Cihangir Atölye Sahnesi konservatuar giriş sınav başvuruları başladı

3 yıllık oyunculuk eğitiminin tam burslu olarak verildiği Cihangir Atölye Sahnesi pandemiden dolayı ertelediği konservatuvar giriş sınavı başvurularını açtı.

24 Eylül  Cumartesi akşamına kadar Cihangir Atölye Sahnesi web sitesindeki  formu doldurarak sınav başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için en az lise mezunu olmanız ve 30 yaşını geçmemiş olmanız gerekmektedir.

TAM BURSLU KONSERVATUVAR

CAS KONSERVATUVAR 3 yıllık bir oyunculuk eğitimini kapsıyor ve tam burslu. Öğrenciler kayıt ya da eğitim sürecince herhangi bir ücret ödemiyor. Dersler haftada üç gün, 10.00-18.15 arası. Diğer günler çalışma günleri olarak kullanılıyor. Cihangir Atölye Sahnesi kurucuları Arzu Gamze Kılınç ve Muhammet Uzuner “daha önce çok yetenekli ve çalışkan olup ekonomik nedenlerle istedikleri eğitimi alamayan birçok öğrenciye tanıklık ettiklerini ve bu nedenle eğitimle yetenek arasına mali bir engelin girmemesi gerektiğini” düşündüklerini ve mesleğe tutkuyla bağlı oyuncu adaylarını beklediklerini belirtiyorlar.

Ayrıntılı bilgi için www.cihangiratolyesahnesi.com adresine bakabilir veya 05322342781 numaralı telefonu arayabilirsiniz.