. Bu satın almayla Vertiv, veri merkezleri, kritik ticari ve endüstriyel pazarlar için bina içi güç aktarma sistemi teklifleri portföyünü güçlendirmiş oldu.

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel bir sağlayıcısı olan Vertiv Holdings Co (“Vertiv”) (NYSE: VRT), İrlanda’da yerleşik hisselerle sınırlı özel bir şirket olan Vertiv Holdings Ireland DAC, bir Ohio şirketi olan Vertiv International Holding Corporation ve Vertiv’in, İrlanda’da yerleşik hisselerle sınırlı özel bir şirket olan E&I Engineering Ireland Limited ve onun iştiraki Powerbar Gulf LLC’nin daha önce açıklanan devralımını başarıyla tamamladığını duyurdu.

Kollektif yetenekler güçleniyor

“E&I ekibini Vertiv’de resmi olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Vertiv İcra Kurulu Başkanı Rob Johnson, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu süreç boyunca, etkileyici E&I ekibinin yetenek açısından zengin, yapabilecekleri açısından da oldukça güçlü olduğunu hızlı bir şekilde teyit etmiş olduk. Bu, müşteriler, çalışanlar ve hissedarlara değer yaratmak için kolektif yeteneklerini daha da güçlendirmek üzere bir araya gelen iki şirketin birleşmesi.”

Bizim için satın alma konusunda müthiş bir fırsattı

Vertiv’de görevine devam edecek olan E&I’nin kurucusu Philip O&Doherty de satın almayla ilgili şöyle konuştu: “Bu, E&I müşterileri ve çalışanları için müthiş bir fırsat. Birbirini tamamlayan ve halihazırda başarılı olan iki işletmeyi birleştirerek dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümleri sağlayabilen, saygın, sonuç odaklı bir küresel organizasyon kurmak, 35 yıl önce E&I’yi kurduğumuzda mümkün görünmüyordu. Ancak bugün, resmi olarak Vertiv ve E&I’yi bir araya getirerek bunu gerçekleştirdik.”