Acer yeni bilgisayar, monitör ve tüketici elektroniği ürünlerini tanıttı

Gövdesinde yüzde 35 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) malzeme kullanılan ve üretim sırasında CO2 emisyonları yüzde 20’ye kadar azaltılan Acerpure Pro Vero hava temizleyici, Acer’ın çevreye duyarlı Vero ürün serisini yansıtıyor. Enerji tasarrufu sağlayan Çevre Dostu mod özelliği, daha düşük enerji maliyetleriyle yüksek performanslı hava temizleme olanağı sunuyor.

Acerpure Inc. bugün, ana şirketi Acer’ın çevreye duyarlı Vero serisini yansıtan ve gövdesinde tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) malzemeler kullanan türünün ilk örneği Acerpure Pro Vero Hava Temizleyiciyi tanıttı. Acerpure Inc. yaşam kalitesini artırmak için akıllı özelliklerden yararlanan ve aynı zamanda kullanıcıların çevrelerinde olumlu etki yaratan yaşam tarzı ve tüketici ürünleri geliştirmeye odaklanıyor.

Acerpure Inc. Yönetim Kurulu Başkanı Andrew Hou, “Acerpure olarak sürdürülebilirlik ve inovasyonlara her zaman büyük önem veriyoruz. Yeni Acerpure Pro Vero Hava Temizleyici ürünümüz bunun en büyük kanıtı. Yalnızca havayı temiz tutmakla kalmayıp aynı zamanda üretiminde PCR plastik gibi geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanılması ve enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu moduyla atıkları ve çevresel etkileri azaltan bir ürün sunmaktan gurur duyuyoruz. Acerpure Pro Vero hava temizleyicinin hava kalitesi sektöründe ezber bozan bir ürün olduğuna inanıyoruz ve bu ürünü müşterilerimize sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Çevreye Duyarlı ve Modern Tasarım 

Acerpure Pro Vero hava temizleyicinin gövdesi yüzde 35 PCR plastik içeriyor. Bu, üretim sırasında işlenmemiş plastik kullanımına kıyasla CO2 emisyonunun yüzde 20 oranında azaltılmasına yardımcı oluyor[1]. Ayrıca karbon ayak izini daha da azaltmak için su bazlı mürekkep ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanıyor. Yer tasarrufu sağlayan form faktörü, temiz, mat beyaz yüzeyi, sezgisel LED dokunmatik paneli ve sade ancak modern tasarımı, Acerpure Pro Vero’yu her türlü ev veya ofis ortamında göze çarpan bir ürün haline getiriyor.

Hava Kalitesi Sensörü ve Enerji Tasarrufu Sağlayan Çevre Dostu Mod 

Yeni hava temizleme cihazı, iç mekanda bulunan asılı partikülleri tespit etmek için bir PM2.5 hava kalitesi sensörü içeriyor ve uygun çalışma moduna gerçek zamanlı olarak otomatik geçiş yapabiliyor. Cihaz ayrıca yeşil, sarı ve kırmızı olmak üzere üç farklı ışığın yer aldığı göstergesi aracılığıyla kullanıcıları mevcut hava kalitesi hakkında bilgilendiriyor ve “Çevre Dostu Mod” sayesinde ortam koşullarına bağlı olarak arıtma gücünü kendi kendine verimli bir şekilde ayarlayabiliyor. DC motoru, kullanım sırasında düşük enerji tüketimi ile yüksek performans sağlıyor ve düşük gürültüde ve aydınlatma olmadan çalışan “Sessiz Modda” dahi uyku koşullarını ve hava kalitesini iyileştiriyor. 

Gelişmiş Filtrasyon Sistemi: Aktif Karbon Pamuklu 3’ü 1 arada+ HEPA Filtre

Acerpure Pro Vero, bakterileri ve havadaki asılı PM2,5 partiküllerinin[2] yüzde 99,9’unu izole edebilen ileri düzey bir 3’ü 1 aradaHEPA Filtre ile birlikte geliyor. Ayrıca 4 katmanlı koruma sistemi sayesinde zararlı gazları ve alerjenleri etkili bir şekilde filtreliyor. Formaldehit ve çevredeki diğer zararlı maddelerin yüzde 99’unu[3] gidermek için anti-formaldehit kaplama ile daha da güçlendirilen ve üçüncü taraf laboratuvarlar tarafından test edilen aktif karbon pamuk katkılı filtre, evleri ve iç mekanları her zaman ferah ve temiz tutuyor. 

Şu anda çevrimiçi olarak satın alınabilen Acerpure Pro Vero Hava Temizleyici, ayrıca belirli perakende mağazalarında da satışa sunulacak.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Acerpure Pro Vero (AP353-10W) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

Acer, Oyun Tutkunları İçin Predator Orion X Masaüstü Bilgisayarı ve Kavisli Monitörlerini Tanıttı

Bilim kurgudan ilham alan ve kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilen yeni Predator Orion X masaüstü oyun bilgisayarı, 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900KS’ye kadar işlemci ve NVIDIA® GeForce RTX™ 4090’a kadar GPU desteğiyle kompakt bir kasada üst düzey oyun performansı sunuyor.

Acer, üst düzey masaüstü oyun bilgisayarı serisinin en yeni üyesi Predator Orion X’i tanıttı. 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900KS işlemci ve sıvı soğutmalı NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU’yu bir araya getiren bu kompakt oyun bilgisayarı, bu gücü küçük ve taşınabilir bir kasaya sığdıran özel tasarımıyla dikkat çekiyor. Uzay kapsülünden ilham alan tasarımı, bu boyuttaki bir masaüstü için etkileyici bir özellik olan CPU, GPU ve sıvı soğutma sistemini barındırmak için birden fazla “bölge” içeriyor. Yükseltilebilir oyun bilgisayarı ayrıca çıkarılabilir manyetik bir ön kapak ve kritik iç bileşenleri korumak için metal yan paneller ve üst kısımda mekanik kol benzeri bir kulaklık yuvası ile birlikte geliyor.

