Gayrimenkulde Emlak Konut Güvencesi İle 120 Aya Varan Vade İle Yeni Projeler Satışta

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün hem en büyük, hem de en güvenilir şirketi Emlak Konut, birçok projesini satışa soktu. Bu projeler, durgun emlak sektörüne de can suyu olacak. Emlak Konut, gayrimenkulleri 120 aya varan ve uygun faiz oranlarıyla tüketiciyle buluşturuyor.

Covid-19’un yarattığı olumsuz ekonomik etki nedeniyle gayrimenkul sektörü de bundan payını aldı. Geçen yıl satılan konut miktarında görece geçmiş yıllara göre düşüş yaşanırken, 2021 yılında da durgunluk rakamlara yansıdı. Türkiye’nin en büyük emlak geliştirme şirketi Emlak Konut ise sektörü canlandıracak çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bugünlerde Emlak Konut güvencesiyle tüketicilere sunulan projeler birbiri ardına satışa çıkıyor. Biz de gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz projeleri şöyle sıraladık:

Köy Zekeriyaköy

Zekeriyaköy projesi kapsamındaki Köy 3. Etap 1790 Ada 3 Parselde 248 bağımsız bölüm olmak üzere toplamda 161 daire ve 87 villa bulunuyor. Projede 110 adet blok yer almakla birlikte apartman blokları B+Z+1 kattır. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 dubleks şeklinde. Daire kat yüksekliği 3,20 m temiz kat (döşemeden tavana) yüksekliği 2,81m’dir. Proje toplam otopark sayısı: 307 adet ve 49.665 m2 peyzaj alanı yer alıyor. A ve C bloklarda villanın içinde garaj yeri bulunmakla birlikte B ve D bloklarda villa başına 2 araçlık otopark alanı tahsis edilmiş. 1+1, 2+1 daireler 1 araç, 3+1 dublekslere ise 2 araç yeri tahsis edilmiştir. Her villanın tahsis edilen bahçe alanı vardır. Sitede 3 güvenlikli giriş-çıkış alanı mevcut.

Emlak Konut Vadi Evleri

Emlak Konut Vadi Evleri’nde müstakil bir yaşama davetlisiniz. Hoşdere millet bahçesinin yanı başında, doğası ve ulaşım kolaylığıyla yaşam kalitenizi yükseltiyor. Huzurun ve güvenin çevrenizi saracağı bu seçkin yaşamda sizlere teraslı ve bahçeli bir ev eşlik ediyor. Emlak Konut Vadi Evleri fitness salonu, saunası, yüzme havuzu ve çok daha fazlasıyla sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyor. 3+1’den 5+1’e kadar villa ve daire seçeneği tüketicileri bekliyor.

Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesinde Küçükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 1.000.000 m² alanı kapsayan Uygulama İmar Planı ile, büyüyen ve gelişen kentin tüm ihtiyaçlarını büyük ölçüde bünyesinde barındıracak olan, tüm donatı ihtiyaçları planlanmış, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel fonksiyonlarını yeni yerleşecek nüfusun ve yakın yıllarda gelişimi ve kapasitesine göre düşünülmüş olan alan kısa ve orta vadede inşa edilmek üzere etaplandırılmıştır. Bizim Mahalle Emlak Konut 1. Etap 4. kısım projesi kapsamındaki 853 Ada 11 Parselde 327 adet konut, 9 adet ticari birim olmak üzere toplamda 336 adet bağımsız bölümün bulunduğu 4 adet blok, yer almaktadır. sosyal tesis de yüzme havuzu, spor salonu, hamam ve sauna bulunmaktadır. Bloklar en fazla Z+7 kat olarak tasarlanmış, yatay mimaride bir mahalle kurgusu amaçlanmıştır. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklindedir. 15.623 m² peyzaj alanı bulunmaktadır.

Emlak Konut Florya Evleri

Bakırköy Florya’da konut, villa ve ticari ünite olarak hayata geçirilecek olan Emlak Konut Florya Evleri’nde 182 adet konut, 60 adet villa ve 12 adet ticari ünite sizleri bekliyor. Projede çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, kapalı spor tesisi ve sosyal alanların yer aldığı 1 adet Sosyal Tesis yer almaktadır.