OMIX X6 fiyat performansta ses ve görüntü kalitesiyle öne çıkıyor

Uygun fiyatlı telefon kategorisinin yeni oyuncularından OMIX bu alanda X6 modeli ile kendine daha fazla yer açmaya çalışıyor. Şık bir telefon üreten marka, uygun ürününde kamera ve ses sistemi ile iddialı olmayı planlıyor.

Türkiye telefon pazarının yeni oyuncularından OMIX, yeni modeli X6 ile oyun ve fotoğrafta iddialı olduğunu söylüyor. OMIX X6, şık ve minimalist görünümünün arkasında barındığı fonksiyonel ve güçlü özellikleriyle ön plana çıkıyor. Full HD Plus 90Hz yenileme hızına sahip ekranı ile oyun oynarken veya uygulamalar arasında geçiş yaparken sorunsuz akış sunuyor. OMIX X6, ön kısımda yer alan 32 MP’lik güçlü selfie kamerası ve arka kısımda bulunan 50MP + 5MP + 2MP’den oluşan eksiksiz kamera setiyle renklerin doğal dengesini bozmadan yalnızca sizin ışığınızı öne çıkarmaya odaklanıyor.   

OMIX X6, çift hoparlöre sahip ses sitemiyle bu konuda iddia sergilerken, cam arka kapağıyla premium hissini yaşatırken NFC teknolojisi sayesinde temassız ödeme ve kablosuz veri aktarımını mümkün kılıyor. 5000 mAh’lik dev pil gücünün yanında 18W hızlı şarj desteğiyle ise her an durmadan yola devam etmenize yardımcı oluyor.