BaByliss’ten Anneler Günü alternatifleri

Evde kişisel bakımın gözde markası BaByliss, her tarza, her saç tipine ve her bütçeye uygun ürünleriyle ‘hayatımızın en değerlisi’ annelerimize, salon profesyonelliğinde saç şekillendirmeyi evlerinin konforlu ortamında yapma imkanı sunuyor.

Bizi her şeyden çok seven, kucaklayan, en büyük hatalarımızı görmezden gelirken yüzünden gülümsemesini eksik etmeyen, pandemi nedeniyle yaşadığımız zorlu günlerin yükünü hiç gocunmadan üstlenen annelerimiz kocaman bir teşekkürü hak ediyor, değil mi? Saç şekillendirmenin öncü markası BaByliss, şimdi size, her şeyin en güzelini hak eden bu özel insanlara içten bir teşekkür etme fırsatı sunuyor. Her tarza, her saç tipine ve her bütçeye uygun ürün yelpazesiyle ‘hayatınızın en değerlisi’nin en güzel şekilde görünmesine ve iyi hissetmesine yardımcı oluyor. BaByliss, bu Anneler Günü’nde, annenizin elinden bırakmak istemeyeceği bir hediyeyle sevginizi ifade etmeniz için size benzersiz bir ilham veriyor. BaByliss’in ileri mühendislik teknikleri ve yüksek teknolojiyle geliştirdiği yeni saç şekillendiricileri, hayallerindeki saça kavuşmak isteyenlere yeni ve kolay bir yol sunuyor. BaByliss Hydro-Fusion koleksiyonu’nda yer alan D773DE Hydro-Fusion Saç Kurutma Makinesi ve AS773E Hydro-Fusion Hava Üflemeli Saç Şekillendiricisi, teknolojiyi BaByliss’in yenilikçi stil uzmanlığıyla buluşturarak, kullanıcılarına kuaför salonunda elde edebileceği sonuçları evlerinin konforlu ortamında sağlıyor.  

Saçınız kururken parlasın!

BaByliss D773DE Hydro-Fusion Saç Kurutma Makinesi, saçları kuruturken bakım yaparak parlak görünmesini sağlıyor ve kabarmasını engelliyor. Saçları yumaşatarak neme doyuruyor. Gelişmiş plazma iyon teknolojisine sahip 2100 W yüksek performanslı süper HTDC saç kurutma makinesi, belirgin bir yumuşatmayla güçlü ve hızlı kurutma sağlıyor. Özel olarak tasarlanmış bir plazma akış difüzörü saçları kuruturken aynı zamanda yumuşak ve parlak doğal bukleler oluşturuyor. AS773E Hydro-Fusion Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ise saçları nemlendirirken şekillendiriyor. Gelişmiş plazma iyon teknolojisine sahip ürünün,  700 W yüksek performanslı, 50 mm çift yöne dönen sıcak hava fırçası bulunuyor. Hacimli görünüm sağlayan plazma negatif ve pozitif iyonların bir karışımını yayarak, saçta yumuşak ve doğal bir hacimli parlaklık bırakıyor.  

Uzun süreli sonuçlar

Pürüzsüz ve kalıcı bukleler oluşturmak istiyorsanız tercihiniz Curl Styler Luxe saç şekillendirici olsun! C112E Curl Styler Luxe, her iki havanın mükemmel karışımını kullanan bölünmüş gövde tasarımına sahip benzersiz bir şekillendirici… Isıtılmış seramik plakalar saçı yumuşatırken, büyük dış gövde soğuk havayı nazikçe serbest bırakıyor ve uzun süreli sonuçlar için anında kıvrımı ayarlıyor.BaByliss Saç Şekillendirici fırça serisindeki Big Hair Dual (AS950E ve AS952E) ve Luxe (AS970E) modelleri ile Air Styler (AS136E) modeli, kullanıcıların istediği saç tipini zahmetsizce uygulamalarını sağlıyor. BaByliss AS952E Big Hair Dual Hava Üflemeli Saç Şekillendirici eşit hava dağılımı teknolojisi ve tek optimize hız ayarına sahip.  Saçlardaki elektriklenmeyi engelleyerek, parlak görünümünü artırıyor. AS136 Air Styler, 1.000 W hava üfleme gücünü kullarak, değiştirilebilir 50 mm termal fırça sayesinde her saç tipine uygun kullanım sunuyor.

Parlak bir görünüm kazandırıyor

BaByliss’in dördü bir arada ürünü AS136E Air Styler 1000, kurutmak, pürüzsüzleştirmek, şekillendirmek ve kıvırmak için 4 şekillendirme eki içeren güçlü 1000 W şekillendirici kurutucudur. Konik kıvırma aparatı ile zahmetsizce yumuşak bukleler ve dalgalar oluşturabilirsiniz. Tam boy fön fırça, şık ve parlak bir görünüm için saçı kontrol ediyor ve yumuşatıyor. Kurutma başlığı, nemli ön şekillendirmeyi gideriyor. Pürüzsüzleştirici iyonik sistem, yüksek parlaklıkta bir yüzey için kıvrımı kontrol eden iyonları serbest bırakıyor.

Hızlı ve kolay şekillendirme

W2447E Deep Waves ve C260E BaByliss Easy Waves adıyla iki farklı kategoride bulunan Su Dalgası Saç Maşası, kadınlar için kolay ve pürüzsüz bukleleri yaratıyor. Deep Waves, sadece 30 saniyede 200°C’ye kadar ısınabilen ve sıcaklık derecesini sabit tutan Advanced Ceramics™ ısı sistemiyle acil toplantılar ve online görüşmeler öncesinde kadınların saçlarını hızla ve kolayca şekillendirmesine yardımcı oluyor. Son derece konforlu ve güvenlikli kullanım imkanı sunan C250E Easy Waves Su Dalgası Saç Maşası ise nano titanyum – seramik kaplaması sayesinde yumuşak ve parlak bir sonuç sağlıyor.

Dijital ekran

BaByliss ST395E Ipro Steam, ST495E Pure Steam, ST492E Steam Straight, ST496E Mist olarak 4 farklı kategorideki Buharlı Saç Düzleştirici serisi eşsiz teknolojileriyle saçlara şekil veriyor. Plakalarının açılıp kapanması sırasında saça uygulanan buharla şekillendirme işlemini gerçekleştiren ürünler arasında, dijital ekranı sayesinde her saç tipine özel ısı ayarını yapan modeller bulunurken, nano titanyum seramik kaplamasının yanı sıra otomatik kapanma fonksiyonuna sahip modeller de mevcut. Nemlendirici buhar özelliğinin yanı sıra plaka tepesine takılan iki adet ısı iletmeyen silikon uç özelliğiyle de BaByliss Buharlı Saç Düzleştirici serisi, saçlara zahmetsizce şekil verebilmeyi mümkün kılıyor.

Kusursuz yumuşak bukleler

BaByliss ST595E Steam Lustre Saç Düzleştirici, gelişmiş 360° surround buhar teknolojisi ile tek geçişte zahmetsiz, süper pürüzsüz sonuçlar elde edebilmenizi sağlıyor. Yuvarlatılmış gövde tasarımı ayrıca kusursuz yumuşak bukleler ve dalgalar oluşturmayı zahmetsiz hale getiriyor.