Homend’den babalar günü ürünleri

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri markası Homend “Babalar Günü”ne özel kampanyası ile harika hediye seçenekleri sunuyor. Konuşan çay makinelerinden mutfak robotlarına, blender’lardan ekmek kızartma makinelerine, mikserden doğrayıcılara kadar birbirinden kullanışlı ürünleri yüzde 35’e varan indirimlerle alabileceğiniz kampanya 20 Haziran gününe kadar sürecek. Kampanya çerçevesinde, babasına eşsiz bir kahve deneyimi yaşatmak isteyenler ise Homend Coffeebreak 5002h Filtre Kahve Makinesi’ni yüzde 20 fiyat avantajı ile alabilecek.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri markası Homend, mutfak meraklısı babalar için eşsiz bir “Babalar Günü Kampanyası” başlattı. Lezzet ve keyfi hayatlarının bir parçası olarak gören, biricik kahramanınız babanızın mutfakta da hünerlerini konuşturmasını sağlayarak mutluluğuna mutluluk katacak bu kampanyada yok yok! Konuşan çay makinelerinden mutfak robotlarına, blender’lardan ekmek kızartma makinelerine, mikserden doğrayıcılara kadar birbirinden kullanışlı ürünleri yüzde 35’e varan indirimlerle alabileceğiniz Homend Babalar Günü Kampanyası 20 Haziran gününe kadar sürecek.

Kampanya çerçevesinde, babasına eşsiz bir kahve deneyimi yaşatmak isteyenler ise Homend Coffeebreak 5002h Filtre Kahve Makinesi’ni yüzde 20 fiyat avantajı ile alabilecek. Çekirdek öğütme özelliği ile birlikte öğütme ayarı sayesinde kahvenin aromasını artırabilmesiyle artık kahveler tam da babanızın damak zevkine uygun olacak. Cam gövdeli demliği ile kahvenin tadı ve sıcaklığını en iyi şekilde muhafaza eden makine, özel tasarım altın filtresi ile de babanızın her seferinde tam kıvamında, ağzına layık aroma elde etmesini sağlıyor. Babanız için www.homend.com.tr’den yapacağınız alışverişle onu mutlu edecek armağanınızı bir “tık”la adresine kadar da gönderebileceksiniz. 

Kahve meraklısı babalar için