Yılbaşı sofralarında başrol Cuisinart’ın

Her mekana uygun yenilikçi mutfak gereçleriyle yemek hazırlamayı kolay ve keyifli hale getiren Cuisinart’ın kompakt mutfak aletleriyle sevdikleriniz için yemek hazırlamak hem çok pratik, hem de keyifli. Yemek pişirmeyi sanata dönüştüren Cuisinart’ın Air Fryer özellikli mini fırından, 5in1 Cook In Çoklu Pişiriciye kadar farklı segmentteki yenilikçi ürünleri ile bu yılbaşı akşamında sevdikleriniz lezzetlerin tadını çıkarırken, size de onları mutlulukla seyretmek düşecek. 

Sevdiklerinizle yılbaşı keyfini yaşamanın hazzı bir başka. Sohbet etmek, şarkılar söylemek, oyunlar oynamak ve en önemlisi de beraberce gülüp eğlenirken lezzet dolu yemeklerin hep beraber keyfine varmak gibisi yoktur. Sadece yılbaşı için de değil, sizin için özel olan herhangi bir buluşmada hayalinizdeki o eşsiz lezzetleri hazırlamak çok mu zor? Yanınızda, kendini mutfak sanatına adamış bir marka olan Cuisinart varsa sanılanın aksine çok kolay. Her mekâna ve ihtiyaca uygun kompakt mutfak aletleriyle Cuisinart, sevdiklerinizi yorulmadan en güzel şekilde ağırlamanıza yardımcı oluyor. Hakman Elektronik markalarından Cuisinart’ın, mutfak meraklısı sevdiklerinize ilham verecek çok geniş bir ürün portföyü bulunuyor. 

Cuisinart Air Fryer Mini Fırın, geleneksel bir fırından %30 daha hızlı 

Cuisinart’ın az miktarda yağ ile kızartma işlemi yapabilen Air Fryer özellikli Mini Fırını TOA60E ile çıtır çıtır, lezzetli ve sağlıklı yemeklerin yanında mükemmel pişmiş kurabiye ve ikramlıklar, rosto, pizza, ızgara et ve balık ile kek, börek gibi hamur işlerini kolayca hazırlamak mümkün hale geliyor. Mutfağındaki büyük fırını her an kullanmayı tercih etmeyenlere pratik bir ek güç olarak ya da tek bir ürünle fırın dahil pek çok fonksiyona erişmek isteyenler için ideal bir ürün olan Air Fryer Mini Fırın, 17 litre iç hacmi ile dikkat çekiyor. Sıcaklığını, pişirme fonksiyonunu, pişirme süresini ve kızartma derecesini seçmenizi sağlayan dört farklı kontrol ayarına sahip cihazın kullanımı ise son derece kolay. Geleneksel bir fırından %30 daha hızlı ve gerek pişirme sürelerini kısaltması, gerek etkin iç hacmi sayesinde %50’ye varan oranda daha ekonomik olan Cuisinart Air Fryer Mini Fırın ile sevdikleriniz, onlar için hazırladığınız sağlıklı lezzetlerin tadını çıkarırken, size de onları mutlulukla seyretmek düşüyor. 

Cuisinart’ın modüler ve kompakt pişiricileri hayatınız kolaylaştıracak 

Yüksek ısıya ve çıkarılabilir plakalara sahip Cuisinart GRSM3E 3in1 Izgara & Tost & Waffle Makinesi, 3’ü 1 arada pişirme sistemiyle waffle’dan omlete birçok yemek çeşidini tek bir ürünle hazırlamanızı mümkün kılıyor. Profesyonel kalitede pişirme sağlayan yüksek ısı ayarı ile 240 dereceye kadar çıkabilen cihaz, hızlı ısınma süresi ve eşit ısı dağılımı sayesinde pişirme, ızgara yapma ve et mühürleme imkanı da sunuyor. Farklı kullanımlar için değiştirilebilir ve sağlığa zararlı PFOA içermeyen yapışmaz alüminyum kaplama plakalar, yağ kullanımı gerektirmiyor.  

Cuisinart GRMC3E 5in1 Cook In Çoklu Pişirici, modüler ve kompakt yapısının yanı sıra dumansız pişirme özelliği sayesinde mutfak, ev balkonu gibi kapalı ortamlarda da rahat kullanım imkanı sunuyor. Izgara, ocak, buharlı pişirici ve tavayı tek bir pişiricide bir araya getiren ürün; yapışmaz pişirme kaplarının ve kapağın bulaşık makinesinde yıkanabilir olmasıyla da kolaylıkla temizlenebiliyor. Cook In Çoklu Pişirici, pişirme kabında sunum ve kapağı kapatılarak saklama da yapılabildiği için pratik bir kullanım sunuyor.   

 
Mutfakta sadeliği, gücü ve stili bir araya getiren bir mikser 

 Cuisinart’ın SM50WHE Mutfak Şefi Stand Mikseri, 3 ayrı değiştirilebilir başlık ile kek hamurlarını ve kremayı karıştırmak, hamur yoğurmak, yumurta akı ve krema çırpmak gibi işleri kolayca ve hızlıca yapıyor. 12 farklı hız ayarı, hassas karıştırmayı mümkün kılıyor. Bu yetenekli mutfak aleti ile, hassas ve kolay sönebilecek yapıdaki yiyecekleri birleştirmek için ultra yumuşak katlama ayarlarını seçebiliyor veya malzemeleri saniyeler içinde çırpmak için daha hızlı ayarlara geçebiliyorsunuz. Ünitenin arkaya yatırılabilen kafası, 5,2 litrelik karıştırma kabına kolay erişim sağlarken, birlikte verilen sıçrama koruması mutfağın ve tezgahın kirlenmesini önlüyor. Profesyonel kalitede performans gösteren Cuisinart SM50WHE Mutfak Şefi Stand Mikser, birçok kişinin mutfağının vazgeçilmez bir ürünü haline gelecek. 

Cuisinart ayrıca ürün portföyünde, ‘Gıda Hazırlama’, ‘İçecek Hazırlama’ ve ‘Pişirme ve Kızartma’ başlıkları altında yoğurt ve peynir yapma makinesinden narenciye sıkacağına, mutfak robotundan ekmek kızartma makinesine, barbeküden dondurma makinesine kadar geniş seçenekler sunuyor.  

‘İyi yaşamın keyfini çıkarmayı’ sağlayan mutfak aletlerinin üreticisi Cuisinart, Türkiye’de, 30. Yılını kutlayan Hakman Elektronik tarafından temsil ediliyor. Cuisinart’ın ürünlerine www.hakman.com.tr internet sitesinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen e-ticaret siteleri ve mağazalarından ulaşabilirsiniz