Takılmayan donmayan notebook Dynabook hızlı, verimli ve güvenilir

HardwareLab.net olarak Türkiye pazarında kendine alan açan Dynabook notebook’u deneyimledik. Evden çalışma ve ders günlerinde hızlı, verimli aynı zamanda da güvenilir bir cihaz olara ön plana çıkan Dyanabook, sunduğu hızlı ve etkili hizmet sayesinde bilgisayarların takılma, donma gibi sorunlarını yaşatmıyor. 10 saate kadar pil ömrü de ürünü daha cazip kılıyor.

Dynabook Europe GmbH tarafından eğitim için özel olarak tasarlanan gelişmiş dayanıklılık, uygun fiyat, kullanılabilirlik, yönetilebilirlik ve mobilite özellikleriyle öne çıkan 11,6 inç ekrana sahip yeni Satellite Pro E10-S modelini deneyimledik. Hem çalışma hem de eğitim için tasarlanmış ürün, tam olarak kendi kalitesini ortaya koyuyor.

Cihazı ilk deneyimlediğimizde fark ettiğimiz ürünün dayanıklılğı oldu. Satellite Pro E10-S, okulda kullanılırken düşmelere ve çizilmelere karşı dayanıklılık sağlayan tüm temel tasarım özellikleriyle donatılmış olsa da, evde kullanım için de oldukça ideal. Üründe yer alan kauçuk tamponlar cihazı çarpmalardan koruyor ve daha iyi bir tutuş sağlıyor. Cihazın çerçevesi standart bir masa yüksekliğinden olası düşmelere ve basınca dayanacak şekilde güçlendirilmiş. Üründe yer alan SSD sürücü, muadili HDD sürücüye göre daha fazla dayanıklılık ve uzun ömür sağlıyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın düşmesi veya çalışırken sallanması gibi durumlarda onarım ihtiyacını azaltıyor.

10 saate kadar pil ömrü

1,15 kg ağırlığında ve 19,9 mm kalınlığında olan E-10-S evden okula, okuldan eve ya da okul içinde rahatça taşınabiliyor. 11,6 inç parlama önleyici ve mat HD LCD ekranı, öğrencilerin her türlü ortamda net bir görünüm elde etmelerini sağlıyor ve göz yorgunluğunu azaltıyor. Aynı zamanda, geniş klavyesi ve büyük Hassas Dokunmatik Yüzeyi, rahat not alma, araştırma ve içerik oluşturma için hareket desteği sağlıyor. Öğrenciler, 10 saate varan pil ömrüyle prize takma ihtiyacı duymadan çalışmalarına kesintisiz bir şekilde daha uzun bir süre devam edebiliyor. Intel® Celeron™ işlemciler, öğrencilerin ders başlamadan önce sadece birkaç saniye içinde cihazı açabilmelerinin yanı sıra birden fazla dijital eğitim uygulamasını tüm gün boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmelerine olanak tanıyor. E10-S’in USB Type-C evrensel bağlantı noktası güç, ekran ve verilere tek noktadan erişim sağlayarak sınıftaki kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Cihazın üzerinde ayrıca iki adet USB 3.0 Type-A, bir adet LAN ve bir adet standart HDMI bağlantı noktası bulunuyor.  E10-S ayrıca Wif-Fi ve Bluetooth bağlantı seçenekleriyle öğrencilerin kablosuz bağlantı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yaz tatili için ideal

Dynabook Kablosuz Klavye ve Fare (KL50M), Satellite Pro E10-S’nin eğitim alanında kullanıcı deneyimini tamamlıyor. Bu ürün özellikle yaz tatilinde öğrencilerin gittikleri yerlerde eksik kaldıkları dersleri de takip edebilmeleri için ideal özelliklere sahip bulunuyor.