Supermicro’nun Ülke Distribütörü Redington Türkiye Oldu

Supermicro’nun sunuculardan depolama sistemleri ve iş istasyonlarına kadar tüm ürün ve çözümlerin dağıtımını Redington Türkiye üstlendi.

Teknoloji alanında Türkiye’nin en köklü distribütörlerinden biri olan, 2015 sonunda Redington Grup’un bir parçası haline gelen Linkplus ve bu yıl itibarıyla kullanmaya başladığı yeni ismiyle Redington Türkiye, yüksek performanslı ve verimli sunucu ve depolama teknolojileri alanında dünyanın önde gelen şirketlerden biri olan Supermicro’nun Türkiye yetkili distribütörü oldu. Anlaşma dahilinde 2021 yılından itibaren Supermicro’nun portföyünde yer alan sunucular, depolama sistemleri, iş istasyonları ve ağ ürünleri dahil olmak üzere tüm çözümlerinin dağıtımını Redington Türkiye yürütmeye başladı.

Redington Genel Müdürü Cem Borhan

Daha Fazla Fayda İçin

Supermicro ile imzalanan distribütörlük anlaşmasıyla birlikte Türkiye’de sunulan ürün ve çözümlerin kapsamının daha da genişlemesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Redington Genel Müdürü Cem Borhan, “İş ortaklarımıza sunduğumuz katma değerli ve uçtan uca çözümlerimizin kapsamını daha geliştirmemize olanak tanıyacak bu iş birliği sayesinde Supermicro’nun yenilikçi çözümlerini çok daha fazla noktaya ulaştırmayı ve daha yaygın bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Güçlü dağıtım ağımız ile Supermicro çözümlerinden Türkiye’nin en uç noktalarında bulunan kullanıcıların dahi faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Supermicro Türkiye Satış Müdürü Harun Öztürk

İhtiyaçlara Cevap Vereceğiz

Redington Türkiye ile iş birliğimizden büyük heyecan duyduklarını ifade eden Supermicro Türkiye Satış Müdürü Harun Öztürk, “Kapsamlı ürün portföyümüz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler tasarlayabilme kabiliyetimiz ve çevre dostu Çevreci BT (Green IT) çözümlerimizle Türkiye pazarında fark yaratacağımıza ve bu iş birliğinin Türkiye’de fark yaratma hedefimize büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz. Redington’ın katma değerli hizmetleri ve Supermicro ile uyuşan çözümleriyle iş ortaklarımıza ve müşterilerimize ihtiyaçlarına yönelik kapsayıcı çözümler sunma fırsatı elde edeceğiz” dedi.

BT Çözümlerinde Fark Yaratacak

Son dönemde enerji maliyetlerinin artması, donanımların çalıştırılması ve soğutulmasıyla ilgili maliyetlerin artmasıyla birlikte yüksek performanslı, uygun maliyetli ve enerji tüketimi açısından verimliliği yüksek Çevreci BT çözümleri büyük önem kazanıyor ve talep her geçen gün artıyor. Çevreci BT çözümlerinde lider şirketlerden olan Supermicro, Kaynak Tasarrufu Mimarisi (Resource Saving Architecture) ile toplam satın alma maliyetlerinde avantaj sağlıyor. ABD, Tayvan ve Hollanda’da olmak üzere üç farklı noktada üretim tesisi bulunan Supermicro, esnek üretim hattı ile müşterilere özel çözümleri hızla üretebiliyor ve dünyanın her köşesindeki müşterilerine çok hızlı bir şekilde teslim edebiliyor.