Anker’den Babalar Günü hediye alternatifleri

Sonsuz fedakârlıkları ve koşulsuz sevgileriyle her zaman destekçimiz olan babalarımıza sevildiğini hissettirmenin zamanı geldi. Babalar Günü’nde onlara ne kadar değerli olduklarını hatırlatmak için Anker’in akıllı teknolojilerini hediye edebilirsiniz. Eğlenceyi dev ekranlara yansıtarak yaşasınlar diye alabileceğiniz akıllı projeksiyon cihazlarından iletişimleri hiç kopmasın diye hediye edebileceğiniz şarj cihazlarına, toplantılardan aldığı verimi artırabileceğiniz konferans cihazlarından müziğin ve içeriklerin keyfini çıkartacağı hoparlörlere kadar pek çok ürün babanızın hayatını kolaylaştırmaya aday.

Sevgiyi, sabrı, fedakârlığı ve güveni onlar sayesinde tanıdığımız babalarımızın sevildiğini hissetmesi en doğal hakkı. Her türlü zorluğa ve sıkıntıya bizler için göğüs geren, mutluluğumuz için mücadele etmekten hiçbir zaman pes etmeyen babalarımızı Babalar Günü’nde mutlu etmeye ne dersiniz? Ailenin her türlü ihtiyaçlarını karşılarken kendisini hep arka plana atan babalarımıza hak ettiği değeri vermenin şimdi tam zamanı. Anker’in birbirinden farklı akıllı teknolojileri hem hayatı kolaylaştırıyor hem de teknolojiyle gerçekleştirilen bütün aktiviteleri daha keyifli hale getiriyor. Bolca seçenek arasından babanızı en çok mutlu edecek hediyeyi seçmekse size kalıyor. Akıllı projeksiyon cihazları, güvenlik kameraları, konferans cihazı, kulaklıklar, hoparlörler ve şarj cihazlarından istediğinizi seçin, babanızın Anker’in sunduklarıyla memnun olacağından emin olabilirsiniz. 

Evleri Nebula ile şenlendirin

Sinema salonları, stadyumlar, spor salonları, konserler uzun bir süredir özlemini duyduğumuz şeylerden yalnızca birkaçı. Kalabalık bir şekilde yapılan aktivitelere ara vermek durumunda kaldık. Ancak bu babalarımızı eğlenceden mahrum edeceğimiz anlamına gelmiyor. Anker’in Nebula çok yönlü akıllı projeksiyon cihazları sayesinde eğlence dev ekranlara sığabiliyor. İster terasınızı sinema salonuna dönüştürün, ister bodrum katınızı spor salonuna… Anker’in çok yönlü projeksiyon cihazları sayesinde eğlence siz nerede isterseniz orada. Taşınabilir özellikleri sayesinde oldukça pratik olan Nebula çok yönlü akıllı projeksiyonlar aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabiliyor. 100 ile 1500 ANSI arası lümen parlaklığa sahip cihazlar 150 inçe kadar büyük ekranlara yansıtabiliyor. Nebula ürün ailesinde her ihtiyaca uygun projeksiyon cihazı da var. Nebula Apollo, Nebula Capsule II, Nebula Mars II Pro, Nebula Cosmos ve Cosmos Max birbirinden farklı özellikleri ve kompakt tasarımlarıyla babanıza bugüne kadar aldığınız en güzel hediyelerden biri olacak.   

Görüşmelerde ses kalitesi problemi yaşamayın

Pandemiyle birlikte toplantılar da şekil değiştirdi. Daha önce daha çok fiziksel olarak gerçekleşen toplantılar artık ya online ya da telekonferans yöntemiyle gerçekleşiyor. Ancak ses ile ilgili yaşanan problemler görüşmelerden alınan verimleri düşürebiliyor. Anker’in akıllı cihazlarıyla ses problemlerini de engellemek mümkün. Anker Soundcore PowerConf Bluetooth Konferans Cihazı sayesinde dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman konferans kalitesinde toplantılar gerçekleştirebiliyorsunuz. Ses optimizasyonu, arka plan gürültü engelleme, otomatik ses artırma gibi özellikleri sayesinde toplantılar daha verimli hale geliyor. Aynı zamanda Zoom sertifikalı olan ürün, pek çok online konferans hizmetleriyle de uyumlu olarak kullanılabiliyor. Anker’in ses kalitesine çözüm üreten tek cihazı bu da değil. Üst düzey ses performansı sunan Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kulaklık ve Anker SoundCore Liberty 2 Pro BT Kulaklık da hem telefon görüşmelerini kusursuzlaştırıyor hem de izlenen içeriklerden, dinlenen müziklerden alınan keyfi artırıyor. Gürültü engelleme teknolojileri ve uzun süre giden şarjlarıyla verimli bir deneyim sunan kablosuz kulaklıklar, babanız için hayat kurtarıcı olacağına emin olabilirsiniz.  

