Logitech G733 ile oyuna gelme zamanı

HardwareLab’ın sizler için tüketici elektroniği incelemeleri devam ediyor. Son konuğumuz dünyanın oyun aksesuarı devi Logitech ve onun G733 model oyuncu kulaklığı. Hem hafif, hem sağlam, hem de güçlü ses sistemine sahip kulaklık, gammer ve e-sporcular dahil olmak üzere günlük kullanım için de oldukça ideal.

Tüketici elektroniğindeki test ve inceleme videolarımız devam ediyor. Son yılların popüler markası Logitech’e mercek uzattık ve G733 model oyuncu kulaklığını incelemeye aldık. Videoya geçmeden önce kulaklığın özelliklerini şöyle bir sıralamak istiyoruz:

Surround Ses Sistemine Sahip

Oyun severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuncu kulaklığı G733, konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle bir araya getiriyor. Logitech G’nin farklı renk alternatifleri sunan G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, kullandığı ekipmanlarla performansını ve rahatlığını artırmak isteyen oyuncuların dikkatini çekiyor. 20 metreye kadar kablosuz kapsama alanı olan ürünün BLUE VO!CE teknolojisine sahip çıkarılabilir mikrofonu ve 29 saatlik pil ömrü var. Yeni oyuncu kulaklıkları, profesyonellere sıkı antrenman ve oyun süreçlerinde yardımcı olmak için, saatlerce takılabilecek derecede konforlu, aynı zamanda da inanılmaz derecede dayanıklı tasarlandı. Daha güçlü, net ve temiz bir ses için PRO-G sürücüye ve oyun deneyimini profesyonelleştiren DTS 2.0 yeni nesil surround ses sitemine de sahip bulunuyor.

Haif ve Rahat Kullanılabiliyor

Yalnızca 278 gram ağırlığındaki Logitech G733, beyaz, mavi, lila ve siyah renk seçeneklerini sunuyor. Ters çevrilebilir süspansiyonlu kafa bantları ve yumuşak çift katmanlı hafızalı köpük kulak süngerleri ile birlikte geliyor. Tüm bu özellikler G733’ü Logitech G’nin şimdiye kadar tasarladığı en rahat kulaklıklardan biri haline getiriyor.

G733 inceleme videosunu bu linkten izleyebilirsiniz: