Araba Kazandıran Çekilişler Gaza Bastı

Covid-19’un ekonomik kriz yaratması nedeniyle birçok iş kolunda araba kazandıran kampanyalar düzenlenmeye başladı. Zincir marketlerden inşaat malzemesine, kuruyemişten AVM’lere ve online sipariş alanlarına kadar pek çok şirket müşterileri otomobil ve ticari araç vererek çekmek istiyor.

Türkiye’de firmaların birbiri ardına çekiliş kampanyaları düzenlemesi, tüketicilerin ilgisini bu alana yöneltti. ÖTV ve KDV nedeniyle en ucuz 0 KM otomobilin 250 bin TL’den başladığı Türkiye’de, otomobil almanın hayale dönüşmesinin ardından firmalar bu sorunu fırsat olarak gördü. Pek çok köklü şirket, değeri yüzbinlerce TL olan otomobilleri çekilişle müşterilerine hediye edecek kampanyaları devreye aldı. HardwareLab da bu kampanyaları okurları için derledi. İşte, büyük ödül vaat eden şirketler ve kampanyalar şöyle sıralanıyor:

Yemek Siparişine BMW Veriyor

Yemeksepeti, 20. yılına özel kampanya düzenledi. Şirket 1 müşterisine BMW 2.16 D model otomobil hediye edecek. Hediyeyi kazanmak için ise şirketten 20 TL tutarında yemek siparişi vermek gerekiyor. Ayrıca hediyeler arasında 20 İPhone ve farklı kategorilerde 651 armağan var.

AVM’den Jeep Hediyesi

Marmara Park AVM ise 200 TL ve üzeri alışveriş yapan bir müşterisine son model bir Jeep hediye edecek. Yapılan alışverişi AVM’ye bildiren müşteriler alacakları bilet üzerinden çekilişe dahil olabilecekler.

Talihi Olana Lüks Otomobil

Bilyoner ise 5 TL’lik spor toto oynayan bir kullanıcısına BMW 5.20 hediye edecek. Öte yandan 12 telefonun yanında yüzlerce değişik hediye de Bilyoner kullanıcılarının olacak.

Çekirdekten İki Mini

Türkiye’nin kuruyemiş devi Peyman’ın Çitliyo markası iki talihliye Mini Cooper hediye edecek. Ürün alışverişi ile katınılan kampanya uyarınca, birçok farklı hediye de kampanyaya katılanlara armağan edilecek.

Toptan Alana Ticari Araç

Bizim Toptan Market ise 300 TL’lik alışveriş yapan müşterilerine 1 adet Ford Custom model ticari araç hediye edecek. Yine kampanyaların yıldızı İPhone marka telefon da hediye verecek olan şirket, başka armağanları da müşterilerine sunuyor.

Hedefte Otomobil Var

Hedef AVM ise alışveriş yapılması şartı ile müşterilerine bir adet Fiat Egea’yı hediye edecek. Çekilişle sahibini bulacak otomobilin yanında AVM aynı zamanda beyaz eşya seti de hediye verecek.