Sevgiliye Alınacak Kaliteli Telefon Listesi

HardwareLab, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken en popüler hediye cep telefonlarını listeledi. Oyun canavarı, yüklenen programlarla kurgu ve fotoğraf düzenleme ile ofis işlerini de halledebilen 5.000 TL’den pahalı telefonları sıraladı.

Cep telefonunun 14 Şubat Sevgililer Günü’nün en popüler hediyesi olması bekleniyor. Evde kal dönemlerinde cep telefonlarının kamera görüntüsü, hafıza oranı ve uzun pil ömrü daha önemli hale geldi. Bilgisayar ve tablet kullanımının yanında, kullanıcının her an yanında bulunan ve e-posta atmaktan fotoğraf çekip düzenlemeye, oyun oynamaktan çeşitli video kurgularını yapmaya kadar ofis işlerini de mobil haldeyken gerçekleştirmeye yarayan cep telefonları ise hediye listelerinin gözdesi halinde. HardwareLab olarak, okurlara fiyatı 5.000 TL’nin üzerindeki pahalı kategorideki en çok satan ve en kullanışlı telefonları derledik:

Hızlı Şarj İle Önde

Listenin ilk sırasında Xiaomi Redmi Note 9Pro yer alıyor. 128 GB hafıza, 6GB Ram, 6.67 inc ekran, 16 MP ön, 64+8+5+2 MP kamera çözünürlüğü ile bu ürün, çok tercih edilen pahalı telefonlar arasında. Kamera açısından oldukça önde olan ürün, hızlı şarj olması ve uzun şarj süresi ile de önde bulunuyor. Büyük ekran boyutu ile birçok işi kolayca halletmeye yarayan ürün, etkin WiFi çekim gücü de sunuyor. Ürün kampanyalı satış fiyatı ise 29.000 TL.

Kamerada İddialı

Pahalı telefon kategorisinde listenin ikinci sırasında ise İPhone 11 var. İPhone tutkunlarının vazgeçilmez modeli haline gelen İPhone 11’in 64GB dahili hafızası, 4GB RAM’i, 6.1 inç ekran boyutu, önde 12 MP, arkada ise 12+12 MP büyüklüğünde kameraları bulunuyor. İnternet ve menü geçişleri oldukça hızlı olan ürün, birçok renk seçeneğine sahip olmasıyla da iyi bir hediye tercihini oluşturuyor. Ayrıca İPad Air ile de uyumluluğu sayesinde birçok ofis işinin halledilmesine yardımcı oluyor. Telefonun satış fiyatı ise 8.000 TL.

Ekran Parlaklığı Seviliyor

Çok satan bir başka yüksek kalitedeki ve fiyattaki ürün ise Samsung’un Galaxy serisinin M21 modeli. 20 MP ön, 48+8+5 MP arka kameraya sahip telefonun dahili hafıza gücü ise 64GB. 4GB RAM’e sahip ürünün ekran boyutu ise 6.4 inc. Ekran parlaklığı ve görüntü kalitesiyle ön plana çıkan telefon, 2 gün süren pil gücüyle şarj derdiyle uğraşmak istemeyen kullanıcılar için ideal. Aynı zamanda kamera kalitesi ve çektiği fotoğraf ile videolarının niteliği kullanıcılardan tam not alan ürünün ince yapısı da ergonomik bir kullanım sağlıyor. Telefonun satış fiyatı ise 23.000 TL.

Fotoğrafları Canlı Gibi

Bir başka çok satan pahalı telefon ise POCO X3 NFC. 128 GB dahili hafızaya sahip üründe, 20 MP ön kamera, 64+13+5+2 MP arka kamera serisi bulunuyor. 6GB RAM’e sahip üründe, 6.67 inc geniş bir ekran bulunuyor. Kullanıcıların fotoğraflarını çok beğendiği ürün, aynı zamanda çektiği yüksek kalitedeki videolarıyla da seviliyor. Ekran deneyiminin çok sevildiği ürün, aynı zamanda oyun severlerin de favori telefonları arasında yer alıyor. Ürünün satış fiyatı ise 29.000 TL.