Hibrit çalışanlar için, Huawei MateBook D15 ideal bir ürün

Covid-19 salgınının başlamasıyla beraber dünyada çalışma ortamı evlere taşındı. Aşının bulunmasıyla birlikte de birkaç gün ofis, birkaç gün ev çalışma düzeni hibrit yaygınlaştı. Bu da yanımızda sürekli bir notebook’u taşıma zorunluluğunu getiriyor. Ürünün hızlı, kolay kullanılır ve çabuk şarj olmaya dönük özellikleri de ön planda olmalı. Deneyimlediğimiz Huawei MateBook D15, tüm bu özellikleri kapsıyor ve hibrit dünyada ağırlığını artıracağını ortaya koyuyor.

Bugün bir cep telefonu ile e-postalarını kontrol edebilir, Zoom toplantılarına katılabilir, hatta video çekip montaj yapabilirsiniz. Yine de çalışanlar için yoğun işlerin üstesinden gelmenin en önemli yolu bir notebook kullanmaktır. Bu konuda da hızlı şarj olan, dayanıklı malzemeden üretilmiş ve işlemleri çabuk yapan bir notebook tüm çalışanların hayalidir. Çinli teknoloji devi Huawei’nin MateBook D15 modelini deneyimledik ve ürünün tüm bu ihtiyaçları kısa sürede karşıladığını gördük.

Gözü yormayan bir ekrana sahip

Öncelikle Huawei MateBook D15’in geniş bir ekrana sahip olduğunu dile getirmek gerekiyor. Bugün bir notebook sadece iş yapmak için kullanılmıyor. Dijital TV kanallarının yaygınlaşmasıyla paralel olarak, tüm notebook’lar birer TV olarak işlev görüyor. 15.5 inç fullview ekran ve 178 derece görüntülenme açısı ile 1080P izlenebilirlik sürükleyici bir deneyim yaratıyor. Bizim gibi çok yazı yazan meslek grubundakiler için gözü yormayan özellikleri ile Huawei MateBook D15, çok kullanışlı bir notebook.

Sağlam görüntüsü dikkat çekiyor

Ürünü kullanmaya başladıktan sonra dikkatimizi çeken ikinci özellik ise fonksiyonel bağlantı noktaları oldu. USB bağlantıları ve ses girişleri kolayca ulaşılabilen ve kaliteli malzemelerden üretilmiş. Böylece benzerlerine oranla 16.9 mm kalınlığı ve 1.63 kg ağırlığı ile bir seyahat ürünü olan, yani otomobilinizde ve toplu taşımada işe giderken kolayca yanınıza alabileceğiniz notebook kullanıcısına güven veren bir duruş sergiliyor.

Kamerası oldukça verimli

Bunun yanında üründe yer alan ve benzerlerinde bulunmayan klavyeye entegre kamera ise çok ilgi çekici. Bize 1990’ların başındaki pahalı spor otomobillerde bulunan far sistemini hatırlatan bu kamera, tam görüşü sağlıyor. Böylece Zoom ve diğer görüntülü toplantıların kullanıcı açısından kamera ayarı yapmaya gerek kalmadan hızlı şekilde gerçekleşmesini beraberinde getiriyor.

8GB DDR4 RAM’e sahip ürün, tek kanallı mod ile karşılaştırıldığında yüzde 50 oranda daha fazla verim sağlıyor. Aynı zamanda gürültüyü azaltma teknolojisine de sahip ürün çalıştığında fanın sesini daha az duyuyor ve böylece işe ve eğlenceye daha çok odaklanabiliyorsunuz.

Hızlı şarj olma özelliği

Huawei MateBook’u ön plana çıkan hızlı şarj olma özelliği. Ürün 30 dakika içinde yüzde 53 oranında dolarak, tamamen hareket halindeyken, kişiye iş yapma imkanını sağlıyor. Tabii tüm bunların yanında bir Huawei cep telefonuna sahipseniz, bilgisayar ile eşleştirerek birçok işlemi de kolayca yapabiliyorsunuz. Tüm bunlardan hareketle Huawei MateBook D15 modeli, tam bir fiyat performans ürünü. Çabuk açılan, sessiz çalışan, hızlı şarj olan bir notebook tüm çalışanların hayali durumunda.