Huawei, 4 yılda Türkiye’de 1 milyon ürünü online sattı

HUAWEI akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayan HUAWEI Online Mağaza, Mart 2020’de Türkiye’de faaliyete geçmişti. HUAWEI Online Mağaza 4’üncü yaşını büyük bir çekiliş kampanyası ile kutluyor.

4 yıldır teknoloji severlerin adresi olmayı sürdüren HUAWEI Online Mağaza, açıldığı günden bu yana 1 milyona yakın ürünü tüketicilerle buluşturdu. HUAWEI’in 600’e yakın farklı ürün modelinin satışa sunulduğu platform, her gün 10 bini kadın kullanıcılar olmak üzere, toplam 30 bine yakın kişi tarafından ziyaret ediliyor. HUAWEI Online Mağaza müşterilerinin yarıdan fazlasını 34 yaş ve altındaki ziyaretçiler oluşturuyor.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao konuya ilişkin mesajında, “Huawei olarak her zaman tüketicinin ihtiyaçlarını gözettik ve ürünlerimizi kullanıcılarımızın geri bildirimleri doğrultusunda geliştirdik. Online Mağaza’mızın 4 yılda kat ettiği mesafe ve elde ettiği başarılar, bu tutumumuzda ne kadar haklı olduğumuzu gösterir nitelikte. Huawei gerek ihtiyaçlar gerek finansal konular olsun her zaman tüketiciden taraf oldu ve olmaya devam edecek. Bunu yalnızca ürünlerimizin benzersiz kullanımları ve teknolojileriyle değil, ürünlerimizi sunma şeklimiz, yarattığımız avantajlar ve kampanyalar ile de her zaman gösterdik. Türkiye’deki tüm kullanıcılarımıza, bize güvendikleri için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

4. yıla özel büyük çekiliş

Ziyaretçilerinin yoğun talebine kayıtsız kalmayan HUAWEI Online Mağaza, dördüncü yaşını sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunan özel bir çekilişle kutluyor.

5 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında HUAWEI Online Mağaza’dan alışveriş yapan herkes, her 1.000 TL değerindeki harcaması için 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Alışveriş tamamlandıktan sonra çekilişe katılmak için bağlantıdaki sayfada bulunan bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor:

https://consumer.HUAWEI.com/tr/offer/kampanyalar/online-magaza-4yil-cekilis/

Çekiliş sonucunda katılımcıların kazanabilecekleri HUAWEI ürünleri arasında; MatePad Pro 13.2, MateBook D16, Watch GT 4 ve Watch Fit 2 bulunuyor. Çekilişe konu olan ürünlerle daha fazla bilgi için:  

MatePad Pro 13.2https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-pro-13-2/

MateBook D16https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16-2024/

Watch GT 4https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt4/

Watch Fit 2https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-fit2/