LG Transparan Led Sıgnage kolay kuruluyor, mükemmel gösteriyor

LG Transparan LED Ekran ile Otel, Havalimanı, Restoran, Alışveriş Merkezilerinin vitrin ve dış cephesi gibi cam yüzeyler renkli ekrana çevriliyor. 

LG Electronics (LG), renkli, şeffaf LED EKRANI, alışveriş merkezi, vitrin, durak, havalimanı fark etmeksizin cam yüzeylerini reklam ve duyuru alanı haline çevirmek isteyenlerin ilgisine sunuyor. Ekran teknolojisinin ve tasarımının en son noktası kabul edilen yenilikçi LG LED SIGNAGE, mükemmel görüntü kalitesi ve kolay kurulumu ile öne çıkarak LG’nin sektörün önde gelen dijital ekran çözüm sağlayıcılarından biri olma sıfatının altını bir kez daha çiziyor.

Kendinden yapışkanlı bir film olan LG SIGNAGE’de 24 mm ve 14 mm piksel aralığı bulunuyor.  R,G,B 3’ü 1 Arada Renk Paketi sunan LG LED SIGNAGE, %73 geçirgenliğe, 1.100R eğriliğe sahip. LG LED SIGNAGE’ın %73 oranındaki yüksek şeffaflığı, filmi taktıktan sonra bile camın orijinal tasarım üzerinde olumsuz bir etki yaratmadan görünür kalmasını sağlıyor. LED KAPALI durumdayken camın bütünlüğünü bozmuyor. Çeşitli renk kombinasyonlarının mümkün olduğu tüm videoyu veya resimleri görüntülemek için uygulamalar genişletilebiliyor.

Kolay ve Esnek Kurulum

LG LED SIGNAGE’ın kendinden yapışkanlı olması herhangi bir karmaşık yapıya ihtiyaç duyulmadan mevcut pencere camının yüzeylerine kolayca yapıştırılabilmesini sağlıyor. Filmin boyutu ve yerleşimi montaj alanına uygun şekilde özelleştirilebiliyor. Dikey veya yatayda daha fazla film ekleyerek veya boyut gerekliliklerini karşılamak için çerçeveye paralel olarak kesilerek genişletilebiliyor. Her türlü ortama uyum sağlayan LG LED SIGNAGE, kavisli cam veya pencere uygulamaları için 1.100R İçbükey/Dışbükey eğriliği destekliyor. Bu da, daha geniş alanların sınır işareti olarak yeniden tasarlanmasına olanak sağlıyor.

LG LED SIGNAGE ile ilgili daha fazla bilgi almak için: https://www.lg-informationdisplay.com/product/led-signage/transparent-led-film