Acer’den yeni monitor ve projeksiyon serisi

Ultra kısa mesafeli bir projektör olan Acer L811, harika bir ev sineması deneyimi için HDR10 uyumlu 4K çözünürlük ve 3000 lümen parlaklık sunuyor. 27 inçlik bir WQHD monitör olan Nitro XV272U KF, 300 Hz yenileme hızı ile oyunculara üst düzey bir deneyim vadediyor. Acer’ın 27 inçlik WQHD (2560×1440) IPS[1] monitörü CB273U ise, canlı 8 bit renk görüntüleyebilme özelliği ile fotoğraf düzenleme ve tasarım için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Acer bugün yaptığı açıklamayla projektör ve monitör kategorisinde oyunculara ve ev eğlencesi meraklılarına yeni seçenekler sunan ürünlerini duyurdu. Acer’ın yeni 4K lazer projeksiyon cihazı L811, pazara yüksek performans ve yüksek ECO verimliliği özelliklerini getiriyor. Şirket, ayrıcabiri hem evden çalışan hem de oyun oynayan profesyonel kullanıcılar için WQHD IPS[1]  ekrana, diğeri ise oyuncular için WQHD 300 Hz panele sahip iki yeni monitör modelini tanıttı.

Acer Dijital Görüntü Birimi Başkanı Victor Chien, “Pandemi, insanların işe ve eğlenceye yaklaşımını değiştirdi. İşlerini dizüstü bilgisayarlarda yapan kullanıcılar monitörlere yatırım yapıyor ve daha fazla aile ev sineması teknolojisini keşfediyor. Acer olarak artan talebi karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi.

Acer L811 Lazer Projeksiyon Cihazı – Ultra Kısa Mesafe ile Görüntüler Capcanlı

Ultra kısa mesafeli bir lazer projeksiyon cihazı olan Acer L811, çarpıcı bir ev sineması deneyimi sunmak için HDR10, 4K çözünürlük ve 3000 lümen parlaklık özellikleri taşıyor. Yalnızca 0,312 metreden 120 inç büyüklüğünde görüntü yansıtabilen cihaz, alan sınırlamalarını ortadan kaldırarak, küçük bir odaya büyük bir ekran sığdırmayı mümkün kılıyor. Mükemmel görüntü kalitesini daha derin siyahlar yansıtmak için 2.000.000:1 kontrast oranıyla güçlendiren cihazın Acer LumiSense teknolojisi, içeriği kare kare analiz ediyor ve mümkün olan en iyi görüntü kalitesini sağlamak için parlaklık seviyelerini dinamik olarak ayarlıyor. Görüntüler, ayrıca 3D Blu-ray™[2] aracılığıyla 144 Hz 24P’de yansıtılabiliyor.

Uygulama mağazası[3] ön yüklü gelen projektör ile kullanıcılar, çeşitli online video hizmetlerinin, sosyal medya platformlarının ve daha fazlasının keyfini, kablo gerekmeden, cihazı kutudan çıkarır çıkarmaz yaşamaya başlıyor. Android ve Windows cihaz kullanıcıları Miracast aracılığıyla, iOS veya Android kullanıcıları ise EShare aracılığıyla izlemek istedikleri içerikleri kablosuz olarak kolayca duvara yansıtabiliyorlar. Düşük giriş gecikmesi, 1080p’de 240 Hz seçeneği ve Acer TrueHarmony™ teknolojisiyle geliştirilmiş iki adet dahili 10W hoparlör video ve ses kalitesini artırırken, Acer’ın EcoProjection teknolojisi, lazerin ömrünü 30.000 saate çıkarmak için bekleme modunda güç tüketimini yüzde 66 oranına kadar düşürüyor. Projektör ayrıca 7/24 kesintisiz projeksiyon için kullanılabiliyor ve güvenilir ve yüksek kaliteli projeksiyon ihtiyacını karşılıyor.

Katı partiküllere karşı en yüksek koruma derecesi olan IP6X “toz geçirmez” sertifikasına sahip olan L811, dış mekanlarda ya da tozlu ortamlarda bile güvenilir performans sunan çok dayanıklı bir projeksiyon cihazı. Kullanıcılar, yatay ve dikey keystone düzeltme ve dört köşe ayarını yaparak cihazlarını ellerindeki montaj parçalarına ya da kullanmak istedikleri alana uygun hale getirebiliyorlar.

