Anker’den yeni akıllı süpürge RoboVac X8

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, geniş ürün yelpazesine bir yeni ürün daha kattı. Eufy kategori markasıyla ev yaşamına, konforuna ve güvenliğine yönelik teknolojiler geliştiren Anker, dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi olan yeni ürünü RoboVac X8 Hybrid’i “Yılın En Çekici Salısı” etkinliği ile tanıttı…

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Türkiye’deki herkesi Anker teknolojisi ve kalitesi ile bir araya getirme hedefiyle ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu vesileyle ürün grubuna bir yeni ürün daha ekleyerek kullanıcılarının beklentilerini aşmayı başaran Anker, yeni ürünü Eufy RoboVac X8 Hybrid’i ev ortamının sıcaklığında “Yılın En Çekici Salısı” konseptli bir lansman ile tanıttı. Anker’in ödüllü kablosuz dikey süpürgesi Eufy HomeVac H30 Infinity de ilk kez katılımcıların beğenisine sunuldu.

Anker Türkiye, İsrail ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur yeni ürünle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Eufy kategori markamız altında hane yaşamında konfora yönelik teknolojiler geliştiriyoruz. Güvenlik kameralarından kablosuz dikey süpürgelere, robot süpürgelerden akıllı tartılara kadar pek çok ürün kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Özellikle pandemi döneminde popülerliği daha da artan robot süpürgeler alanında Anker olarak her zaman çıtayı daha yukarıya taşımayı başarıyoruz. Şimdi de dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi olan RoboVac X8 Hybrid’i Türkiye’de satışa sunduk. Üstün performansı, yeni teknolojileri ve kolay kullanımıyla X8 Hybrid’in kullanıcılarımız tarafından çok sevileceğinden eminim.”

Anker Türkiye, İsrail ve Orta Asya Ülke Müdür Cem Bodur

Çift türbiniyle dünyada bir ilk!

Çift türbini sayesinde 2 x 2000 Pa emiş gücüne sahip RoboVac X8 Hybrid, hava akışını yüzde 80 oranında artırabiliyor. 2’si 1 arada vakum ve paspas özelliğiyle temizlik işini tek başına üstlenmeyi başarıyor. 140 dakika paspaslama ve 180 dakikaya kadar vakumlama yapabilen X8 Hybrid, 250 ml’lik ekstra büyük su deposuna sahip. Temizlik rotasını hızlı bir şekilde oluşturarak AI.Map™ 2.0 Teknolojisi ile çok katlı haritalama yapabiliyor. Aynı zamanda iPath™ Lazer Navigasyonu teknolojisine de sahip olan süpürge, düşük ışıkta bile her detayı algılayabiliyor. Boşaltma zamanında da, etrafa toz uçuşmasını engelleyen UltraPack Toz Sıkıştırma Teknolojisi ile tozları iyice sıkıştırıp boşaltma işlemini daha temiz tamamlayabiliyor.