Babalar Günü için Braun’dan alternatifler

Tüketicilerin hayatını iyileştirmeye odaklanan Braun, Babalar Günü için en özel hediyeyi bulma arayışında olanlara birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Braun 9 Pro Serisi ve MGK7320 Çoklu Bakım Kiti, kişisel bakımına dikkat eden stil sahibi babalar için en özel hediyelerden biri olacak!

Yaz aylarının gelişi sadece sıcak havaların değil aynı zamanda yaklaşan Babalar Günü’nün de habercisi. Çocukluk kahramanlarınız olan babalarınız için en özel hediye alternatifleri Braun’da! Kişisel bakımına dikkat eden stil sahibi babalarınız için zamana yenilmeyen Braun kişisel bakım ürünleri  eşsiz tasarımları ve etkili performansları ile hediye bulma arayaşınıza son verecek. 

Üst düzey tıraş performansı sunan Braun 9 Pro serisi ve geliştirilmiş kesim teknolojisine sahip Braun MGK7320 Çoklu Bakım Kiti ile babanızı dayanıklı ve zaman kazandıracak hediyeler ile mutlu edebilirsiniz.

Babalarınızı Mutlu Edecek Braun Kişisel Bakım Ürünleri:

Üst Düzey Tıraş Performansa İhtiyaç Duyan Babalar İçin Braun 9 Pro Serisi!

Braun’un en etkili tıraş makinesi Braun 9 Pro Serisi, ister 1, isterse 3 veya 7 günlük sakalda bile etkili ve nazik tıraş deneyimi sağlıyor. Önemli ölçüde artan etkililiği ile 3 ve 7 günlük sakal farketmeksizin, özellikle boyunda kaçırılan tüyleri daha iyi alırken konforunuzu korumanıza yardımcı oluyor. Eşsiz prolift düzeltici ile zorlu kılları bile kaldırıp ve kesen Braun 9 Pro Serisi’ndeki 5 tıraş elemanı dakikada 40 bin kesim yapabiliyor. Yüz hatlarına 40 derece esnek başlığıyla uyum sağlayan makine, yeniden tasarlanan hassas kilidi sayesinde zorlu tüyleri de hassas bir yakalamak için tıraş başlığını kilitliyor. Tamamen su geçirmez olan tıraş makinesini köpük, jel veya duş altında bile kullanmak mümkün oluyor. Braun’un benzersiz SmartCare istasyonu, bu kullanımla ilgili önemli bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dünyada bir ilk olan PowerCase teknolojisi ile istediğiniz yerde 6 haftaya kadar ekstra şarj süresi sağlar. Güçlü dahili Li-İon pili sayesinde %50 daha fazla çalışma süresi elde etmenize yardımcı oluyor.

Stil Sahibi Babalar İçin: Braun MGK7320 Çoklu Bakım Kiti 

 Braun MGK7320 çoklu bakım kiti yüz ve vücut için eksiksiz bakım çözümü arayanlara hepsini tek bir sette sunuyor. Braun MGK7320 geliştirilmiş kesim teknolojisi ile zorlu alanlarda bile cilde hassas bir yakınlık ve benzersiz bir performans sağlamak için akıllıca tasarlanmıştır. Ürün’ün kullanım alanlarından bazıları 0,5-21mm arası uzunluklarda sakal kesimi, vücut tıraşı ve saç kesimidir. Braun’un akıllı AutoSense teknolojisi, kıl yoğunluğunu saniyede 13 kere ölçerek makinenizin motor devirini otomatik olarak ayarlıyor. Aynı zamanda 1 saatlik şarj ile 100 dakika boyunca hassas şekillendirme özelliği ile en etkili ve farklı şekillendirme deneyimi sunuyor.