Nitro XV2 Serisi – İddialı IPS Oyun Monitörleri

Nitro XV272U KF, sahip olduğu 300 Hz yenileme hızı ve 27 inçlik WQHD ekranı ile en akıcı görüntüler sunabiliyor. Cihazın AMD FreeSync™ Premium Teknolojisi, ekranın yenileme hızını GPU’nunkiyle eşleşecek şekilde değiştirerek görsel performansı daha da iyileştiriyor ve oyunun en heyecanlı anlarında görüntüde oluşabilen kesintileri ortadan kaldırıyor. Düşük 0,5 ms (G-to-G) yanıt süresi[4] oyunlarda yıldırım hızında tepki verebilmek için, ekrandaki hızlı hareket eden nesnelerin bulanıklığını ortadan kaldırarak görüntü kalitesini artırıyor. Acer Black Boost teknolojisi ise oyuncuların en karanlık sahnelerde bile daha fazla detay görebilmesini sağlıyor.

VESA DisplayHDR™ 600 Sertifikalı monitör, oyunların daha gerçekçi görünmesini sağlamak için DCI-P3 renk gamının yüzde 90’lık kapsama alanından ve Delta E<1 renk doğruluğu derecelendirmesinden yararlanıyor. TÜV Eyesafe sertifikasına sahip monitör, Acer Agile-Splendor IPS teknolojisiyle geniş görüş açılarında bile net görüntüler sunuyor. Acer Vision Care 3.0 teknolojisi ise daha rahat bir izleme deneyimi için, uzun süreli kullanım sırasında göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olabilecek çeşitli özellikler sunuyor. Örneğin Acer LightSense, etrafınızdaki ortam ışığı miktarını algılayarak ekranınızın parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Acer ColorSense, ekrandaki renk sıcaklığını etrafınızdaki ortamla eşleştiriyor.

Nitro XV272U KF monitörün üzerinde durduğu, göz hizasına göre tasarım mantığından yola çıkarak oluşturulan Ergostand; ekranın eğilmesi, yükseklik ayarı yapılması, döndürülmesini mümkün hale getirerek, kullanıcıların en iyi görüntüleme açısını bulmasına olanak tanıyor. Acer Display Widget ise oyuncuların renk ayarlarını otomatik olarak yapmasını sağlarken, ön yüklü 11 ayarı ile çoklu pencereleri düzenli tutabilmeyi kolaylaştırıyor.

Acer CB273U Monitör – Profesyonel Performans

Canlı 8 bit renk derinliği sunan 27 inç WQHD (2560×1440) IPS ekrana sahip Acer CB273U monitör, fotoğraf düzenleme ve tasarım çalışmaları için ideal bir çözüm sunuyor. HDR10 desteği, renkleri Delta E<1 renk doğruluğunda sunarak daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlar sağlıyor. Çalışırken bir yandan oyun oynamayı seven içerik üreticiler için AMD FreeSync, 1 ms Visual Response Boost (VRB) desteği ile daha da geliştirildi. Bu özellik oyun oynamayı daha akıcı hale getiriyor ve gecikmeyi azaltıyor.

Acer’ın CB3 Serisi monitörleri 178 derecelik görüntü açısı sunarken, kullanıcıların düzenli bir çalışma alanı oluşturabilmeleri için bir bağlantı istasyonu ile geliyor. Bağlantı istasyonu, dizüstü bilgisayarlar için güç dağıtımını destekleyen bir adet 90 W USB Type-C bağlantı noktası, bir adet RJ45 Gigabit Ethernet bağlantı noktası ve monitörleri, klavyeleri veya fareleri değiştirmek zorunda kalmadan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar arasında geçiş yapmayı mümkün kılan yerleşik bir KVM anahtarı içeriyor.

TÜV/Eyesafe sertifikalı monitör, Acer BlueLightShield™ Pro teknolojisi, ekran titremesini ortadan kaldıran Acer Flickerless teknolojisi ve Acer’ın Düşük Karartma teknolojisi[5] dahil olmak üzere, mümkün olan en rahat izleme deneyimini sağlamak için birçok farklı teknolojiden faydalanıyor. Daha fazla kişiselleştirme için monitörün Ergostand’ını kullanarak monitörün eğimini, yüksekliğini, kendi etrafında dönmesini ayarlamak ve mükemmel görüntüleme açısını bulmak da mümkün.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer L811 projeksiyon cihazı (UL5630), kasım ayında EMEA bölgesinde 2.599 eurodan satışa sunulacak.

Nitro XV272U KF monitör, kasım ayında EMEA bölgesinde 1.149 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

Acer CB273U monitör, kasım ayında EMEA bölgesinde 449 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.