Acer ayrıca Nitro XZ452CU V ve Predator X34 V oyun monitörlerinin yanı sıra kavisli ekran serisine yeni ürünler ekledi. Yaklaşık 45 inç görüntüleme alanına sahip Nitro X2452CU V’nin AMD FreeSync™ Premium Pro destekli DQHD ekranı ve yüksek 165 Hz yenileme hızı, oyun oynarken veya birden fazla işi aynı anda yaparken kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Predator X34 V’nin OLED UWQHD paneli, DCI-P3 yüzde 99 renk gamı ve VESA DisplayHDR™ True Black 400 özelliği, oyuncuların muhteşem bir görsel deneyim yaşamasını ve oyunları tüm ihtişamıyla oynamasını sağlıyor.  

Predator Orion X: Bu Dünyanın Dışından Özellikler ve Kullanıcıların Kişiselleştirme Yapmasına Olanak Tanıyan Tasarım

24 çekirdek, 32 iş parçacığı, 150 W TDP ve en son hibrit mimariye sahip 13. Nesil Intel i9-13900KS işlemci[1] ile donatılan Predator Orion X, üstün işlemci performansı için 6 Ghz gibi rekor bir hıza ulaşabiliyor. Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden faydalanan mini oyun bilgisayarı, oyuncular ve içerik oluşturucular için en iyi deneyimi sunmak üzere 24 GB G6X bellekle birlikte gelen sıvı soğutmalı bir NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU bloğuna ev sahipliği yapıyor. Bu boyuttaki bir GeForce RTX 4090 GPU’yu sığdırmak için, standart soğutucu fanlara özel olarak tasarlanmış, sıvı soğutmalı bir soğutma modülü ekliyor ve en güçlü oyun bileşenlerinden bazılarını küçük bir kasada bir araya getirmeyi başarıyor.

Predator Orion X’in uzay kapsülünden ilham alan kasası yalnızca 9 kg ağırlığında ve üç özel “bölgeden” oluşan düzeniyle daha kişiselleştirme özgürlüğü ve genel performans sağlıyor. 1. Bölge, işlemci, güç kaynağı ve SSD’ye daha iyi erişim sağlarken, 2. Bölge ise ekran kartı ve iki adet 2,5 inç SATA HDD yuvasını uygun bir mesafede tutuyor. 1. Bölgenin yakınında stratejik olarak konumlandırılan 3. Bölge 240 mm sıvı işlemci soğutucusunu[1] muhafaza ediyor ve yüksek performanslı dahili bileşenleri uzak tutmaya yardımcı oluyor. Benzersiz tasarım özelliklerini tamamlayan kritik bölgeler, kolay yükseltme için küçük bir mandal yardımıyla çıkarılabilen metal yan panellerle korunuyor ve üst kısmında kulaklık desteği olarak işlev gören döndürülebilir robotik benzeri bir kol bulunuyor.

Depolama açısından bakıldığında Predator Orion X, 32 GB’a kadar DDR5-5600[1] RAM, iki adet M.2 SSD yuvası (her biri 1 TB’a kadar) ve ek kapasite  için aydınlatmalı, sistem çalışırken sökülüp takılabilen NVMe M.2 SSD sürücü yuvası ile birlikte geliyor. Oyuncuların ve içerik oluşturucuların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak depolama konusundaki endişelerini ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebilen “kendin yap” (DIY) özellikli donanım Intel® Killer E3100G ve Intel® Killer Wi-Fi 6E AX211 ile hızlı ve sorunsuz bağlantı sunuyor. Ön kısmında iki adet USB 3.2 Gen 1 (bir adet Type-C, bir adet Type-A) bağlantı noktası, bir mikrofon ve birleşik jak, arka kısmında ise iki adet USB 3.2 Gen 2 Type C, üç adet USB 3.2 Gen 2 Type A[1], iki adet USB 2.0 ve bir adet RJ45 bağlantı noktası bulunan cihaz, çok sayıda bağlantı noktasıyla kullanıcılara zengin bağlantı seçeneği sunuyor.

Predator Orion X, oyuncuların sistemin gerçek potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya yönelik kişiselleştirilmiş, sezgisel bir arayüz kullanarak hız aşırtma (overclock) ve RGB aydınlatma tercihlerini özelleştirmelerine ve sistemi izlemelerine olanak tanıyan PredatorSense 4.0 uygulamasıyla birlikte geliyor.

Nitro XZ452CU V Monitör: Ultra Geniş ve Ultra Akıcı Görüntüleme

44,5 inçlik devasa ekranı ve 1500R kavisiyle hem amatör hem de profesyonel oyuncular Nitro XZ452CU V oyun monitörüyle benzersiz bir görüntüleme deneyimi yaşayacak. 165 Hz yüksek yenileme hızıyla Nitro XZ452CU V, kullanıcıların aynı anda çok daha fazla şey yapmalarını sağlıyor. Cihaz, ekran yırtılmasını (screen tearing) ortadan kaldırmak ve giriş gecikmesini azaltmak için AMD FreeSync ™ Premium Pro ile birlikte geliyor ve oyunları minimum kesinti ile bir sonraki seviyeye taşıyor.

Renkler ve görüntü ayrıntıları, kullanıcıların genişletilmiş oyun dünyalarında yüzde 90 DCI-P3 ve VESA DisplayHDR™ 400 desteği ile olağanüstü bir şekilde işleniyor. BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming ve ComfyView teknolojileriyle donatılan ve Eyesafe 2.0 sertifikasına sahip olan monitör, Acer’ın Ergostand özelliği sayesinde kullanıcıların konumlandırmayı istedikleri gibi ayarlamalarına olanak tanıyor ve oyun tutkunları favori oyunlarını rahatça oynayarak saatler geçirebiliyor. Cihaz aynı zamanda tek bir kablo üzerinden aynı anda görüntüleme, veri aktarımı ve cihaz şarjı için üçü bir arada USB Type-C bağlantı noktası[1] ile birlikte geliyor. RJ45 güvenli, kablolu bir bağlantı sağlarken USB-B, sorunsuz geçiş için dahili bir KVM anahtarı işlevi görüyor.

