ADATA ve XPG ürünlerine 2024 Red Dot Design Awards’ta 3 ödül

ADATA Technology, dünyanın öncü bellek modülleri ve flaş bellek markalarından biri olarak, 2024 Red Dot Design Awards’ta büyük bir başarıya imza attı. ADATA LEGEND 970 PCIe Gen5 SSD, ADATA SD810 Harici SSD, ve ADATA’nın yan markası XPG’den  BATTLECRUISER II Super Mid-Tower Kasa, “Ürün Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Red Dot Design Awards, 1955 yılından beri en iyi ürün tasarımlarını ödüllendirmektedir. Ürünler, uluslararası bir jüri tarafından yenilikçilik, işlevsellik, ergonomi, ekolojik uyumluluk ve dayanıklılık gibi kriterlere göre değerlendirilmektedir.

ADATA LEGEND 970 PCIe Gen5 SSD

LEGEND 970 SSD, yüksek performans arayan oyuncular ve içerik üreticileri için özel olarak tasarlanmıştır Saniyede 10,000MB okuma ve yazma hızına ulaşabilen bu SSD, çift katmanlı alüminyum alaşımlı soğutucu, entegre fan ve yüzey kristalleştirme teknolojisiyle donatılmış patentli bir hava soğutma sistemine sahiptir. Bu aktif ısı dağıtım sistemi, fansız soğutuculara göre sıcaklığı %10 daha fazla düşürerek üstün bir performans sunar.

ADATA SD810 Harici SSD

Yüksek hızlı erişim gereksinimleri olan içerik üreticileri ve profesyonel fotoğrafçılar için ideal olan ADATA SD810 Harici SSD, USB 3.2 Gen2 x2 transfer protokolünü destekler ve saniyede 2000 MB’ye kadar okuma ve yazma hızları sunar. IP68 standartlarına uygun su ve toz geçirmezlik özelliğini kanıtlayan bu SSD, MIL-STD-810G 516.6 darbe testlerinden de başarıyla geçmiştir. Verimli ısı dağılımı ve kolay taşınabilirlik için yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı kasaya sahiptir.

XPG BATTLECRUISER II Super Mid-Tower Kasa

2024 Taiwan Excellence Awards’tan sonra 2024 Red Dot Design Awards ürün tasarımı ödülünü kazanan BATTLECRUISER II, benzersiz fütüristik dış iskelet tasarımı “Exoskeleton” ile dikkat çekiyor. Dört cam yan panel, üç manyetik toz filtresi, ayarlanabilir ekran kartı braketleri ve optimize edilmiş kablo yönetimi ile donatılmış bu kasa, estetik ve işlevselliği mükemmel bir şekilde bir araya getiriyor. Yoğun bilgisayar kullanımında verimli bir hava akışı sağlamak için 420 mm’ye kadar radyatör desteği sunmakta. Ayrıca, XPG PRIME BOX ile senkronize edilebilen ARGB aydınlatma efektleriyle süslenmiş şık ön paneli, oyun ve teknoloji meraklıları için onu cazip bir tercih haline getiriyor.