Acer’den hibrit çalışanlara özel Chromebook 315 dizüstü

Acer, mobil halde çalışan kullanıcılar ve öğrenciler için Chromebook 315 dizüstü bilgisayar ile pratik kullanım ve üretkenliği zirveye taşıyor. Uzun pil ömrü, hızlı yükleme süreleri ve parlama önleyici ekranıyla öne çıkan Chromebook 315 (CB315-3H) ile Acer, hareket halinde çalışan kullanıcıların verimliliğini artırmaya odaklanıyor. Acer Chromebook 315 (CB315-3H) dizüstü bilgisayarlar, halihazırda Teknosa üzerinde 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 

Acer, özellikle ev ya da ofis dışında çalışan yetişkinler, üniversite öğrencileri ve hareket halinde olmayı seven teknoloji tutkunlarına yönelik tasarladığı Chromebook 315 dizüstü bilgisayarını satışa sundu. Esnek çalışma saatlerinde kullanıcıların daimi eşlikçisi olma özelliğiyle dikkat çeken Chromebook 315, güç adaptörüne ihtiyaç duymadan, tek şarjla 12,5 saate varan kullanım ömrüyle kesintisiz ve verimli bir mobil çalışma süresi vadediyor. Chromebook 315, gün ışığı kaynaklı yansımaları azaltmak üzere tasarlanan parlama önleyici özelliğe sahip ekranı ile kullanıcılara yüksek performansla sorunsuz bir gün içi kullanım rahatlığı sağlıyor. Modern ve zarif tasarımı, 15,6 inç büyüklüğündeki ekranı, hızlı açılış süresi, basitleştirilmiş arayüz ve hızlı işlemci gibi özellikleriyle de kusursuz mobil çalışma deneyimine katkı sağlayan Chromebook 315, kesintisiz iş yapabilme kapasitesini artırıyor.  

Çevik işlem performansı, kesintisiz iş hacmi

Kullanıcı dostu arayüz, güçlü güvenlik özellikleri, uzun pil ömrü gibi Chrome OS’in sunduğu avantajlarından maksimum seviyede yararlanan Chromebook 315, yaklaşık 8 saniyelik başlatma süresi ile zaman kaybettirmiyor ve üretkenliği en üst seviyeye taşıyor. Düşük güç tüketimli ve günlük görevlerde fonksiyonelliği artıran Intel Celeron işlemcisiyle Chromebook 315, kullanıcılar için akıcı bir deneyim vadederken yalnızca 9,5 mm kalınlığındaki ekran çerçeveleri birden fazla dosyanın hızlı ve kolay bir şekilde aynı anda önizlenebilmesine katkı sağlıyor. Cihaz, ek olarak klavyede entegre sayısal tuş takımı ile daha fonksiyonel ve sayısal odaklı kullanıcıların da rahatlığı odağa alınıyor.  

Intel® Gigabit Wi-Fi ve 2×2 MU-MIMO’ya (Çok Kullanıcılı Çoklu Giriş ve Çoklu Çıkış) sahip stratejik olarak yerleştirilmiş Wi-Fi 5 (802.11ac) kablosuz anteni ile Chromebook 315, kablosuz gücü kesintisiz şekilde mümkün kılarak çıtayı yükseltiyor. Daha hızlı kablosuz bağlantı hızlarına ulaşan kullanıcılar, tüm görevlerde esneklik ve konforun tadını çıkarırken tek seferde daha fazla kablosuz cihaz kullanabilme yetisine de kavuşuyor.  

Her an, her yede, hep bağlı kalın

Pazarının ve bulunduğu ürün yelpazesinin en iyisi bağlantı seçeneklerini de kullanıcılarla buluşturan Chromebook 315 sahip olduğu iki adet USB Type-C bağlantı noktası ile bir yandan sağladığı ultra hızlı veri aktarımının yanı sıra, her iki uçtaki USB 3.1 Type-C™ konektörü ile de kolay bağlantının kapılarını aralıyor. USB 2.0’dan 10 kat daha hızlı olan iki USB 3.1 Type-C bağlantı noktasına ek olarak Chromebook 315, iki USB 3.0 Type A bağlantı noktasını da kullanıcıyla buluşturuyor.