Predator X34 V Monitör: Güçlü ve Geleceğe Hazır

Profesyonel oyuncuların günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilen güvenilir ve geleceğe hazır bir monitör olan Predator X34 V, oyunların sahip olduğu en iyi renkleri ve görüntüleri gözler önüne sermek için OLED UWQHD (3440×1440) çözünürlük, VESA DisplayHDR™ TrueBlack 400 ve DCI-P3 yüzde 99 renk gamı sunuyor. 1800R kavis ve 21:9 en-boy oranına sahip bu monitör, geniş görüş açısıyla oyuncuları büyülüyor.

34 inç oyun monitörü, 175 Hz yenileme hızı ve 0,1 ms tepki süresiyle (G to G) oyunlara canlılık katarak çok az gölgelenme ile akıcı ve kesintisiz oyun deneyimi sunuyor. AMD FreeSync Premium™ ve VRR (Değişken Yenileme Hızı) ile eşleştirildiğinde, oyuncular yüksek hızlı görüntülere sahip oyunları oynarken bile yüksek, yırtılmasız deneyim elde ediyor. Ayrıca BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming, ComfyView ve Eyesafe 2.0 sertifikası dahil olmak üzere gözleri güvende tutmaya yardımcı olan ve kullanıcıların uzun oyun oturumları sırasında rahat etmelerini sağlayan bir dizi teknolojiye de sahip.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Predator Orion X (POX-650) Eylül ayı itibariyle EMEA bölgesinde 2.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Nitro X2452CU, 2023 yılının 4. çeyreğinde EMEA bölgesinde 1.099 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator X34 V, 2023 yılının 4. çeyreğinde EMEA bölgesinde 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer, Çevre Dostu Vero Serisini Üstün Performanslı Aspire Vero Dizüstü Bilgisayar ve Acer Vero Projektör ile Genişletiyor  

Acer, işletmeleri ve tüketicileri yüksek performanslı, güç tasarrufu sağlayan teknolojilerle donatmak ve karbon ayak izlerini azaltmak için daha fazla seçenek sunan Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) dizüstü bilgisayar ve Acer Vero PL3510ATV lazer projektör dahil olmak üzere çevre dostu ürün yelpazesindeki en yeni ürünleri tanıttı.

Aspire Vero 15 dizüstü bilgisayar, Intel® Evo™ dizüstü bilgisayarın aynı anda çok daha fazlasını yapmasını sağlamak için tasarlanan Intel® Iris® Xe  grafik özelliğine sahip 13. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle güçlendirildi. Şu ana kadar birçok ödüle layık görülen Aspire Vero serisi, kasasında kullanılan tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik malzeme sayesinde dayanıklılıktan herhangi bir ödün vermeden CO2 emisyonlarını azaltıyor. Cihaz ayrıca 15 inç FHD IPS ekran, pil yönetimi için Acer VeroSense™ ile Acer PurifiedView™ ve Acer PurifiedVoice™ iş birliği teknolojilerini içeren 1440p QHD web kameraya sahip.

Acer ayrıca Full HD çözünürlük, 4.800 ANSI lümen diyot ve uzun süreli parlaklık için 30.000 saatlik lamba ömrüyle[4] dikkat çeken Acer Vero PL3510ATV projektörü de tanıttı. Lazer teknolojisi ile geliştirilen projektörün enerji tasarruflu tasarımı, geleneksel lamba tabanlı projektörlere kıyasla yüzde 48’e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor[2]. Sonuç olarak daha uzun ürün ömrü sayesinde hem toplam sahip olma maliyetini hem de karbon ayak izini azaltıyor. Acer’ın Earthion platformuna paralel olarak, en son Vero ürünlerinin kasalarında PCR plastik ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanılıyor.

Acer Aspire Vero 15 Laptop

Aspire Vero 15  (AV15-53P) çevre dostu tasarımı ve yüksek performansa yönelik bir dizi özelliği bir araya getirerek güçlü ve şık görünümlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap ediyor. 15,6 inç Full HD ekranı[4], 16:9 en boy oranı ve yüzde 100 sRGB[4] özelliklerine sahip büyük ekran alanıyla kullanıcıların iş ve eğlenceyle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Intel Iris Xe grafik özellikli 13. Nesil Intel Core i7 işlemcilerle güçlendirilen Windows 11 dizüstü bilgisayar, kullanıcıların çalışırken, içerik oluştururken veya oyun oynarken üretkenliklerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyor ve gerçek dünyaya yönelik hızlı şarj ve uzun pil ömrü, hızlı tepki verme, anında uyanma ve akıllı iş birliği gibi temel deneyim hedeflerine ulaşmak için tüm Intel Evo dizüstü bilgisayar gereksinimlerini karşılıyor.

Aspire Vero 15 ayrıca daha kaliteli konferans görüşmeleri için Acer PurifiedView ve AI Noise Reduction teknolojisine sahip PurifiedVoice içeren 1440p QHD kamera ile birlikte geliyor. Cihaz, güvenilir ve sorunsuz bağlantı için Wi-Fi 6E teknolojisine sahip ve aynı zamanda iki adet Thunderbolt™ bağlantı noktası 4 adet Type-C USB bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası, 1 adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, DC güç girişi ve bir adet ses girişi içeriyor. Kapsamlı bağlantı noktası yelpazesiyle kullanıcılar nerede olursa olsunlar bağlı ve üretken kalıyor. Ayrıca 16 GB’a kadar yerleşik LPDDR5 bellek ve 1 TB’a kadar depolama alanını destekleyen iki adet M.2 SSD ile donatılmış.

Çevre Dostu Tasarım

Aspire Vero 15, Acer’ın çevre üzerinde sürekli olumlu etki yaratma hedefi doğrultusunda daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme içerecek ve cihazın ömrünü uzatarak atıkları daha da azaltacak şekilde özenle tasarlandı. Önceki nesil çevre dostu dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında günlük kullanım ve yıpranmaya karşı daha dayanıklı bir şekilde tasarlanan Aspire Vero 15’in kasasında kullanılan plastik oranı yüzde 30’dan yüzde 40’a çıkarılırken, kasa malzemesi üretiminde CO2 emisyonu yüzde 30 oranında azaltıldı[1]. Cihazın göz alıcı boyasız kasası daha az uçucu organik bileşen içerirken tuş başlıkları ve adaptör kasasında yüzde 50 PCR malzeme kullanılmış. Pürüzsüz OceanGlass™ dokunmatik yüzeyi de okyanusa bağlı geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.

