Siemens roastingSensor Plus ile buhar destekli pişirme özelliği

Geleceğin teknolojisini şık tasarımlarla mutfağınıza taşıyan Siemens Ev Aletleri, iQ700 Buhar Destekli ve Mikrodalga Fonksiyonlu Ankastre Fırını HN678G4S6 ile mutfakta istediğiniz gibi en iyi sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. roastingSensor Plus teknolojisinin sağladığı 3 ayrı noktada sensoru bulunan et termometresi ile de et yemeklerinizin iç sıcaklarını algılamanıza ve her seferinde istediğiniz kıvamda pişmesini sağlar. Üstelik istediğiniz pişirme kıvamına geldiğinde fırın kendi kendini kapatır. 

Siemens ankastre ürünleri ile mutfağınız tasarım ve teknolojisini tanımlayan sade, şık, rafine ve sezgisel estetiği yansıtarak ilham veriyor. Birinci sınıf malzeme kullanımı, rengi ve dokusuyla göz kamaştıran HN678G4S6 buhar ve mikrodalga fonksiyonlu ankastre fırın mutfağınıza tarz katacak. Buharlı destekli pişirme özelliğine sahip ankastre fırınların su hazneleri tasarımıyla şıklık sağlarken kolayca da doldurulabiliyor. Entegre mikrodalga teknolojisi sayesinde buz çözme, pişirme programları ile en kısa sürede yiyeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Ön ısıtma gerektirmeyen ve enerji tasarrufu sağlayan coolStart fonksiyonu donmuş yiyeceklerinizin pişirilmesini hızlandırıyor. fast preheat fonksiyonu ise istenilen pişirme sıcaklığına daha çabuk ulaşmanızı sağlıyor. 

Et pişirmek artık çok kolay

roastingSensor Plus sayesinde pişmekte olan etin farklı yerlerindeki sıcaklık yüksek bir hassasiyetle ölçülerek en ideal sıcaklık ve pişirme elde edilir. Yiyecekler istenilen sıcaklığa geldiğinde fırın otomatik olarak durur. 

 4 tepsiye kadar aynı anda, tam kıvamında pişirme

Geleceğin teknolojisini evinize getiren Siemens, 4D-hotAir özelliği sayesinde yemeklerinizi olabilecek en büyük esneklikle pişirmek için istediğiniz rafı seçebilmenizi ve 4 tepsiye kadar aynı anda, mükemmel bir şekilde pişirmenize imkân veriyor. Fan motorunun yenilikçi teknolojisi, fırının içinde ideal bir ısı dağılımı sağlıyor. Bu sayede yemeğiniz, hangi raf sırasında pişirdiğinizin bir önemi olmadan, her seferinde tam istediğiniz gibi mükemmel pişiyor, hem de aromalar birbirine karışmıyor. 

Uzaktan Kontrol ile yemeğiniz siz eve gelmeden hazır

iQ700 Buhar Destekli ve Mikrodalga Entegreli Ankastre Fırını HN678G4S6, sahip olduğu Home Connect özelliğiyle siz evde olmasanız da ‘uzaktan kontrolü’ mümkün kılıyor. İşten, okuldan dönerken yemek pişirmek için vakit kaybetmemek çok önemli. Home Connect uygulaması üzerinden önceden fırına yerleştirdiğiniz yemeğinizi dışarıdayken çalıştırabilirsiniz. Eve döndüğünüzde yemeğiniz en doğru programda ve tam kıvamında pişmiş olacak. Uygulama üzerinden tarif ayarlarını da fırına göndererek tam istediğiniz kıvamda yiyeceklerinizi pişirebilirsiniz. 

www.siemens-home.bsh-group.com/tr/