Paynet’in tüm iletişim faaliyetleri PİAR İletişim’e emanet

Temelleri 2000 yılında atılan ve 2016 yılında ödeme sistemleri lisansını alan Paynet, bugün Türkiye ile KKTC’nin en yaygın iş yeri ağına sahip Fin-tech şirketidir.

Link veya QR kod ile temassız ödeme alma, kart saklama, düzenli ödeme gibi yenilikçi ve güvenilir sanal pos çözümleri sunan Paynet, üye iş yerlerinin ödeme akışını kolaylıkla yönetmelerini sağlıyor.

Paynet bayilik ağı çözümü ile birden fazla bayiye sahip orta ve büyük ölçekli şirketlerin nakit ve tahsilat akışını yönetmelerine imkan tanıyor; ayrıca teknolojisiyle üye iş yerlerinin bayilerinden yapacağı tahsilatları dijitalleştiriyor; nakitsiz toplum stratejisi ile ihtiyaca göre tasarlanmış ödeme alternatifleri sunuyor.

Paynet, iş ortaklarına sunduğu vade avantajlarıyla hem büyük işletmelerin hem KOBİ’lerin enerjisini yatırıma dönüştürmesine aracılık ediyor. Bugün, tek bir sözleşme ile tüm bankaların ödeme imkanlarından Paynet sayesinde faydalanabilen şirketler; tahsilat süreçlerini web, mobil veya fiziksel mağazalardan yönetebilmenin kolaylığını yaşıyor.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren 20.000 işletmenin finansal süreçlerini dijitalleştiren Paynet, Merkez Bankası lisanslı bir finansal teknoloji şirketi olarak yoluna devam ediyor.