Tatile çıkarken bu aksesuarları unutmayın

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne yükselmesiyle beraber yıllık izinlerini de alan çalışanlar, Covid-19’un olumsuz etkisinden kurtulmak için yola çıkmaya hazırlanıyor. Peki, uzun tatil süresinde cep telefonlarını, tabletleri, bilgisayarları hangi güçle besleyecek, hangi aktarım kablolarını kullanacaksınız? HardwareLab, tatilcilerin beğeneceği, pratik ve kaliteli aksesuar listesini sizler için hazırladı.

Şarjı her daim tam olan kulaklıklar için

Günümüzün en çok kullanılan ürünlerinden biri kablosuz kulaklıklar. Farklı şarj ve dolum süresine sahip bu ürünler pratik olmalarının yanında, uygun cihazlarla doldurulmadıkları zaman tam verimi sağlayamıyorlar. Bu noktada da devreye kaliteli şarj kabloları giriyor. Türkiye’de bu noktada en çok satan ürünlerin başında Baseus Calt54-01 Type C Aux kulaklık adaptörü kablosu giriyor. Alüminyum alışımdan yapılan, oksijene ve korozyona dayanıklı ürün, ince dokusuyla ön planda. Dahili DAC kayıpsız kod çözme , orijinal ses çıkışını daha hoş ve dokunaklı hale getirme özelliklerine sahip Baseus marka ürün, 24 bit / 48KHz HD örnekleme hızı, her notun küçük ayrıntılarının net bir şekilde görülmesini sağlıyor ve tüm telefonlara uyum gösteriyor. Online satış sitelerinde 70-100 TL arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyor.

Kredi kartı kadar ince

Tatile çıkacakların yanından ayırmaması gereken ve katilesiyle ön plana çıkan bir başka ürün ise Baseus WX01B-01 Card Ultra-Thin İnce 15W Wireless Kablosuz Şarj Cihazı. Bir cüzdanda taşınabilecek kadar ince yapısıyla kimliğiniz gibi her an yanınızda bulunacak bu enerji kaynağıyla telefonlarınızın enerjisi dağ gezilerinde, ıssız orman kamplarında ve uzun plajlarda bitmeyecek. Suda bile şarj edebilme özelliğine sahip ürün, tüketiciler tarafından çok tercih edilirken aynı zamanda fazla ısınmaya karşı da koruma sağlayan yapısıyla güvenle kullanılabiliyor. Ürün 199 TL etiket fiyatına sahip.

Yoldaki en büyük ihtiyaç

Araçla yol alırken haritaya bakmak büyük bir ihtiyaç. Trafik kazalarının önemli bölümü telefona yanlış pozisyonda bakmaktan kaynaklanırken, telefon tutucular ise bu ihtiyacı tamamen karşılayan en pratik ürünlerin başında geliyor. Baseus Smart Bracket Kablosuz Şarjlı Araç İçi Tutucu da hem enerji hem de telefon sabitleme özelliğiyle ön planda. Telefona araç içinde zarar gelmesini önleyen sisteme de sahip ürün yüksek kaliteli malzemesi ve ergonomik yapısı ile yok satanlar arasında bulunuyor. Baseus Smart’ın satış fiyatı ise 449 TL.