Cihazın kullanım ömrünü daha da uzatmak amacıyla onarım ve kullanım ömrü sonunda geri dönüşümünü kolaylaştırmak üzere standartlaştırılmış vidalar kullanıyor. Cihaz, yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıttan ve yüzde 90’a kadar geri dönüştürülmüş kartondan yapılmış ve ergonomik bir dizüstü bilgisayar standı olarak yeniden kullanılabilen çok amaçlı geri dönüştürülebilir ambalajla sunuluyor. Entegre VeroSense™ yönetim uygulamaları, kullanıcıların aralarından seçim yapabilecekleri dört performans modu ile pilin enerji tüketimini ve kullanım ömrünü kontrol edebilmelerine olanak tanıyor.

Acer Vero PL3510ATV Smart Projector

Acer Vero PL3510ATV, gelişmiş lazer ışığı projeksiyonu ve yüksek enerji verimliliğini taşınabilir bir cihazda bir araya getiriyor. Full HD çözünürlük, dinamik 4.800 ANSI lümen lazer diyot ve 50.000:1 kontrast oranı ile donatılan bu projektör, parlak iç mekan ortamlarında bile uzun mesafelerden parlak, kristal netliğinde görüntüler yansıtıyor. Üstün lazer fosfor aydınlatma teknolojisi, geleneksel lamba tabanlı projektörlere kıyasla sekiz kat daha az aydınlatma bozulması ve yüzde 48 daha az güç tüketimiyle zengin ve doğru renkler sunuyor[2]. Cıva içermeyen projektör ayrıca çevreye verilen zararı azaltmak için kasasında yüzde 50 PCR plastik içeriyor. Bu özellikler 30.000 saatlik kullanım ömrüyle birleştiğinde toplam sahip olma maliyetinden tasarruf edilmesine ve atıkların azaltılmasına yardımcı oluyor.

Acer Vero PL3510ATV projektör, evde ya da işte çok yönlülüğü en üst düzeye çıkarmak için 2D Keystone ve projeksiyonu herhangi bir görüntüleme yüzeyine otomatik olarak ayarlayarak bozulmasız görüntü sağlayan 4 köşe düzeltme teknolojisini destekliyor, lens kaydırma özelliği ise cihazı hiç hareket ettirmenize gerek kalmadan lensi yönlendirmenizi sağlıyor. Acer Vero PL3510ATV projektör ayrıca 7/24 kesintisiz yansıtma desteğiyle kullanıcılara uzun süreler boyunca bile güvenilir ve yüksek kaliteli performans sağlıyor ve bileşenlerinin bulunduğu tüm ortamlarda güvende olması için IP5X düzeyinde korumaya sahip. Acer Vero PL3510ATV sinematik sesler sunan ve harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldıran 10W dahili hoparlörün yanı sıra üst düzey ses kalitesi için Ses Dönüşü (Audio Return) işlevini de destekliyor. Bu, kullanıcıların favori hoparlörlerini projektöre bağlamasına olanak tanıyarak etkileyici görsel ekranı tamamlayan sürükleyici bir ses deneyimi yaşatıyor. Cihazla birlikte gelen Android TV[3] destekli dongle sayesinde Acer Vero PL3510ATV, Chromecast uyumluluğuyla kaynak cihazdaki uygun uygulamalardan kesintisiz video akışı ve ekran yansıtma imkanı sunuyor.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde 899 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Vero PL3510ATV projektör Eylül ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer, Oyunculara Yönelik Yüksek Performanslı Yeni Predator Triton 17 X ve Predator Helios Neo 16 Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

Acer ayrıca 13. Nesil Intel Core işlemcilere ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lara sahip yeni Predator Triton 14 ve Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition dizüstü bilgisayarlarını da duyurduEditör Özeti:

