Yeni Nesil Dijital Medya Ajansı Ingage, PİAR İletişim ile Anlaştı

Koç Topluluğu ve WPP’nin dijital medya ajansı Inange, PR dünyasının en kaliteli ve yetkin ajanslarından PİAR İletişim ile anlaştı. Ingage’nin tüm PR çalışmalarını PİAR İletişim yürütecek.

Dijital pazarlama alanında, medyayı merkeze alan; veri, teknoloji ve stratejiden beslenerek bir yüzünü de yurt dışına dönmüş yeni nesil bir dijital medya ajansı olan Ingage, iletişim çalışmaları için PİAR İletişim Ajansı ile anlaştı. PİAR İletişim bu iş birliği kapsamında, stratejik iletişim, medya ilişkileri, lider iletişimi, pazarlama iletişimi, içerik yönetimi ve dijital PR konularında danışmanlık verecek.

Ingage Hakkında:

Koç Topluluğu ve WPP gibi iki büyük uluslararası gücün DNA’larını taşıyan Ingage, mevcut yapısı ve sektörel yetkinlikleri sayesinde, hem yurt içinde hizmet veren hem de yurt dışına ihracat yapan tüm markalar için gerekli strateji, iş geliştirme ve teknolojik danışmanlık, e-ihracat ve pazaryeri danışmanlığı ile performans ve medya satın alma alanlarında uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Ingage yeni nesil bakış açısıyla sektörde dönüşüm yaratırken markalarının iş hedeflerini gerçekleştirmesine destek olmak amacıyla müşterilerine en iyi uçtan uca marka deneyimi yaşatıyor ve teknolojinin son imkanlarından yararlanarak dijital pazarlama alanında modüler ve çoklu çözümler sunuyor.