Arçelik’ten Sevgililer Günü’nde Kahve Tutkunlarına Özel Hediye Seçenekleri

Arçelik, Sevgililer Günü’nde kahve tutkunu sevdikleriniz için özel tasarım ve şıklığı ile öne çıkan Telve Türk Kahvesi Makinesi, Filtre Kahve Makinesi, Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi ve Imperium® Tam Otomatik Espresso Makineleri seçeneklerini sunuyor. 

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerin yanı sıra tasarım ve şıklığıyla öne çıkan ürünleriyle Arçelik, Sevgililer Günü’nde kahve severler için birbirinden farklı özelliklere sahip 8 kahve makinesini hediye seçeneği olarak sunuyor.

TELVE TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ TKM 9961 B, TKM 9961 L, TKM 9961 S

Arçelik, Sevgililer Günü’nde Türk kahvesinden vazgeçmeyenlerin tercihi olan Telve Türk Kahvesi Makinesi TKM 9961 B,L,S ile tasarım ve teknolojinin mükemmelliğini birlikte sunuyor. CookSense® teknolojisi sayesinde bol köpüklü Türk kahvesi seçeneği sunan Telve, tek seferde 6 fincana kadar kahve yapabilme kapasitesine sahip. Çıkarılabilir su tankı ve 1,5 L su deposu kapasitesine sahip olan Arçelik Telve, su miktarını ayarlayan Spinjet teknolojisi ve bardak boyutu seçimi özelliği ile birlikte Türk kahvesini geleneksel damak zevkine uygun olarak pişiyor. Anti Spill teknolojisiyle aynı zamanda taşmayı da önlüyor. Tek tuşla kolayca kahvenizi hazır eden Arçelik Telve, kahve yapılırken iptal edebilme fonksiyonu ile de dikkat çekiyor.

FİLTRE KAHVE MAKİNESİ FK 6112 I 

FK 6112 I Filtre Kahve Makinesi, zaman ayarlama özelliği sayesinde istenen zamanda kahve hazırlarken, demlik alındığında damlamayı önleyen özelliği sayesinde temiz kullanım kolaylığı sağlıyor. Şık inoks tasarımı ile mutfakların şıklığını tamamlayan ürün, 1.8 L cam karaf ve 1000 W güç ile 12 fincanlık kahve kapasitesi sunuyor. Ürün, sıcak tutma fonksiyonu ile otomatik kapanma özelliğine de sahip. 

ÖĞÜTÜCÜLÜ FİLTRE KAHVE MAKİNESİ FK 9110 I 

Şık dekoratif paslanmaz çelik tasarımı ile öğütücülü Filtre Kahve Makinesi FK 9110 I, dahili öğütücü ünitesi sayesinde kahve tutkunlarına çekirdek kahve kullanarak her içimde taze çekilmiş kahve demleme imkânı sunuyor. 850 gr kahve yükleme özelliği ile öğütülmüş toz filtre kahve kullanımına uygun olan ürün, 1000 W güç ve 1,38 L su tankı ile 10 bardak kahve kapasitesine sahip. Göstergeli açma/kapama düğmesi bulunan ürün, 2-18 incelik ve kalınlık fonksiyonu sayesinde kahve hazırlayabiliyor.  

IMPERİUM® TAM OTOMATİK ESPRESSO MAKİNELERİ EM 3192 O & EM 6092 O & EM 9194 O

Çekirdekten fincana tek tuşla pratik şekilde espresso ve espresso bazlı Barista usulü çeşitli kahveler hazırlayan Arçelik Imperium® Tam Otomatik Espresso Makineleri EM 3192 O, EM 6092 O ve EM 9194 O maksimum 19 bar basınçlı çekim gücüyle mükemmel çekilmiş espresso shot hazırlıyor. Imperium® Tam Otomatik Espresso Makineleri EM 3192 O ve EM 6092 O makineleri, espresso, americano, flat white, cappucino, latte, cartado, macchiato mocha, white mocha ve caramel macchiato gibi çeşitli kahveleri pratik aroma seçimi ile farklı yoğunluklarda sunuyor.   Imperium® Tam Otomatik Espresso Makinesi EM 9194 O ise dahili süt haznesi sayesinde süt bazlı cappucino ve latte seçeneklerini pratik bir şekilde kahve tutkunları ile buluşturuyor. EM 3192 O, EM 6092 O ve EM 9194 O ürünleri, hafıza fonksiyonu ve kendi kendini temizleme özelliğiyle de dikkat çekiyor.