Acer, dizüstü bilgisayarlarını yeni tasarımlar ve başta 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar olmak üzere sektör lideri teknolojilerle yeniledi. Yeni Predator Triton 17 X ve Predator Helios Neo 16, üst düzey bileşenler ve üstün ekran seçenekleriyle hem oyuncular hem de içerik oluşturucular için özel olarak tasarlandı. İş ve oyun amaçlı olarak tasarlanan ince ve yüksek performanslı Predator Triton 14, şık ve sade tasarımıyla tüm ortamlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Predator Helios 3D 15 SpatialLabs™ Edition, gözlüksüz, stereoskopik 3D’yi oyun dünyasına getirerek 70’ten fazla modern ve klasik oyuna yeni bir hayat veriyor ve sürekli olarak yeni oyunlar ekleniyor.Predator Triton 17 X: Acer’ın bugüne kadarki en güçlü dizüstü oyun bilgisayarıYepyeni şık ve yüksek performanslı Predator Triton 17 X (PTX17-71), sofistike minimalist tasarımı oyuna hazır donanımla bir araya getiriyor. Gün boyu kullanım için yeterli pil ömrüne sahip olmasının yanı sıra üst düzey grafik performansı gerektiren AAA oyunların ve yoğun sistem kaynağı gerektiren iş uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılayabilen ince bir mobil güç istasyonu arayışında olan oyunculara ve profesyonellere hitap ediyor. 2,5 cm’nin altında kalınlığıyla, son derece özenle üretilmiş taşınabilir bir ürün olan Triton 17 X’in cilalanmış ve kumlanmış dokusuyla sağlam metal CNC yekpare kasası, hassas mikro işlemeli RGB Predator logosu, paslanmaz çelikten üretilmiş hoparlör kafesi, elmas kesim detaylar ve stratejik olarak yerleştirilen havalandırma delikleri içeriyor. Sanatsal, ancak aynı zamanda minimalist tasarımıyla her tür ortamda dikkatleri üzerine topluyor.Şık metal kasasının içerisinde mevcut en güçlü bileşenlerin bazılarını barındıran Predator Triton 17 X, oyuncular ve içerik oluşturuculara yönelik en hızlı dizüstü bilgisayarlar arasında yer alıyor. Cihaz, 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900HX işlemci[1] ve NVIDIA GeForce RTX™ 4090 GPU’ya kadar yapılandırılabiliyor. Yeni yüksek performanslı hibrit mimariye sahip 13. Nesil Intel Core i9 işlemci, 5.4 GHz maksimum turbo frekansında 24 adete kadar çekirdeği bir araya getirerek benzersiz bir mobil oyun deneyimi sunuyor. NVIDIA GeForce RTX 4090 Dizüstü Bilgisayar GPU’su, tam ışın izleme ile gerçekçi sanal ortamlar oluşturmaya olanak tanıyan yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta büyük bir sıçrama gerçekleştiren ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisiyle üretilmiştir. Max-Q teknoloji paketi, en yüksek verimlilik için sistem performansını, enerjiyi, pil ömrünü ve akustiği optimize ediyor. Üst düzey performans arayışında olanlar için 64 GB’a kadar DDR5 5600 Hz bellek ve RAID 0’da 4 TB’a kadar PCIe SSD ile yapılandırılabiliyor.Piyasadaki en etkileyici görsel bileşenlerin bazılarını bir araya getiren Predator Triton 17 X, net ve parlak 17 inç (16:10) ekranıyla dikkat çekiyor. Aralarında 250 Hz[1] yenileme hızına sahip, DisplayHDR™ gereksinimlerini[1] karşılamak üzere 1.000 nitin üzerinde tepe parlaklığına ve 1.000.000:1 yüksek kontrast oranına sahip bir WQXGA mini LED (AmLED) ekran[1] bulunan iki panel yapılandırması bulunuyor. Ayrıca canlı, zengin renkler için DCI-P3 yüzde 100 geniş renk gamı sunan cihaz, Eyesafe® Sertifikasına sahip ve zararlı mavi ışığı yüzde 80 oranında azaltıyor. NVIDIA® Advanced Optimus ve NVIDIA® G-SYNC®[1], gözleri yormayan bir eğlence deneyimi sunuyor.İleri Düzey Soğutma ve Bağlanabilirlik Son derece ince oyun bilgisayarı Predator Triton 17 X, bileşenlerini en yoğun yükte dahi serin tutmak için Acer’ın son teknoloji termal çözümlerini içeriyor. Kompakt bir soğutma sistemini barındıran buhar odasına sahip olan termal tasarımı, şık yapısıyla en zorlu oyunların üstesinden gelmesini sağlıyor. Acer’ın Vortex Flow teknolojisi, hava akışını yönlendiren yapıya sahip iki adet özel olarak tasarlanmış 5. Nesil AeroBlade™ 3D fan içeren önceki nesil AeroBlade 3D fanlara kıyasla hava akışında yüzde 10 artış sağlayan üçlü fan soğutma sistemiyle öne çıkıyor. Dizüstü bilgisayarda ayrıca işlemcilere özel ısı boruları ve stratejik olarak yerleştirilmiş giriş ve çıkış menfezleri kullanılıyor. Ayrıca verimli ısı transferi ve optimize edilmiş performans için CPU yüzeyine uygulanan sıvı metal termal gres ile destekleniyor.Predator Triton X 17, her tuşta RGB özelliği bulunan klavye, parmak izi okuyucu ve cam dokunmatik yüzey gibi diğer üstün özellikleriyle de öne çıkıyor. Ayrıca oyun, film ve müzik deneyimini üst düzeye çıkarmak için çarpıcı ses dönüşümü sağlayan güçlü bir DTS:X Ultra surround destekli altı hoparlörden oluşan bir ses sistemine sahip. Intel® Killer™ E3100G+ Ethernet ve Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1690i gecikmesiz bağlantı olanağı sağlarken, çok sayıda bağlantı noktası çeşitli çevre birimlerinin ve aksesuarların bağlanmasını kolaylaştırıyor. Çift 4K ekranı veya tek bir 8K ekranı destekleyen, maksimum 40 Gb/s veri aktarım hızına ve dizüstü bilgisayarı 100 W’a kadar şarj etme özelliğine sahip Thunderbolt™ 4 ile ışık hızında bağlantı imkanı sunuyor. 985 MB/sn’ye varan hızlara ulaşan SD 7.0 kart okuyucu ile büyük miktarda veri hızlı bir şekilde aktarılabiliyor.Predator Helios Neo 16: Orta Sınıf Fiyatla Üst Düzey YeteneklerTamamen yeni Predator Helios Neo 16 (PHN16-71), Helios serisinin güçlü bileşenlerini içermesine rağmen daha uygun bir fiyat seçeneği sunuyor. Predator Helios Neo 16, en yeni üst düzey bileşenlere ek olarak, oyuncuları mesajın şifresini çözme mücadelesine davet eden simsiyah anodize kapağında lazerle kazınmış şifreli kodlar içeriyor ve kullanıcıları eğlenceye davet ediyor.Predator Helios Neo 16, 140 W Maksimum Grafik Gücüne (MGP) sahip NVIDIA GeForce RTX 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU’su ile eşleştirilen yüksek performanslı 13. Nesil Intel® Core™ HX işlemcilere[1] sahip modelleriyle öne çıkıyor. 32 GB’a kadar çift kanallı DDR5-4800 MHz RAM[1] ve RAID 0’da 2 TB’a kadar PCIe NVMe SSD desteğiyle en zorlu oyunlarda dahi ışık hızında yükleme süresi sunuyor. Helios Neo, tüm bu gücü serin tutmak için Acer’ın özel olarak tasarlanmış tamamen metal AeroBlade™ fan teknolojisine sahip gelişmiş soğutma sistemini ve performansı maksimum düzeye çıkarmak için CPU yüzeyine uygulanan sıvı metal termal gresi içeriyor.Birinci sınıf performansın yanı sıra, Predator Helios Neo 16’nın temelinde çarpıcı bir görsellik yatıyor. Seri, 165 Hz ve 3 ms tepki süresine[2] sahip WQXGA (2560×1600) IPS ekran[1] ve sRGB renk aralığının yüzde 100’ünü kapsayan 165 Hz yenileme hızına sahip WUXGA (1920×1200) ekran dahil olmak üzere birkaç farklı panel seçeneği sunuyor. Her iki çarpıcı ekran seçeneği de NVIDIA Advanced Optimus ve G-SYNC içeriyor ve hızlı ilerleyen oyun sahnelerinde bile akıcı ve gerçekçi görseller sunuyor.Predator Triton 14: Oyun ve İş Amaçlı İnce Dizüstü BilgisayarAcer Predator’un küçük ama yüksek performanslı Triton 14 modeli 13. Nesil Intel® Core™ i7-13700H İşlemci ve NVIDIA® GeForce RTXTM 4070 veya 4050 Dizüstü Bilgisayar GPU’su içeriyor. Buna ek olarak hem oyuncular hem de içerik oluşturucuların beğenisini kazanacak yeni panel seçeneği, canlı kontrast seviyeleri ve geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Son derece yüksek 250 Hz[1] yenileme hızına sahip,  WQXGA[1] (2560 x 1600) Mini LED[1] ekrana kadar 14 inçlik (16:10 en boy oranı) DisplayHDR™ 600 sertifikalı parlak ekran, DCI-P3 renk aralığının yüzde 100’ünü kapsıyor.Ayrıca 32 GB’a kadar 6000 MHz[1] LPDDR5[1] RAM ve yüksek hızlı depolama için bir adet M.2 SSD yuvasına sahip olan cihaz kesintisiz hız için en son ağ çözümü Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i’yi içeriyor. Cihaz ayrıca fotoğrafların ve videoların hızla aktarılabilmesi için MicroSD™ kart okuyucu dahil olmak üzere eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesi sunuyor. Gelişmiş soğutma sistemi, özel olarak tasarlanmış 5. Nesil AeroBlade™ 3D Fan Teknolojisi, Vortex Flow hava akışı optimizasyonu ve CPU üzerine uygulanan sıvı metal termal gres içeriyor. Yalnızca 18,9-19,9 mm[1] (0,74-0,78 inç) inceliğiyle, hareket halindeyken iş yapmayı veya oyun oynamayı kolaylaştırıyor ve şık, taşınabilir tasarımı cihazı, ofis veya akademik kullanım için ideal hale getiriyor.Predator Helios 3D 15 SpatialLabs™ Edition: Artık Her Zamankinden Daha GüçlüYeni nesil Predator Helios 3D 15 dizüstü oyun bilgisayarı artık yüksek performanslı 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900HX İşlemciyi ve NVIDIA® GeForce® RTXTM 4080 Dizüstü GPU’yu destekliyor. Ayrıca 32 GB’a kadar daha hızlı DDR5-5600[1] MHz bellek içeriyor. PredatorSense 4.1 ile sunulan özel GPU seçeneği, oyuncuların performansı en üst düzeye çıkarmasını sağlıyor. Arka havalandırma delikleri de modernize edilen cihaz, yumuşak, ortam ışığı için arka kenar boyunca ince RGB aydınlatma içeriyor.Predator Helios 3D 15, SpatialLabs göz izleme çözümü, stereoskopik 3D ekran ve gerçek zamanlı sahne işleme teknolojilerinin birleşiminden yararlanarak 15,6 inçlik ekranında göz kamaştırıcı 3D sahnelere, nesnelere ve karakterlere hayat veriyor. TrueGame uygulamasının en son sürümüne erişim, oyuncuların ayrıntıların ve oyun sahnelerinin en üst düzey 3D biçiminde sunulduğu üst düzey, gözlüksüz 3D oyun deneyimini yaşamalarını sağlıyor. Ayrıca 70’in üzerinde oyun için 3D+ ve 3D Ultra ayarlarıyla farklı 3D oyun modları sunuyor ve sürekli olarak yenileri ekleniyor.3D destekli oyun dizüstü bilgisayarı ayrıca Intel® Killer™ E2600 Ethernet Controller, Intel® Killer™ Wi-Fi 6E AX1675i ve Acer’ın yeni nesil soğutma teknolojisi ile destekleniyor. Cihaz ayrıca, iki adet USB 3.2 Gen2 bağlantı noktası (biri çevrimdışı şarj özelliğini destekler), DisplayPort işlevselliğini ve Power Delivery[3] özelliğini destekleyen iki adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası ve bir mikro SD kart okuyucu dahil olmak üzere eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesine sahiptir.Fiyatlandırma ve BulunabilirlikPredator Triton 17 X (PTX17-71) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 4.499 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) EMEA bölgesinde Mayıs ayı itibariyle 2.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.Predator Triton 14 (PT14-51) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde 2.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.Predator Helios 3D 15 SpatialLabs™ Edition, EMEA bölgesinde Haziran ayı itibariyle 3.999 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yeni Acer Chromebook Spin 714, Çevre Dostu ve Dayanıklı Tasarımıyla Üretkenlik İçin Geliştirildi

