Beko Dem Çaydan filitre kahveye geçti

Beko, çay ve filtre kahve içmeyi seven tüketicileri için Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay ve Filtre Kahve Makinesini tasarladı. Özel demleme teknolojisi sayesinde çayı ve filtre kahveyi en ideal şekilde demleyip; en taze ve lezzetli haliyle tüketiciyle buluşturuyor. Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, iki farklı filtresi ile çay ve filtre kahvenin tat ve kokusunun birbirine karışmasını önlüyor, zamanlama fonksiyonu ile çayı ve filtre kahveyi otomatik olarak demliyor. Bluetooth üzerinden uzaktan kontrol edebilme imkânı ile de kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatıyor.

Beko hem fonksiyonelliği hem de tasarımı bir arada barındıran ürünlerine bir yenisini ekledi. CFM 8147 BIO Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, özel demleme teknolojisi, zamanlama fonksiyonu ve uzaktan kontrol imkanıyla çay ve filtre kahve içimine keyif katıyor. Özel demleme teknolojisi ile çay ve filtre kahveyi kullanıcının damak zevkine göre demliyor ve deminin uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Kişisel tercihe göre (açık veya koyu) çay yapraklarını tam zamanında demden ayırarak çayın her içimde istenilen demde olmasını sağlıyor. Ayrıca demleme haznesindeki özel filtreleme sistemiyle, çay yapraklarında bulunan tozların deme karışmasını engelliyor. Böylece, demlenen çay daha berrak ve canlı görünüyor.

Su transfer sistemi ise hazneye koyulan suyun otomatik olarak demleme haznesine aktarılmasını sağlıyor. Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, siyah çayın demini 1,5 saate kadar, bitki çaylarını 30 dakikaya kadar, filtre kahveyi de 40 dakikaya kadar sıcak tutuyor. Ayrıca “+” tuşuna basılması ile filtre kahvenin sıcak tutulma süresi, 20 dakika daha uzatılabiliyor.

Bleutooth ile uzaktan takip

Beko Dem Deluxe, çayı çelik filtre ile demlerken, kahve için ayrı bir cam filtre kullanıyor, böylece tat ve kokular bir birbirine karışmıyor. Zamanlama özelliği, çayı ve filtre kahveyi otomatik olarak demleyerek önceden ayarlanan saatte hazır olmasını sağlıyor. Çay lifi katkılı biyo – kompozit malzeme kullanılarak üretilen Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, HomeWhiz akıllı telefon uygulaması üzerinden de başlatılabiliyor ve Bluetooth teknolojisi ile uzaktan takip imkânı tanıyor. 

Çayın ve filtre kahvenin istenilen saatte hazır olmasını sağlayan erteleme ayarı telefon üzerinden de yapılabiliyor. Farklı filtre kahve ve çay türlerini denemeyi sevenlere en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi’ne farklı türdeki bitki çaylarının ya da filtre kahvelerin tariflerini yükleyebiliyor; beğenilerinizi de kişiselleştirebiliyorsunuz.