LG Ergo Monitör Göz ve Boyun Sağlığını Koruyor

Ergonomik yapıda tasarlanan LG Ergo monitörler, oyuncular ve Esporcular için oyun oynarken sağlıklı olma fırsatı da sunuyor. Hareketli yapısı sayesinde göz ve boyun sağlığına katkıda bulunuyor.

LG Electronics’in (LG) yeni LG Ergo oyun monitörleri UltraGear serisi, oyuncu ve Esporcular için harika bir alternatif sunuyor. Göz alıcı tasarımla oyun deneyimin geliştirme seçeneği sunan UltraGear oyun monitörleri, ergonomik standın sunduğu esneklik; ekranın ergonomik bir şekilde genişletilip daraltılmasını, döndürülmesini, ekseni etrafında çevrilmesini, yükseltilip eğilmesini mümkün hale getiriyor. Tüm bunların yanında daha rahat oyun oynanması için mükemmel ekran konumu elde edilmesini de sağlayan monitörler, sundukları gerçek renklerle oyuncular için oyun içi deneyimi en üst seviyeye taşıyor. Olağanüstü hız sağlamak üzere tasarlanan LG ULtraGear Ergo monitörler oyuncu ve Esporcuların, TN Speed ile karşılaştırılabilen IPS 1 ms hız, daha az ardıl görüntü ve hızlı yanıt süresi sağlayarak yepyeni bir oyun performansının keyfini çıkarmasını sağlıyor. DCI-P3 renk gamının yüzde 98’inden oluşan geniş bir renk spektrumunu destekleyen LG UltraGear 27GN880, HDR10 ile yüksek renk kalitesi ortaya koyarak mükemmel bir görsel gerçekçilik sunuyor. Bu sayede oyun severler ve Esporcular, hangi savaş alanında olurlarsa olsunlar, kendilerini aksiyonun tam ortasında hissedecek ve performanslarını artıracaklar.

 Karanlıkta Performans

LG UltraGear 27GN880, siyah dengeleyici özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde oyuncu ve Esporcular oyun ortamlarındaki en karanlık yerlerde gizlenen keskin nişancılardan kaçabilir ve flaş bombasından hızlıca uzaklaşabilir.  Ayrıca nişan imleci üründe, atış hassasiyetini artırmak için ekranın ortasına sabitlenmiş durumda. Son olarak oyuncular, AMD FreeSync™ Premium teknolojisi ile yüksek çözünürlüklü ve hızlı tempolu oyunlarda kesintisiz ve akıcı hareket deneyimi yaşayabilir. Bu teknolojinin en büyük özelliği ise ekran yırtılmasını ve takılmayı neredeyse tamamen ortadan kaldırması olarak öne çıkıyor.NVIDIA tarafından test edilen ve resmi olarak doğrulanan G-Sync® Uyumlu LG UltraGear 27GN880 Monitör, sahip olduğu 144 Hz’lik ultra yüksek hız, oyuncuların sonraki kareyi hızlı bir şekilde görmelerini ve görüntünün sorunsuz görünmesini sağlıyor. Bu sayede oyuncular rakiplerine hızlı tepki verip kolayca hedefe nişan alabiliyor.

Bir bakışta LG UltraGear-27GN880-B

– 27 inç QHD (2560 x 1440) Nano IPS 1ms (GtG)

– NVIDIA® G-SYNC® Uyumlu

– AMD FreeSync™ Premium

– 144Hz Yenileme Hızı

– Sabitleme Aparatı ve Rondelaya Sahip Ergonomik Stand

– Genişletme/Daraltma, Döndürme, Eksen, Yükseklik, Eğim

– USB Type-C™ (60W Güç)