Hareket halindeyken üretkenlik, iş ve eğlence için dönüştürülebilir tasarım, 14 inç WUXGA (1920×1200) ekran ve hızlı şarj özelliğine sahip yerleştirilebilir USI aktif stylus kalem çifti içeriyor.

Acer yeni performans odaklı, üst düzey dönüştürülebilir Chromebook modelleri Acer Chromebook Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714’ü tanıttı. Tüketicilerin, ailelerin ve işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen son Chromebook serisi, yeni 13. Nesil Intel® Core™ işlemciler, hızlı şarj özelliğine sahip 10 saatlik pil ömrü[1] ve yeni özelliklerle destekleniyor ve tamamen geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen çevre dostu ambalajlarda sunuluyor. 16:10 en boy oranına sahip 14 inç Chromebook ayrıca WUXGA ekranı[2], yüzde 100 sRGB kapsamı, dahili QHD 2K web kamerası ve DTS® Audio ile canlı görüntüler ve yüksek kaliteli video konferans imkanı sunuyor. Hibrit çalışanlar ve öğrenciler, esnek 360 derece dönüştürülebilir modu, hızlı şarj olan USI stylus kalemi ve askeri sınıf dayanıklılık standartlarına uygunluğu ile 2’si 1 arada Chromebook’tan günlük kullanımda maksimum düzeyde faydalanabiliyor. 

