Bakımlı babaların hediyesi BaByliss’ten

Gittiğiniz her yerde her an yanınızda rahatlıkla bulundurabileceğiniz kişisel bakımın gözde markası BaByliss, her yaşa her tarza hitap eden ürün seçenekleriyle hayatımız boyunca sonsuz destekleriyle her zaman yanımızda olan babalarımızı mutlu etmek için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Babalarımız… Hayatımız boyunca bize rehberlik eden, paha biçilmez hayat dersleri veren, yaşadığımız en küçük bir zorlukta bile her an elini uzatacağını bildiğimiz süper kahramanlarımız… Şimdi onların günü, bizim için her türlü fedakarlığı yapan babalarımızı bir hediyeyle mutlu etme günü. Kişisel bakımın gözde markası BaByliss, bu özel insanlara yürekten bir teşekkür için bize fırsat sunuyor. İster yeni saç stilleri ve yeni görünüm denemeyi sevdikleri için olsun, ister profesyonel bir makineye ihtiyaç duydukları için olsun… Her tarza, her saç tipine ve her bütçeye uygun erkek bakım ürünleriyle babanıza ‘en iyi bakım’ı hediye etmenize yardımcı oluyor.

İster saç, ister sakal…

Sakallarını kendileri biçimlendirmek ve yeni bir tarz oluşturmak isteyen erkeklerin hareket alanını genişleten BaByliss erkek bakım ürünleri, farklı cilt türlerinin sık sık yaşayabildiği tahriş ve kaşınma sorununu engelleyen gelişmiş tıraş teknolojisine sahip. Bu yönüyle özelilkle hassas ciltli erkeklerin beğenisini kazanıyor. Şarj edilerek kullanılabilmesi nedeniyle günün her saatinde kişisel bakım yapabilme olanağı sağlıyor. Üstelik bunu düşük elektrik tüketimiyle yaparak bütçe ve çevre dostu olduğunu kanıtlıyor. BaByliss’in saç kesme ürünleri ise çoklu yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Burun aparatı yardımıyla burun bölgesinde kılların alınmasını sağlayan ürünler, komple bir bakım gerçekleştirmek isteyen erkeklerin ilk tercihi olmayı başarıyor. Ürün içeriğinde yer alan farklı ölçülere sahip kesme tarakları aracılığıyla saçlar arzu edilen uzunlukta kısaltılabiliyor.

Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim

Markanın Japon çelik bıçak serisi, olağanüstü performansı şık tasarımla birleştiriyor. Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim için hassas olarak tasarlanmış koleksiyon, babanızın iyi görünmesine ve iyi hissetmesine yardımcı olacak. Japon çelik bıçak serisi; BaByliss E990E Japanese Steel Dijital Saç Kesme Makinesi, BaByliss T890E Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme Makinesi ve BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı Yüz & Vücut Bakım Kiti’nden oluşuyor. Babyliss E990E Japanese Steel Dijital Saç Kesme Makinesi, kablolu veya lityum iyon pili sayesinde 160 dakikaya kadar benzersiz kablosuz kesme performansı sergiliyor. BaByliss T890E Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme Makinesi ise kablolu veya yüksek kalite lityum iyon pili ile 120 dakika kablosuz kullanım süresi sunuyor. Pürüzsüz sakal kesimi ile de iyi görünmenize ve iyi hissetmenize yardımcı oluyor.

Japon çelik kesme bıçaklarına, hassas kesici ve folyo tıraş başlığı özelliklerine BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı Yüz & Vücut Bakım Kiti’de son derece yetenekli ve fonksiyonel bir cihaz. Su geçirmeyecek şekilde tasarlanan cihaz, güçlü ve çok yönlü özelliğiyle duşta da rahatlıkla kullanılabiliyor. 34 mm bıçak genişliğine sahip ürün, istenmeyen tüyleri almak için burun kılı alma başlığı içeriyor ve yüksek kalite lityum iyon pili ile 120 dakika kablosuz kullanım süresi sunuyor. Dijital LED ekran, kalan pil şarjını, kilitleme işlevini ve seçilen ayarı gösteriyor.

BaByliss MT725E 6 Başlıklı Multi Yüz & Vücut Bakım Kiti

Bu çok amaçlı yüz bakım kiti, kısa veya uzun sakalı kesmek ve şekillendirmek için kullanılıyor. Ayrıca 34 mm paslanmaz çelik bıçağa sahip olan ürünün, kaşları düzeltmek, burun ve kulaklardaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için başlıkları da bulunuyor.

BaByliss 7755PE Steel Edition Saç Kesme Hediye Seti

BaByliss 7755PE Steel Edition Saç Kesme Hediye Seti ile babanıza profesyonel, yüksek güçlü bir saç kesme makinesinin yanı sıra ihtiyaç duyacağı tüm aksesuarları hediye edebilirsiniz. Tüm malzemeleri saklamak için şık bir çantayla tamamlanan set, babanıza saçını evde keserek zamandan tasarruf etme imkanı sunarken ayın zamanda da son derece pratik olması sayesinde ideal bir hediye seçeneği olduğunu kanıtlıyor.