Konami Pıtch Clash Beta’yı Duyurdu

Konami Digital Entertainment B.V. yepyeni, gündelik (casual) bir mobil oyun olan Pitch Clash BETA’nın Android cihazlar için sınırlı süreli Açık Beta Testi’ne başladığını resmi olarak duyurdu.

Pitch Clash tamamen stratejiye dayalı futbol oynanışını, hızlı maçlar, kolay kontroller ve öğrenmesi gayet derece basit oyun mekanikleriyle oyunculara sunuyor. Oyunun Açık Beta Testi’nin 20 Nisan 2021 tarihine kadar süreceği belirtiliyor. Pitch Clash lisanslı popüler liglerin yanı sıra FC Barcelona, Manchester United, Juventus FC ve FC Bayern München gibi Avrupa ve Güney Amerika’nın popüler kulüplerini parmaklarınızın uçlarına getirecek. Ayrıca 10.000’den fazla lisanslı oyuncu da Oyuncu Kartlarıyla (Player Cards) sizleri bekliyor.

Resmi Oyun Açıklaması:

Oyuncu Kartlarınızı doğru seçin ve dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınız ve rakiplerinize meydan okumanın heyecanını yaşayın. Hızlı, taktiksel kararlar vererek karşınızdaki oyuncuyu alt edin ve ekibinizi zafere taşıyın!

  • Yeni, heyecanlı, futbol ve stratejiyi harmanlayan bir oyun türü
  • Herhangi bir yerde ve zamanda kolayca bir maça girip, oynayabilme
  • Cazip görseller ve basit oyun kuralları
  • Kritik anlarda stratejik kararlar vererek oyunun tüm seyrini değiştirebilme şansı
  • Tüm dünyadan rakipler ve arkadaşlara karşı oynayabilme
  • Dinamik oynanış içeren, televizyon yayını tadında keyifli maçlar
  • Hayalinizdeki takımı kurabilmeniz için tasarlanmış, koleksiyonunuza eklenmeyi bekleyen Oyuncu Kartları
  • Maçlar sırasında diğer oyunculara emote gönderebilme 
  • Dünyaca ünlü kulüplerde oynayan 10.000’den fazla lisanslı futbol oyuncusu

Arkadaşlarınız ve dünya çapındaki futbolseverlerle oyun keyfine hazır olun! Pitch Clash‘te eğlencenin kilit noktası rakibin hareketlerini önden tahmin edip ona göre pozisyon almak. Karşınızdakini ne kadar iyi tanıyabilirseniz maçın heyecanı da o derece katlanıyor! Oyununuzu hızlı ve kolaylıkla kurabilmeniz de arkadaşlarınız ve gözü pek rakiplerinizle dilediğinizce karşılaşma yapabilmek anlamına geliyor. 

Oyunun çeşitli görseller ve videolar içeren medya materyallerini şu adreste bulabilirsiniz: https://www.konami-assets.com/

Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/pitchclash

Google Play Store: https://konami.jp/3mqry1m