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ve BT Ürünlerinden Sorumlu Genel Müdür James Lin, “Yeni Acer Chromebook Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714, yöneticiler ve mobil profesyonellerin yanı sıra kodlama ve video düzenleme gibi daha gelişmiş uygulamalarla uğraşan tüketiciler ve öğrencilerin performansını ve üretkenliğini artıran üst düzey özelliklere sahip. Chromebook’ların QHD 2K web kamerası yüksek kaliteli konferans imkanı sağlarken, çevreye duyarlı özellikleri Acer’ın çevre üzerinde olumlu bir etki yaratma konusundaki kararlılığını destekliyor” dedi.

Üretkenliği Artıran Teknolojiler ve Sürükleyici Görseller 

Yeni Chromebook’lar, önceki nesle göre yüzde 10’a varan performans artışı[3] sağlamak için 13. Nesil Intel® Core™ i7[2] ‘ye kadar işlemciler içeriyor. Ayrıca, yüksek performans ve 10 saate kadar[1] pil ömrü sağlamak için Intel® Evo™ platform standartlarını karşılıyor. Özellikle uzun kullanım söz konusu olduğunda, pil yalnızca 30 dakika[1] boyunca hızlı şarj edilerek dört saate kadar kullanım olanağı sağlıyor. Acer Chromebook Enterprise Spin 714 ayrıca ek yönetilebilirlik ve güvenlik kontrollerinin gerekli olduğu işletmeler için Intel vPro® teknolojisini destekliyor.

WUXGA (1920×1200) ekrana sahip 14 inç dokunmatik ekranlı Chromebook, görselleri yüzde 100 sRGB renk aralığında canlı bir şekilde gösteriyor. İnce çerçevelerle çevrili canlı 16:10 ekran, lekelere ve kokuya neden olan bakterilere karşı direnç gösterirken çizilmelere karşı korumak için Antimikrobiyal Corning® Gorilla® Glass içeriyor[4]. İsteğe bağlı USI stylus kalem[2] 4.096 farklı basınç ve eğim hassasiyeti seviyesiyle[5] 2’si 1 arada Chromebook’un 360 derecelik menteşeleriyle etkinleştirilen dört moddan herhangi birinde ekranda çizim yaparken veya not alırken doğal bir his ve hassas dokunuşlar sağlıyor. 

QHD MIPI 2K Web Kamerası ve Kullanılabilirlik Özellikleriyle Konferans Görüşmelerini ve Dersleri Zenginleştiriyor

QHD 2K web kamerasına sahip ilk Acer Chromebook’lar olan bu yeni modeller, iş ve okul için birinci sınıf bir video konferans çözümü sunuyor. Yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlamanın yanı sıra, 2K web kamerası, geçici gürültü azaltma teknolojisiyle düşük ışık koşullarında bile görüntünün yüksek kaliteli olmasını sağlıyor ve gizliliği korumak için fiziksel bir kapakla birlikte geliyor. Görseller, çift mikrofon ve DTS® Audio özellikli yukarı dönük çift hoparlör ve daha yüksek kaliteli, distorsiyonsuz ses ve daha derin bas sağlayan dahili akıllı amplifikatör ile tamamlanıyor. 

Chromebook’lar Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2’nin yanı sıra HDMI ve iki Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası dahil olmak üzere bir dizi bağlantı noktası aracılığıyla diğer cihazlara bağlanabiliyor. İsteğe bağlı parmak izi okuyucu sayesinde cihazların kilidi daha hızlı açılırken veriler de güvende kalıyor[2]. Ayrıca, arkadan aydınlatmalı klavye ve Corning® Gorilla® Glass dokunmatik yüzey birinci sınıf bir his sunarak kullanımı keyifli hale getiriyor.

Acer’ın Earthion Misyonunu Destekliyor

Acer’ın çevre üzerinde sürekli olumlu bir etki yaratma taahhüdü paralelinde, Acer Chromebook Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714, şirketin Earthion misyonunu destekleyen çeşitli çevre dostu özelliklere ve EPEAT kaydına sahip[6]. Her iki ürün de tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastikler içeriyor ve ambalajları geri dönüştürülmüş kağıt, karton ve diğer doğal liflerden yapılmış kalıplanmış kağıt hamuru ambalajları dahil olmak üzere tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılıyor. Ayrıca, Acer Chromebook Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714 enerji tasarruflu tasarımıyla Energy Star sertifikasına sahip. 

Buna ek olarak, Chromebook Spin 714’ün dayanıklı tasarımı cihazın daha uzun ömürlü olmasına katkıda bulunuyor. Üst düzey görünüm ve hissi korumak için Anodize edilmiş alüminyum kasaya sahip olan cihazlar, ABD MIL-STD 810H[7,8] standardına uygundur ve günlük aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklıdır, eziklere ve bükülmelere karşı dirençlidir ve kırılmaları ve korozyonu önler. 

ChromeOS ve Uygulama Desteği 

Yeni Acer Chromebook Spin 714 ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714, ChromeOS’un hızlı önyükleme süreleri, kullanım kolaylığı ve gelişmiş güvenlik gibi yerleşik iş özelliklerinden yararlanıyor. Web tabanlı uygulamaları ve Google Play uygulamalarını destekleyerek kullanıcıların üretkenlik, eğitim, yaratıcılık, iş ve daha fazlası için ihtiyaç duydukları tüm uygulamalara erişmelerine olanak tanıyor. 

Acer Chromebook Kurumsal Cihazlar

Kurumsal kullanıcılar için Acer Chromebook Enterprise Spin 714, ChromeOS’un yerleşik iş özelliklerinin kullanılabilmesine olanak tanıyan Chrome Enterprise Upgrade’e erişim sağlıyor. BT departmanları, müdahalesiz kayıt sayesinde cihazları çalışanlara kolayca ulaştırabiliyor ve toplam sahip olma maliyetini azalırken cihazların sorunsuz bir şekilde yönetebiliyor ve güvenliğini sağlayabiliyor. Acer ChromeOS cihazlar ayrıca BT departmanlarını rutin idari süreçlerden kurtarıyor, iş birliğini kolaylaştırıyor ve bulut ortamında çalışan iş gücü için veri ve uygulamalara güvenli erişim sağlıyor.

