Bambi Yatak’a ‘İhracatını En Çok Artıran Firma’ ödülü

Bambi Yatak, Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 2021 yılında ihracata katkı sağlayan firmalara verdiği İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde, ‘İhracatını En Çok Artıran Firma’ ödülüne değer bulundu.

Sanatı yatakla buluşturan Bambi Yatak, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Bambi Yatak; Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 2021 yılında ihracata en büyük katkıyı sağlayan 20 üyesini ödüllendirdiği geceden ödülle döndü. Cirosunun yüzde 15’ini ihracattan elde eden Bambi Yatak, 2021 yılında ihracatta yakaladığı artış ile ihracatın yıldızlarının belirlendiği gecede İhracatını En Çok Artıran Firma kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Ödül

“Hedeflerimize hızla ulaşmaya devam edeceğiz” Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Bambi Yatak olarak ödüllerimize bir yenisini eklemenin gururunu yaşarken bu ödülü bizim için farklı kılan bir diğer etmen; ülkemizin, sektörümüzün ihracatına, ülkemizin cari dengesine katkı sağladığımızı bilmek. İhracat, ciromuzun yüzde 15’ini oluşturuyor. Bambi olarak ihracatta sektörümüzde ilk üçte yer alıyoruz. 2021 yılında bu konumumuzu daha da sağlamlaştırarak ihracatta ciddi bir artış gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ihracat artışıyla da İhracatın Yıldızları Ödülleri’nden İhracatını En Çok Artıran Firma ödülünü almaya hak kazandık. Zorlu ihracat şartlarında birçok farklı ülkeye göre imkanları zorlayıp, her ülkenin kendi şartlarına özel stratejiler belirledik. Bambi Yatak olarak ihracatımızı artıracak yeni stratejiler belirlemeye tüm kararlılık, inanç ve ilk günkü heyecanımızla sürdürüyoruz. Bu kararlılıkla rakamlarımızı artırmaya, hedeflerimize hızla ulaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu