NOA, Sürdürülebilir Ofisler yaratmak için pratik uygulamalar sunuyor

NOA, Yenilikçi tasarımı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla ofis, mağaza, fabrika ve diğer ticari alanların enerji tüketimi ve optimizasyonunun yanı sıra personel yönetimi ve takibi alanında çığır açıyor.

Türkiye’nin ilk bulut bilişim firmalarından biri olan PEAKUP, yenilikçi ürün ve çözümleriyle işletmelerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ofis, mağaza, fabrika ya da diğer ticari alanlarda aydınlatma ve iklimlendirmeyi yönetebilen ürünleri içeren ve aynı zamanda kapı giriş çıkış yönetimi dahil olmak üzere personel yönetimi altyapısını da bünyesinde barındıran NOA platformu, işletmelerin daha verimli ve sürdürülebilir olmasını sağlıyor.

NOA platformunun ticari alanların enerji tüketimi ve optimizasyonu alanına farklı bir bakış açısı getirdiğini ifade eden PEAKUP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Toprakçı, “Bulut altyapısı üzerine kurulu platformumuz, ticari alanlarda herhangi bir ön yatırım maliyeti olmaksızın iklimlendirme ve aydınlatmanın tamamen uzaktan yönetilmesine ve aynı zamanda dijital hale getirilerek raporlanmasına olanak tanıyor. Ayrıca iş yeri yönetimini de daha verimli ve sürdürülebilir bir hale getiriyor. Çalışan katılımının verimli bir şekilde takip edilmesine ve yönetilmesine olanak tanıyarak çalışma süreçlerini optimize ediyor ve işletmelerin gereksiz kaynak kullanımını azaltmasını sağlıyor. Kâğıt israfının azaltılmasına doğrudan katkıda bulunuyor ve çevre dostu girişimlerle uyumlu olarak fiziksel dokümantasyon ihtiyacını en aza indiriyor. Sürdürülebilirlik taahhütlerimizle uyumlu bir çözüm olarak öne çıkıyor” dedi.

Gelişmiş teknolojik altyapısıyla sürdürülebilirliğe büyük katkıda bulunuyor

NOA’nın buluta dayalı teknolojik altyapısı, verimliliği en üst düzeye çıkarırken enerji tüketimini en aza indiriyor. Bulut tabanlı olması sayesinde kapsamlı donanım kurulumlarına ihtiyaç duyulmuyor ve geleneksel şirket içi çözümlerle ilişkili enerji tüketimini azaltıyor ve karbon ayak izinin azalmasına da katkıda bulunuyor. Platformun üst düzey işlevleri, ayrıca işletmelerin sürdürülebilir uygulamalarına katkıda bulunuyor. Personel giriş-çıkış saatlerine ve uzaktan çalışmaya yönelik dijital yaklaşımı ile uzaktan ve fiziksel çalışma yönetimini bir araya getiriyor. Ayrıca, sistemin entegre izin yönetimi ve vardiya saati izleme mekanizmaları verimli iş gücü yönetimi sağlıyor. Çalışma çizelgelerini doğru bir şekilde izlenmesine ve düzenlenmesine olanak tanıyarak gereksiz fazla mesailerin önlenmesine yardımcı olarak daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesini teşvik ediyor.

NOA platformu, salgın hastalıklar sırasında sağlık yönetimi gibi kritik alanlarda da işletmelerin en önemli yardımcısı olarak öne çıkıyor. Sistemin iş yeri genelinde çalışan hareketlerini takip etme özelliği, hastalıkların yayılmasını kontrol etmede çok önemli bir bileşen olan temas takibini kolaylaştırıyor. Sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu olan bu işlev daha güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamının oluşturulmasını sağlıyor.

Tamamen dijitalleşen ve çevrenin en önemli konulardan biri haline geldiği günümüz dünyasında NOA platformu, yenilikçi teknolojilerin daha sürdürülebilir bir geleceğe nasıl katkıda bulunabileceğinin en önemli bir örneği olarak öne çıkıyor.