Anker Nebula, yaz gecelerini açık sinema eğlencesine dönüştürüyor

Yazın gelmesiyle ve normalleşme süreciyle birlikte planlar yapılmaya başlandı. Evlerde geçen zor bir yılın ardından açık havalara olan özlem had safhaya ulaştı. Tatil köyleri, kamp alanları, park-bahçe toplanmalarına olan ilgi artarken, bu anların keyfini daha yoğun yaşamak mümkün. Geliştirdiği inovatif ve akıllı ürünlerle hayatı kolaylaştıran Anker, Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlarıyla kullanıcılarına açık havada dev ekran deneyimi yaşatıyor.

Yılın en çok beklenen zamanı geldi. Bütün yılın yorgunluğunu atmayı planladığımız tatil mevsimi için pek çoğumuz planlar yapmaya başladık. Kimi deniz, kum, güneş üçlüsüne teslim olurken kimi orman ve yeşilliklerin içerisinde huzur bulmayı tercih ediyor. Ancak şu bir gerçek ki kapalı mekanlardan uzaklaşmayı hedeflediğimiz yaz mevsiminde açık havaya doyacağız. Açık havada vakit geçiriyor olmamız teknolojiden ve teknolojinin getirdiği keyiften uzaklaşacağımız anlamına da gelmiyor. Anker Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonları, açık hava keyfini de farklı bir boyuta taşıyor. Bulunduğunuz açık havayı ister bir konser alanına çevirin ister sinema salonuna… İhtiyacınız olan tek şey düz bir zemin ve loş ışıklı bir ortam. Nebula projeksiyon cihazları ortamın havasını hemen değiştirecek. Nebula çok yönlü projeksiyon cihazları taşınabilir özellikleri ve kompakt tasarımlarıyla istediğiniz yerde istediğiniz zaman kullanıma hazır. Bulunduğunuz yeri tek bir tuşla farklı bir ortama dönüştürmeyi başaran Nebula, farklı özellikleri ve modelleriyle her ihtiyaca uygun bir şekilde kullanıcılarla buluşuyor. 

Açık havada dev ekran keyfi

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlarıyla eğlenceyi istenilen her yere getiriyor. Anker Nebula ailesinin pojeksiyon cihazları çoklu bağlantı seçenekleri, taşınabilir özellikleri ve kompakt küçük boyutlarıyla açık havada da farklı bir deneyimin kapılarını aralıyor. Değişen özellikleri ve fonksiyonlarıyla farklı bütçelere de hitap edebilen ürünler, eğlenceyi 150 inçe kadar büyük ekranlara yansıtabiliyor. Bütün projeksiyon cihazları çoklu bağlantı seçeneğine sahip ve Nebula Connect uygulaması ile doğrudan telefon aracılığıyla kontrol edilebiliyor. 

Nebula ailesinin sevilen ürünü Anker Nebula Apollo Taşınabilir WiFi Kablosuz Çok Yönlü Akıllı Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör, 854×480 çözünürlüğe ve 200 ANSI lümen parlaklık değerine sahip. 1 adet 6 Watt’lık güce sahip hoparlörü olan projeksiyon cihazı, 4 saatlik bir oynatma süresiyle kullanıcılarla buluşuyor. Anker Nebula Capsule II Akıllı Mini Portatif Çok Yönlü Akıllı Projeksiyon Cihazı ise 1280×720 çözünürlüğe sahip. Apollo’dan farklı olarak 8 Watt’lık bir hoparlöre ve otomatik bir odaklama özelliği ile eğlenceyi dev ekranlara sığdırıyor. Anker Nebula Mars Pro II Çok Yönlü Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı’nın diğer modellerden farkı ise 10 Watt gücünde 2 ayrı hoparlöre sahip olması. Bunun yanı sıra 500 ANSI lümen parlaklık değeriyle ve 150 inçlik ekran yansıtma özelliğiyle diğer modellerden ayrışıyor. Nebula ailesinin en son çıkan iki ürünü olan Nebula Cosmos ve Cosmos Max ise dev ekran deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Nebula Cosmos Çok Yönlü Akıllı Projeksiyonu 2 adet 10 Watt gücünde hoparlöre ve 900 ANSI lümen parlıklık değerine sahip. Dünyanın ilk 4K görüntülü 3D sesli taşınabilir sineması olan Cosmos Max Çok Yönlü Akıllı Projeksiyon Cihazı ise 1500 ANSI lümen parlaklık değerine ve 10 Watt gücünde 4 ayrı hoparlörüyle kullanıcıların keyfini katlamayı hedefliyor. 

Anker hakkında:

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, 2011 yılında Silikon Vadisi’nde kuruldu. Bugün Anker, şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarlarıyla ABD, Avrupa, Asya, Ortadoğu gibi birçok pazarda lider konumda yer alıyor. Anker, ayrıca Soundcore, Eufy, Nebula ve Roav kategori markalarıyla tüketicilere kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojiler sunuyor. Anker Türkiye’de taşınabilir bataryalar, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon cihazları, BT kulaklık, hoparlör ve araç içi güvenlik kameraları kategorilerinde ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.