Sevgililer Günü yemekleri Schafer’dan

2004 yılından itibaren züccaciye sektöründe faaliyet gösteren, yenilik ve özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, “Schafer’la Aşkına Lezzet Kat” mottosuyla Sevgililer Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Schafer, Sevgililer gününde, “Schafer’la Aşkına Lezzet Kat” mottosuyla Sevgililer Günü’nde müşterilerine hem yüksek kaliteli hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. Türkiye çapında 53 mağazası ve 2.000 adeti aşan satış noktasında sunduğu özgün tasarımlı ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, züccaciyeden, pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle Sevgililer Günü için binlerce çeşit hediye seçeneği sunmasıyla da öne çıkıyor.  

Birçok farklı ürüne sahip

Schafer tarafından hazırlanan Sevgililer Günü ürün yelpazesinde Retrocast Stand Mikser, Waffle Express Waffle Makinesi, Calma Çift Cidarlı Bardak Seti, Ariana Kek Kalıbı Seti ve Guss Chef Döküm Serisi gibi farklı kullanım alanlarına özel çeşitli seçenekler bulunuyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Retrocast Stand Mikser 3 farklı aparatıyla farklı hamur karışımlarını kolayca hazırlamaya yardımcı olurken, Waffle Express Waffle Makinesi 6 farklı renk seçeneğiyle evde waffle pişirmenin keyfine vardıracak bir ürün olarak öne çıkıyor. Sevgililer Günü’ne özel birbirinden farklı lezzetler hazırlamaya yardımcı olacak Ariana Kek Kalıbı Seti ve evde pişirilecek en lezzetli ve aşk dolu yemekler için Guss Chef Döküm Serisi ayrıca Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri için de öne çıkıyor. Schafer, ısıya dayanıklı özel bir malzemeden üretilen ve farklı içecek sunumları hazırlamak için şık bir seçenek olan Calma latte kupa seti ile sevgililerine veya sevdiklerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armağan vermek isteyen müşterileri mağaza ve satış noktalarına davet ediyor.