Acer, Hibrit Çalışmaya Yönelik Yeni İş Amaçlı TravelMate Dizüstü Bilgisayar Serisini Tanıttı

Acer tamamı 13. Nesil Intel® Core™ vPro[4] işlemcilerle donatılan ve OLED çözünürlüğe sahip 16:10 premium ekranlar, 65 Wh hızlı şarj edilebilen uzun pil ömrü ve parmak izi okuyucu veya IR kamera[1] ile güvenli oturum açma özelliklerine sahip, günümüzün hibrit çalışan iş gücünün performans ve mobilite ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış yeni iş amaçlı TravelMate dizüstü bilgisayar serisini tanıttı.

Acer TravelMate P6 14

Acer’ın mobil profesyoneller ve yöneticilere yönelik en yeni üst düzey iş amaçlı dizüstü bilgisayarı TravelMate P6 14, 2,8K OLED (2880×1800) ekran paneli, 16:10 en boy oranı ve DCI-P3 renk alanının yüzde 100’ünü kapsayan geniş ekran yüzeyiyle olağanüstü bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Intel vPro ve Intel® Evo™ tasarımı[1] ile güçlendirilen bu üst düzey iş dizüstü bilgisayarı, 13. Nesil Intel® Core™ i7 işlemciler[1], 32 GB LPDDR5 bellek[1] ve 65 Wh[1] hızlı şarj destekli piliyle üstün bir performans sunuyor. Dizüstü bilgisayarın FHD IR web kamerası[1], Acer PurifiedVoice ile yapay zeka destekli gürültü azaltma teknolojisi ve DTS® Audio özellikli yukarı bakan hoparlörleri, çevrimiçi iş toplantıları ve video görüşmeleri çok daha keyifli hale getiriyor. PrivacyPanel özelliği, 90°’nin dışındaki görüş açılarını engelleyerek meraklı gözlere karşı koruma sağlıyor. TravelMate P6 14, ayrıca mobil profesyonellerin ihtiyaçları doğrultusunda daha hızlı ve kesintisiz kablosuz internet bağlantısı için 2×2 Wi-Fi 6E ve 5G bağlantı seçeneği içeriyor.

Acer TravelMate P4 14 ve Acer TravelMate P4 Spin 14

14 ve 16 inçlik TravelMate P4 versiyonlarının yanı sıra TravelMate P4 Spin dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 GPU’lara ek olarak 13. Nesil Intel Core i7 vPro işlemcilerle[1] performansı bir üst düzeye taşıyor. TravelMate P4 14, yeni premium tasarımı, hafif magnezyum alaşımlı kasası ve 2,2K çözünürlüğe kadar 16:10 en boy oranına sahip ince çerçeveli ekranıyla görüntüleme alanını genişletiyor ve üst düzey görsellik sunuyor. Dönüştürülebilir TravelMate P4 Spin 14, Corning® Gorilla® Glass, WUXGA çözünürlüğe kadar dokunmatik ekran paneli ve el yazısıyla zahmetsizce not almaya olanak tanıyan yerleştirilebilir bir kalemle (stylus) birlikte geliyor.

Acer TravelMate P2 14 ve Acer TravelMate P2 16

Acer TravelMate P2 serisi dizüstü bilgisayar 14 ve 16 inç 16:10 WUGXA (1920 x 1200) ekranıyla 170 dereceye kadar IPS geniş açılı görüntü sunuyor. Gücünü 13. Nesil Intel Core işlemcilerden ve NVIDIA GeForce RTX 2050 GPU’lardan alan bu kompakt iş amaçlı dizüstü bilgisayarlar, geniş OceanGlass™ dokunmatik yüzey, 1,55 mm hareket mesafesine sahip tuşlar ve gerektiğinde dizüstü bilgisayarın düz durmasına olanak tanıyan 180 derecelik menteşe ile üst düzey kullanılabilirlik sunuyor. Wi-Fi 6E[1], 4G LTE[1], 40 Gbps veri aktarımı ve çift 4K ekranı destekleyen Thunderbolt 4 Type C gibi geniş bağlantı noktası desteğiyle internete ve çevre birimlerine bağlanmayı kolaylaştırıyor.

Windows 11 ile birlikte gelen yeni iş amaçlı TravelMate dizüstü bilgisayarlar, toz birikimini en aza indirmek ve yüksek performansı korumak için Acer Dust Defender teknolojisini içeriyor. Acer Light Sensing teknolojisi, ekranın parlaklığını ve renk sıcaklığını ayarlamak için ortam rengini ve ışığı akıllıca algılayarak ekranın her zaman doğal görünmesini sağlıyor ve genel olarak daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor. İş amaçlı TravalMate dizüstü bilgisayarların ticari kullanıma uygun klavyeleri daha hızlı ve akıcı yazma için geniş dokunmatik yüzeyler ve 1,55 mm hareket mesafesine sahip tıklama sesini azaltan tuşlar içeriyor. PCR ve okyanusa bağlı plastik kullanımı, plastik içermeyen yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajı ve bazı ülkelerde belirli yapılandırmalar için alınan TCO[2] ve EPEAT[3] sertifikaları Acer’ın karbon ayak izin azaltma çabalarını yansıtıyor. TravelMate P6 14 modelinde mevcut olan ve TravelMate P4 Spin 14, TravelMate P4 14 ve TravelMate P4 16 modellerinde isteğe bağlı olan Acer User Sensing teknolojisi[5] ve TPM 2.0 özelliğine sahip Windows Secured-Core bilgisayarlar, kullanıcılar bilgisayarın başından ayrıldığında ekranı kilitleyerek ve döndüklerinde hızla açarak verileri güvende tutuyor.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Acer TravelMate P6 14 (TMP614-53) Temmuz ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer TravelMate P4 16 (TMP416-52) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer TravelMate P4 Spin 14 (TMP414RN-53) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.249 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.199 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer TravelMate P2 16 (TMP216-51) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.049 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer TravelMate P2 14 (TMP214-55) Haziran ayı itibariyle EMEA bölgesinde 999 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.