Canon, imagePROGRAF TX Serisiyle Hızlı ve Kaliteli CAD ve Poster Üretimi

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, başarılı imagePROGRAF TX serisiyle CAD, GIS ve poster baskısı alanında yüksek üretkenlik sağlıyor. Başarılı seri 24 inç TX-2100, 36 inç TX-3100, 44 inç TX-4100 ve çok işlevli TX-3100 MFP Z36 ve TX-4100 MFP Z36 modelleriyle genişliyor. Yeni yüksek hızlı ve kapasiteli çok amaçlı cihazlar, rakip tanımayan bir baskı kalitesi, gelişmiş medya işleme becerisi ve ileri düzeyde güvenliğiyle kullanıcı dostu iş akışı sağlıyor. imagePROGRAF TX serisi mimarlık, mühendislik ve inşaat işletmeleri, perakende mağazaları ve şirket içi baskı departmanlarının iş akışlarını kolaylaştırıyor.

imagePROGRAF TX Serisi, bilgisayardan veya doğrudan bir USB bellek üzerinden tek bir tuş ile canlı ve yüksek kaliteli posterler ve yüksek çözünürlüklü CAD çizimlerinin çok sayıda kopyası için kenarlıksız baskılar sunuyor. Hızlı başlatma süresi ve hızlı işlem kapasitesi ile gecikme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Dakikada 3,2 sayfaya varan kesintisiz yüksek hızlı baskı özelliği ve kırpmaya gerek duymamasıyla verimlilik sağlıyor.

imagePROGRAF TX serisi, besleme ünitesine yerleştirilen medya rulosunun medya türü ve genişliğini otomatik olarak algılıyor. 4,3 inç dokunmatik ekranlı sezgisel kontrol paneli ile anlık olarak doğru medya bilgilerini kullanıcıya iletiyor. Böylelikle mutlak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yüksek hacimli işler için, baskı sırasında değiştirilebilen “hot swap” yüksek kapasiteli mürekkep tanklarının ikili rulo seçeneğini desteklemesi, aynı medyanın iki rulosunun 350 metreye kadar kesintisiz baskısının alınmasını veya gerekirse iki farklı medya rulosu türü arasında geçiş yapılmasını sağlar. Opsiyonel yüksek kapasiteli, öne yerleştirilmiş istifleyici 100 adede kadar A0 kağıt baskısını tutabilir ve kullanılmadığında kolayca katlanarak yerden kazanç sağlar.

Hassas baskı, canlı renkler

Baskı kalitesi alanında yüksek beğeni toplayan yeni imagePROGRAF TX serisi, Canon yazıcı başlıklarını ve beş renkli tam pigment LUCIA TD mürekkeplerini bir araya getiriyor. Böylelikle düz kağıtta bile, yüksek hassasiyetli CAD çizimleri ve posterler için ideal ince çizgiler, hassas metinler ve canlı renkler sunuyor. imagePROGRAF TX serisi, mürekkeplerinin hava koşullarına karşı yüksek dayanaklılık seviyesi ile dış mekanda kullanılacak baskılarda öne çıkıyor ve Canon’un suya dayanıklı medyası ile kullanılabiliyor.

Tarama ve baskı

imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 ve TX-4100 MFP Z36 modelleri, sistemlerinde yer alan SingleSensor™ teknolojisine sahip hafif Z36 tarayıcısı sayesinde, dikişe veya kalibrasyona gerek kalmadan tam genişlikte doğru ve eşit tarama imkanı sunuyor. Böylelikle kullanıcılara kolaylık ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Canon Avrupa LFP EMEA Müdürü Junichi Wachi “Orijinal imagePROGRAF TX serisinin bugüne kadar müşteriler arasında oldukça popülerlik kazandığı kanıtlandı. Şimdi, talep üzerine baskıda hızlı ve esnek teslimat taleplerinin artmasıyla birlikte, bu yeni geliştirilmiş seri, posterlerin ve CAD/GIS çizimlerinin daha hızlı ve daha verimli şekilde yazdırılmasını sağlayan olağanüstü verimlilik özellikleriyle müşterilerin değişen ihtiyaçlarına göre optimize edilmiştir. Yeni imagePROGRAF TX Serisinin her türlü işletmenin günlük geniş formatlı baskı ihtiyaçlarını karşılamaya uygun bir model sunduğundan eminiz” dedi.

Yeni imagePROGRAF TX serisi, 2021 Mart ayından itibaren Canon’un direkt satış organizasyonları ve iş ortakları aracılığıyla satışa sunuluyor. imagePROGRAF TX Serisi hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz; https://www.canon.com.tr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tx-4100/