Logitech G332 Oyunu Farklı Boyuta Taşıyor

Oyuncu ve bilgisayar aksesuarları konusunda bir dünya markası olan Logitech’in G332 model oyuncu kulaklığı çok işlevli bir ürün. İster oyun oynarken, ister film izlerken kullanın, tüm sesleri kulağı ve başı yormadan duyabiliyorsunuz.

Dünyanın önde gelen bilgisayar oyun kulaklığı ve bilgisayar aksesuarları üreticisi Logitech’in G332 Oyuncu Kulaklığı ürününü denedik. Büyük pad’leri ve kulağı kaplayan özel yapısı sayesinde oyundaki hiçbir sesin dış dünyaya karışmasına izin vermeyen ürün, tamamen oyuncunun önündeki mücadeleye konsantre olmasını sağlıyor. Ergonomik yapısı sayesinde ne kulağınızda ne de başınızda olduğunu hissetmediğiniz G332, Logitech’in bugüne kadarki en önemli oyuncu kulakları arasında yer alıyor.

280 gram ağırlığındaki ürünün diğer ürünlere oranla hayli hafif olması, kullanım kolaylığı sağlıyor. Öte yandan 2 metre kablosunun bulunması da, gamer’lar için bilgisayar ile aranıza sağlıklı bir mesafe koymayı beraberinde getiriyor.

Ses çıkışı ve akışı anlamında benzerlerinden önde bulunan ürün, mikrofonunun kalitesiyle de göz dolduruyor. Aynı zamanda sadece oyun oynarken değil, hem oyundaki müzikleri hem de film ve dizileri bu kulaklıkla izlemek, ortamdaki tüm orijinal seslerin kullanıcı tarafından duyulmasını, böylece aktiviteden daha fazla zevk alınmasını da sağlıyor.

Logitech’in kullanıcı dostu teknolojiyle ürettiği G332 kulaklığı, sadece oyuncuların değil iyi bir kulaklığa sahip olmak isteyen tüm kullanıcıların gözdesi durumunda. Birçok internet sitesinde ortalama 440 TL’den satılan ürün, benzerleriyle karşılaştırıldığında fiyat-performans açısından da kullanıcı dostu bir durumda bulunuyor.