Müziğin ve içeriklerin keyfini çıkartın

Geçtiğimiz bir yıl boyunca evlerde vakit geçirdik. Ancak yaz geldi, haliyle açık hava aktiviteleri de artmaya başladı. Kamplar, tatiller, uzun yolculuklar, piknikler, parklar ve küçük gruplar halinde bir araya gelmeler… Bütün bu aktiviteler hiç hoparlörsüz olur mu? Anker Soundcore Motion Q BT Hopalör ve Anker SoundCore Motion B BT Hoparlör tam da aradığınız cinsten! Suya dayanıklı özellikleri ve yüksek şarj kapasiteleriyle eğlenceyi istediğiniz yere taşımanıza olanak sağlayan hoparlörler, şık ve kompakt bir tasarıma sahip. BassUp teknolojili 12W stereo sese sahip Anker SoundCore Motion B BT hoparlör ve akıllı asistanlara erişim sağlayan, 360 derece ses üreten Anker Soundcore Motion Q BT Hoparlör aktivitelerinizde hep yanı başınızda olacak. 

Gözünüz arkada kalmasın

Her daim güvenliğinizi sağlamak için çaba gösteren babalarınızın içini rahatlatmanız hiç de zor değil. Anker’in son teknoloji güvenlik kameraları sayesinde hem evin güvenliği sağlanıyor hem de ev içerisindeki çocukların ve evcil hayvanların kontrolü kolay hale geliyor. Anker’in EufyCam 2C ve Eufy Security 2K Pan& Tilt güvenlik kameraları birbirinden farklı özellikleriyle onları Babalar Günü için ideal birer hediye haline getiriyor. Hem iç hem dış mekanda kullanılabilen Anker’in EufyCam 2C ve iç mekanda kullanılabilen Eufy Security 2K Pan& Tilt güvenlik kameraları, kişi algılama teknolojileriyle gece-gündüz verimli şekilde kullanılabiliyor. Dahili mikrofon ve hoparlöre sahip Eufy Security 2K Pan&Tilt ve 135 derecelik görüş açısına sahip kablosuz güvenlik sistemi EufyCam 2C her evde mutlaka bulunması gereken akıllı ürünlerin başında yer alıyor. 

Şarjınız hiç bitmesin 

Laptoplar, tabletler, iş bilgisayarları, akıllı telefonlar, bluetooth kulaklıklar ve hoparlörler… Artık her biri günümüzün önemli birer parçası. Ancak yoğun kullanım şarjların da çabuk bitmesi anlamına geliyor. Anker bu konuda da çözüm sunan teknolojiler geliştiriyor. Geliştirdiği son teknolojili inovatif şarj cihazlarıyla iletişimimizin kesintiye uğramamasını sağlayan Anker, şarj problemlerine son veriyor. Anker Powerport III Nano, 20W çıkış gücüyle telefonun ihtiyaç duyduğu gücü süper küçük şarj cihazıyla sağlıyor. Anker PowerExpand 8in1 PD Hub Ethernet HDMI ise bilgisayarınızı 100 W’a kadar yüksek hızda şarj etmenize olanak sağluyor. Çift HDMI bağlantı noktasına sahip cihaz, SD ve microSD kart yuvalarına sahip, 113 gramlık kompakt bir ürün. Ultra ince 4 bağlantı noktalı USB-C masaüstü şarj cihazı Anker PowerPort Atom III Slim 65W ve maksimum 60 W çıkışı destekleyen, dayanıklı ve uzun ömürlü Anker PowerLine III kablolar ise Anker’in şarj problemine çözüm getiren diğer yenilikçi ürünleri olarak karşımıza çıkıyor.