Dijital içerik üretim platformu Accessland 47 ülkeye açıldı

Tutku ekonomisinin öncülerinden yeni nesil içerik platformu Accessland.live birinci yılında globale açıldı. ABD, Kanada, tüm Avrupa, İngiltere, Ortadoğu ülkeleri, Japonya, Singapur, Avusturalya,  Güney Kore, Hindistan, Endonezya, Malezya, Güney Afrika, Mısır, Nijerya gibi başta olmak üzere 47 ülkeden içerik üreticisine hizmet vermeye başladı.

Dijital içerik platformu Accessland.live’ın 47 ülkede hizmet vermeye başladı. Yeni atılımla ilgili konuşan Accessland.live’ın kurucusu Nihal Temur Ocak ‘’Bir hayal çok kısa zamanda gerçek oldu” dedi. İçerik üreticilerine yurt dışında hizmet verdiklerini anlatan Ocak “Bir tarafta meraklı zihinler, kendini sürekli geliştirmek isteyenler… Diğer tarafta, anlatacak hikayesi olan ya da uzmanlığını sınır ötesine taşımak isteyenler. Bu iki kitleyi dijital üstünde en iyi ve en verimli şekilde nasıl bir araya getiririz sorusuna yanıt ararken doğdu Accessland ve yayına başlayalı sadece 1 yıl olmuşken şimdi 47 ülkeden içerik üreticisine hizmet veriyor’’ diye konuştu.

104 milyar dolarlık yaratıcı ekonomi

Her ay ciddi büyüme rakamı yakaladıklarını belirten Temur ‘’Kısa sürede bu rakamlar bizi cesaretlendirdi. Yıl sonu büyüme hedeflerimizi ciddi oranda büyüttük. Dünyanın dört bir yanındaki meslek sahiplerini, yetenekleri, sınırlı imkanlara sahip içerik üreticilerini ve daha birçok farklı grubu tek platformda buluşturacağız.” dedi.  Dijitalleşen dünyada içerik üreterek gelir elde etme trendinin ger geçen gün artarak büyümeye devam ettiğine dikkat çeken Nihal Temur ‘104 milyar dolara sahip olan yaratıcı ekonominin 2023 sonunda 3 kat artması öngörülüyor’’ diye konuştu.

Her kategoriden içerik

Kişisel gelişimden bilime, sanattan ilişkilere, teknolojiden fiziksel gelişime, geniş ve farklı kategorilerde aradığınız, merak edilen her şeyi Accessland içerik olarak sunuyor. Accessland’in sağladığı e-ticaret yönlendirme aracı sayesinde, içerik üreticileri anlaşmalı olduğu markaların ürünlerini kolayca hem tanıtabiliyor hem de satışına yönlendirebiliyor. Accessland canlı ve kayıttan yayın, biletleme, pazarlama, satış, analitik veri desteği, etkileşim araçları, otomatik moderasyon ve pazar yeri hizmeti ile sadece Türkiye’de değil dünyada bu ihtiyaçları uçtan uca sunan tek platform. Birebir görüşme ya da kalabalık gruplara canlı yayınlar, video ve podcast ile bir milyon kişiye dek erişebileceğiniz konferans ya da gösterileri Accessland’de rahatlıkla yapılabilir. İçeriğinizin karşılığı olduğunu düşündüğünüz fiyatı da tamamen kendiniz belirliyorsunuz. Takipçi, işine yarar bir içerik olduğunu düşünüyorsa sepetine ekleyip satın alıyor ve kendi takviminden her şeyi takip edebiliyor. Sonrasında da kazancınız otomatik olarak hesabınıza aktarılıyor.