Geniş aileler için Arzum Kantintost Pro

Arzum, Kantintost Pro Izgara ve Tost Makinesi ile evlerinize ve işyerlerinize iştah açan çözümler sunuyor. Günlük kahvaltı sofralarının ve atıştırmalıkların vazgeçilmezi tost ile hafif, pratik öğünlerin olmazsa olmazı ızgara çeşitlerini hazırlamak Arzum Kantintost Pro ile artık çok daha kolay.

Her sabah mis gibi tost kokusuyla güne başlamaya, birbirinden güzel çıtır çıtır tostlar, iştah açan atıştırmalıklar ve leziz ızgaralarla donattığınız sofranızda ailenizle birlikte keyifli anlar geçirmeye ne dersiniz? Ya da günün yoğunluğu içinde birden açlık hissettiğinizde, ‘Şu an hızlıca ne hazırlayabilirim?’ diye düşündüğünüzde çözüm hemen yanı başınızda olsa… Kahvaltıların, zengin atıştırmalıkların ve birbirinden lezzetli ızgaraların vazgeçilmez adresi Arzum Kantintost Pro Izgara ve Tost makinesi, evinizde veya işyerinizde en büyük yardımcınız olabilir.

Tek seferde 6 adet tost yapabilen, geniş aileler ve işyerleri için ideal bir ürün olan Arzum Kantintost Pro’nun zaman ayarlayıcı özelliği ile tost ve ızgaralar, başında beklemeden tam kıvamında pişiyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenlere, fit görünümünü her zaman korumak isteyenlere 180 derece açılabilen gövdesiyle barbekü keyfi yaşatan Arzum Kantintost Pro, köfte, tavuk ve balık gibi pek çok farklı lezzeti, 2000 watt’lık gücüyle çok kısa sürede pişirip servise hazır hale getiriyor.  

Uzum ömürlü kullanım sağlıyor

Arzum Kantintost Pro, yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövdesiyle gıdaları ezmeden pişiriyor. Tüm yiyecekleri en leziz halinde sofralara taşıyan Arzum Kantintost Pro, çizilmeye karşı dayanıklı ve sağlam alüminyum döküm plakaları ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Zaman ayarlayıcısı ve 5 kademeli ısı ayar düğmesi sayesinde etkileyici sonuçlara ulaşılabilen Arzum Kantintost Pro, dik konumda muhafaza imkânı ile mutfaklarda fazla yer kaplamıyor. Gün batımı, Okyanus, Paslanmaz Çelik ve Toprak renkleriyle her beğeniye hitap eden Arzum Kantintost Pro ile siz de evinizde veya işyerinizde iştah açıcı lezzetlere yer açın.